- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
- Konu Sahibi zeitgeist9
meraba kızlar kimse yokmu nasılsınız neler yaptınız bakalım görüşmeyeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba inşallah hamilesindir
ben de dün sabah test yaptım ve ikinci çizgi bariz çıktı nerdeyse ilki kadar kırmızıydı silik bekliyordum bende dün adet tarihimdi yani geçmemişti daha.ben de bugün kan testi vericem inşallah herşey normaldir.
kızlarrr bugün kan testi yaptırdımmm ve sonuçç pozitif :))))))
sonunda öğrendimm :)))
değerlere göre 3 ya da 4 haftalıkmışş :)))) mercimek kadar bile değil birkaç gün sonra ultrasonda görünecek kadar büyücek sabret dedi doktorr.
umarım her şey yolunda gider
Allahh isteyen herkesi kavuştursun bebişinee
canıııımmmmmmmmm ilk tebrik benden olsunnnn cok sevındım gercektenokuyunca tuylerım dıken dıken oldu hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdirsinn inşallahhh
Allah'ımda isteyen herkese nasip etsinn
![]()
değerlere göre 3 ya da 4 haftalıkmışş :)))) mercimek kadar bile değil birkaç gün sonra ultrasonda görünecek kadar büyücek sabret dedi doktorr.
ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim sonunda ögrenmişsin gözün aydın ..içim bir hoş oldu valla
allah kucagına almayı nasip etsin inşallah
![]()
ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim sonunda ögrenmişsin gözün aydın ..içim bir hoş oldu valla
allah kucagına almayı nasip etsin inşallah
![]()
canım sen nasılsın oğluşun nasıl işallah havalardan hastalanmadan yaza gireriz valla biz neysede oğlan hastalancak diye çok korkuyorum
aynen canım yaaa :44::44: ama bitiyo çok şükür kışiyiyiz oglanı sütten kesmek için ugrasıyorum işte
![]()
reglim gecikmişti. bugün 6. gün test aldım az önce yaptım ve iki çizgi çıktı ama ikincisi silik. diğeri gibi kırmızı değil pembe. ne yapmalıyımm
ilk devlet hastanesine gitti 3 mil sperm çıktı ne hikmetse bize sperm düşük demediler sadece ilaç yazıp yolladılar. 3 4 ay ööyle geçti. ikinci olarak özel hastaneye gitti. orada varikosele bağlı sperm düşüklüğü dediler. ameliyat ya da tüp bebek dediler. sonra 2 kere başka başka araştırma hastanesine gitti. birisi özelin dediğini destekledi ancak varkosel çok ciddi değil dedi. geri kaçma var dedi. son olarak ankara araşt hast 'inde kaan hocaya gitti. o varikosellik bir şey yok dedi. eşini al gel tüp bebek yapalım dedi. açıkçası pek net bir şey yok. herhalde tüp bebeği acıbademde yaptırıcaz, onlar kesin bir şey söyler diye düşünüyoruz. ama yaza ikimiz de çalıştığımız için şu an olamayacak. bu arada 2.5 yıllık evliyim.