- Konu Sahibi zeitgeist9
reglim gecikmişti. bugün 6. gün test aldım az önce yaptım ve iki çizgi çıktı ama ikincisi silik. diğeri gibi kırmızı değil pembe. ne yapmalıyımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlimisin??? Merak ettim valla kusura bakma :)
hamilesin heydii bakalımbirde kan testi yaptır doktora git hayırlı olsun şimdiden
![]()
evet canım 8 aylık evliyim :) bir aydır korunmayı bırakmıştık adetim gecikti ve böyle oldu hamile miyimdir acabaa :)))
gozunuz aydin hamilesinizhayirlisiyla kucaginizada alin insalllah
![]()
Yok yok değilim:) Ama etrafımdaki evli olan akrabalarımın falan hep zor oluyo bebekleri duyunca çok sevindimm.. Benimde inşallah evlenince hemen olurr bebegim çok istiyorumm o kadar çok seviyorumki bebekleriiii.. Kesin sonuç alınca haberdar et bizii canmm:)
teşekkür ederimm. ilk fırsatta kan testini de yaptırıcam. Allah herkese hayırlısını versin içinde bizlere de.senin için sevindim hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin bence kan testi yaptır kesin sonuç alırsın
![]()
kızlar kimse yokmu sesim gelmiyo yazım geliyo hadi yazın bakalım anlatın neler yapıyosunuz
pardon canım ya çamaşır asmaya gitmiştim:)
ol tabii çene çalarızz :))
canım biraz kendinden bahsedermisin çalışıyormusun
evet çalışıyorum canım. Türkçe öğretmeniyim. Sakaryalıyım. 8 ay önce evlenip Geliboluya yerleştim.
en geç 3. buçukta mesaim bitiyo ve evime geliyorum bir yandan yemekti ev işleriydi derken bir yandan da burada takılıyorum:)))
peki senn?