Canım hayırlı olsun öncelikle beta değerinin yükselmesini kontrol etmek için hem hemde ultrason felan bakılacaktır bişey olacağı için değil Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsinKızlar dün ben belli belirsiz bi test atmıştım bugün kan verdim gebesin hayırlı olsun iki gün sonra bi kafın doğuma git dedi sağlık ocagındaki doktor tekrar gitmemin sebebi ne sizce aileme söyliycektim bu şekilde dedigi için demekde karasızım iki gün sonra mı söyleyim
Eltimde yeni hamile ben 2 gün sonra onlara gidicem farklı şehirdeyiz bana 1 hafta sonra git dedi sizce 2 gün sonra mı gideyim bi hafta sonra mıBeta değeri 2 güne bir 2 kat artması gerekiyor o yüzden demiştir doktor hayırlı olsun ❤
Bu evrede dikkat etmem gereken bişey varmı ben 2 gün sonra değilde 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum adetim 2 gün sonra gelecek günü bide aileme söylemeli miyim yoksa bu kontrolden sonra mı söyleyimCanım hayırlı olsun öncelikle beta değerinin yükselmesini kontrol etmek için hem hemde ultrason felan bakılacaktır bişey olacağı için değil Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin
Kontrolden sonra söyle bence canımBu evrede dikkat etmem gereken bişey varmı ben 2 gün sonra değilde 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum adetim 2 gün sonra gelecek günü bide aileme söylemeli miyim yoksa bu kontrolden sonra mı söyleyim
Benim karnımda ve kasıklarımda hafif agrı vardı gögüslerim hassaslaştı ilk bebegim olucak pek tecrübeli değilim bide mide bulantım vardı kusma yoktu ama inşallah hamilesinizdir 2-3 gün sonra tekrar deneyin benim adetten önce pozitif çıktıBenim adetim 3 gün gecikti bugün 3. Günü test yaptım ayın 27 sinde negatifti aradan 2 gün geçti ama hala adet olmadım. Göğüslerim aşırı hassas taş gibiler sırtım da hafif ağrıyor sizce hamile olabilirmiyim?
Sağolun teşekkür ederimKontrolden sonra söyle bence canımŞimdiden hayırlı olsun
rabbim sağlıkla kucağına lamayı nasip etsinKızlar dün ben belli belirsiz bi test atmıştım bugün kan verdim gebesin hayırlı olsun iki gün sonra bi kafın doğuma git dedi sağlık ocagındaki doktor tekrar gitmemin sebebi ne sizce aileme söyliycektim bu şekilde dedigi için demekde karasızım iki gün sonra mı söyleyim
Öyle yapacam canım dua edin lütfen banadaBenim karnımda ve kasıklarımda hafif agrı vardı gögüslerim hassaslaştı ilk bebegim olucak pek tecrübeli değilim bide mide bulantım vardı kusma yoktu ama inşallah hamilesinizdir 2-3 gün sonra tekrar deneyin benim adetten önce pozitif çıktı
Amin inşallah tüm isteyenlere nasip etsinrabbim sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin
Canım kontrolden sonra söyle istersen ağır kaldırma ilaç felan içme sürekli kullandığın bi ilaç varsa bilemem o konuda bişey diyemem ama ağrı kesici olsun bişey olsun onlara dikkat et bide kan tahlili vermişin hani kesin sonuca ulaşmışın zaten adet olmazsınBu evrede dikkat etmem gereken bişey varmı ben 2 gün sonra değilde 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum adetim 2 gün sonra gelecek günü bide aileme söylemeli miyim yoksa bu kontrolden sonra mı söyleyim
Eski konulara bakarken sizi gördüm hamilemiyim acaba diye sormuşsunuz hamileymişsiniz çok sevindim sağlıkla kucagınıza alın çok şükür gönlünüze göre vermiş maşallah bi de benden bi hafta öncesiniz ya maşallahÖyle yapacam du
Öyle yapacam canım dua edin lütfen banadaInşallah bebiş vardır..
Aynen öyle çok teşekkür ederim canım benimEski konulara bakarken sizi gördüm hamilemiyim acaba diye sormuşsunuz hamileymişsiniz çok sevindim sağlıkla kucagınıza alın çok şükür gönlünüze göre vermiş maşallah bi de benden bi hafta öncesiniz ya maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?