Çok heycanlıyım.yarın hamile olup olmadığım belli olacak

pinkangell

evli mutlu çocuklu:)
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
263
0
46
Diğer
heyy kızlar çok heyecanlıyım.bugun adetimin gecikmesinin 6.cı günüve uarın ilk defa doktora gideceğim 3bucukta.ve cok heycanlıyım.dua edin ne olur.karnıma kıramp gibi ağrı ve göğüslerim şişti.çok heyecanlı ve umutluyum

canım benim hayırlı haberlerle gelirsin insallah Allahım yüzünü güldürsün bebişini sağ salim kucagına almak nasip etsin senden ricam bana belirtilerini sayarmısın benim kasıklarımda sancı oluyo göğüslerim içten içten sızlıyo dişlerimdeki dolgular bile sızlıyo daha adetim gecikmedi ama çatlicam meraktan:18::18:

ALLAH gönlüne göre versin
sonucunu mutlaka haber ver

Son düzenleme:
canım benim hayırlı haberlerle gelirsin insallah Allahım yüzünü güldürsün bebişini sağ salim kucagına almak nasip etsin senden ricam bana belirtilerini sayarmısın benim kasıklarımda sancı oluyo göğüslerim içten içten sızlıyo dişlerimdeki dolgular bile sızlıyo daha adetim gecikmedi ama çatlicam meraktan:18::18:

göğüslerim silikonlu gibi şişti.kasıklarıma ara ara sancı giriyor adetim 1 hafta gecikti.akıntımda var.bugun doktora gideceğim 3 te.bekleyin kızlar haberlerle geleceğim inş size.sanki hissediyorum

Back
X