Çok heyecanlıyım

gamzeblt

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
123
47
13
27
Kızlar dün ben belli belirsiz bi test atmıştım bugün kan verdim gebesin hayırlı olsun iki gün sonra bi kafın doğuma git dedi sağlık ocagındaki doktor tekrar gitmemin sebebi ne sizce aileme söyliycektim bu şekilde dedigi için demekde karasızım iki gün sonra mı söyleyim

Canım hayırlı olsun öncelikle beta değerinin yükselmesini kontrol etmek için hem hemde ultrason felan bakılacaktır bişey olacağı için değil Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin

Beta değeri 2 güne bir 2 kat artması gerekiyor o yüzden demiştir doktor hayırlı olsun ❤

Canım hayırlı olsun öncelikle beta değerinin yükselmesini kontrol etmek için hem hemde ultrason felan bakılacaktır bişey olacağı için değil Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin
Bu evrede dikkat etmem gereken bişey varmı ben 2 gün sonra değilde 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum adetim 2 gün sonra gelecek günü bide aileme söylemeli miyim yoksa bu kontrolden sonra mı söyleyim

Benim adetim 3 gün gecikti bugün 3. Günü test yaptım ayın 27 sinde negatifti aradan 2 gün geçti ama hala adet olmadım. Göğüslerim aşırı hassas taş gibiler sırtım da hafif ağrıyor sizce hamile olabilirmiyim?

Bu evrede dikkat etmem gereken bişey varmı ben 2 gün sonra değilde 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum adetim 2 gün sonra gelecek günü bide aileme söylemeli miyim yoksa bu kontrolden sonra mı söyleyim
Kontrolden sonra söyle bence canım Şimdiden hayırlı olsun

Benim karnımda ve kasıklarımda hafif agrı vardı gögüslerim hassaslaştı ilk bebegim olucak pek tecrübeli değilim bide mide bulantım vardı kusma yoktu ama inşallah hamilesinizdir 2-3 gün sonra tekrar deneyin benim adetten önce pozitif çıktı

rabbim sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin

Öyle yapacam du
Öyle yapacam canım dua edin lütfen banada Inşallah bebiş vardır..

Canım kontrolden sonra söyle istersen ağır kaldırma ilaç felan içme sürekli kullandığın bi ilaç varsa bilemem o konuda bişey diyemem ama ağrı kesici olsun bişey olsun onlara dikkat et bide kan tahlili vermişin hani kesin sonuca ulaşmışın zaten adet olmazsın

Öyle yapacam du

Öyle yapacam canım dua edin lütfen banada Inşallah bebiş vardır..
Eski konulara bakarken sizi gördüm hamilemiyim acaba diye sormuşsunuz hamileymişsiniz çok sevindim sağlıkla kucagınıza alın çok şükür gönlünüze göre vermiş maşallah bi de benden bi hafta öncesiniz ya maşallah

Aynen öyle çok teşekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…