• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok heyecanlıyım bebişime hazırlanıyorum

peppecura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
167
5
96
İstanbul
arkadaşlar sonunda karar verdim daha öncede yazılarım olmuştu kendimi hatırlatayım 3 yıllık evliyim 32 yaşındayım 3 kere aşılama denedim çok kararsızlık gelgitler yaşadım korkularım vardı sonunda eşimin ısrarıyla bugün ilk tüp bebek görüşmemi yaptımve ilk iğnelerimi oldum bi yandanda tedirginim bu yeni yasa konusunda tek embriyo olucak bu arada sorunumuz sebepsiz infertilim dr umla uzun uzun konuştum korkma durumun kötü değil dedi umutlandım inş.bu anneler gününden bigün önce transferim olcak inş.yavrumun bana anne diyeceği günleri görürüm tüm dileyen herkes sizce arkadaşlar bu tek embriyo da şansım varmıdır benim gibi olan arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

canım allah tedavinde kolaylıklar versin.inşallah bebeğin sana anneler günü hediyesi olsun.burada tek embriyoyla hamile kalan birçok insan var.geleceği varsa geliyor biliyorsun sen de.gönlünü ferah tut.

ben de sebepsizim yeni basladim ilk tup bebek denemem,30 yasindayim benim de transferim dogumgunume denk gelebilir. uzun protokol degil galiba senin?
bence once morel bizim icin en onemlisi, umarim guzel haberlerimizi paylasmak nasip olur:)

ben de sebepsizim yeni basladim ilk tup bebek denemem,30 yasindayim benim de transferim dogumgunume denk gelebilir. uzun protokol degil galiba senin?
bence once morel bizim icin en onemlisi, umarim guzel haberlerimizi paylasmak nasip olur:)

inş.canım en güzel en değerli hediyen rabbimin izniyle gelir.transfer gününü 8 mayıs anneler gününden 1 gün önce umarım herşey yolunda gider tek embriyoyla şansımız nasıl olur bilmiyorum tek yardımız rabbimiz ben bugün ilk iğnemi oldum çok heyecanlıyım umutluyum sende umutlu ol arkadaşım bu sebepsizlikten biran önce kurtululuruz umarım güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım kendine çok iyi bak

kizlar nisan sonu tup bebek yapicaklar tpigindeyiz bekleriz:))
peppecura ayrica sebepsiz infertelite basligina da ugra:))

merhaba canım nasılsın tedavıye basladınmı sen baslıycam dıodun yaaaa

tok canim sen uzun zamandir girmedin galiba netde...
ben basladim bitirdim vede sonuc bile aldim...
Teyzesi benim ikizlerim oluyorrrrrrr.

Back
X