Cok heyecanlıyım kaygılıyım bana yardım edermisiniz dostlar..

niker

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
97
1
6
İstanbul
5haftalık hamileyim sanırım 6.haftaya dogruda gidiyorum..gecen hafta dr.kontrolune gittim bebegimin kesesini gordum..4.32 mm cıktı..dr.normal hersey dedi..su son 3gundur sol kasıgımın az ustune arada bıcak saplama tarzında agrılar kramplarmı desemo tur sikayetlerim ve o bolge sag tarafıma dogru daha sert..ve agrı oldukcada idrarım var hissine kapılıyorum yasayanlar tecrubeli anneler sizce bunlar normalmi

korkma cnm. normal bunlar. bebis rahimde kendine yer actigi icin oluyr bu agrilar. buyuyen rahim de idrar torbana baski yaptigi icin surekli idrarim geliyr.

Kasığıma batma olunca ben hamile olduğumu anlatdım.kanaman olmadıktan sonra korkma.Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsininş.

cok tesekkur ederim canım..yarın dr kontrolumuz var bakalım ne dicek doktor agrılarıda solicem insallah dedigin gibidir hep sol tarafımda o kramplar

Kanaman olmadığı sürece sorun yoktur canım merak etme. O kramplar normal.Hatta ilerleyen zamanlarda ara ara arttığı da olacak. Bebişin kendine yer açıyor göbişinde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…