Çok heyecanlıyım

Yagmuryt

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
169
20
18
28
Bakar mısınız lütfen gerçekten ağlamaktan gözlerim şişti bende tiroid de var acaba hamile miyim o yüzden mi böyle çıktı bu testte test bozuk değil

Eklentiler

• IMG_20211204_012710.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 66
Bence sabah testi tekrarlayın. Adetiniz kaç gün gecikti?

Tirodiniz varsa siz stres yaptıkça ve ağladıkça değerleriniz arşa çıkıyordur. Lütfen önce bi sakin olun. Siz iyi olmazsanız sağlıklı düşünmezseniz bebeğiniz nasıl size gelsin...

Tirodiniz varsa siz stres yaptıkça ve ağladıkça değerleriniz arşa çıkıyordur. Lütfen önce bi sakin olun. Siz iyi olmazsanız sağlıklı düşünmezseniz bebeğiniz nasıl size gelsin...
Nasıl yukseliyo mu stres yapınca , bu test sonucu ne oluyo onu da söyler misiniz bana

1 hafta gecikti işte goguslerimin etrafında beyaz pütür pütür de buseyler var hiç geçmedi de belirtiler var
Dediğim gibi sabah ilk idrar ile orta akımda tekrarlayın. Çünkü net bir şey belli degil testinizde.

Bakar mısınız lütfen gerçekten ağlamaktan gözlerim şişti bende tiroid de var acaba hamile miyim o yüzden mi böyle çıktı bu testte test bozuk değil
Test bozuk gibi duruyor. Ama yinede belli olmaz. Sakin olun öncelikle. Insallah rabbim.kalbinize gore verir olur biran once saglikla. Ayrica doktora gittinizmi . Bizim gelinimizinde tiroidi vardi 10 ay denediler olmadi doktora gittiler tiroid ilaci kullandi ertesi ay hamile kaldi. Tiroid onemli etken hamile.kalmakta. doktora gitmediyseniz muhakkak gidin degerlerinize baksinlar

Gelininiz kilolu muydu zayıf miydi? Şundan soruyorum bazılarına kilo yapıyormuş hızlı çalışan troid , bazılarına yavaş calisiyomus kilo verdiriyomus

2 . Çizgide pembelesti ondan sonra böyle oldu anlayamadım bende neyin nesidir

Test bozuk sanırım. Öncelikle sakin olun, ağlamanıza gerek yok. Streslenmeniz sadece yıpranmaniza sebep olur. Yarın bir test daha alıp deneyin. İmkân olursa sabah ilk idrarla yapın. Ama adetiniz geciktiyse her halükarda çıkacaktır. Üzmeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…