Çok hoşlanıyorum

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
Kızlar benim çok hoşlandığım birisi var.Kendisini liseden tanıyorum geçen yaz bayağı muhabbet ediyoduk bi ara buluşmaktan bahsettik ama şöyle söyliym onun yakın arkadaşlarından birisi benim eski çıktığım bi başka yakın arkadaşıylada konuşuyoduk falan benden hoşlanıyodu yüz vermiyodum neyse bu konular yüzünden buluşamamıştık.Şimdi tekrar konuşmaya başladık ama böyle kanka muhabbeti gibi :( çok üzülüyorum ondan gerçekten hoşlanıyorum ama bu sefer buluşma konusu bi türlü açılmıyo bu arada sevgilisi yok ondan eminim.Şimdi benim onun dikkatini çekmem lazım nolursunuz yardım edin uzun süredir kimseyle çıkmadım ama onunla çıkmayı çok istiyorum :(

niye hep aynı arkadaş ortamındaki erkeklerle görüşüyorsunuz :44:
talihsiz olmuş biraz, çok yakınlarsa bence unutmayı deneyin.
ama o kadar samimi değillerse siz buluşalım mı diyebilirsiniz illa ondan beklemenize gerek yok ki.

niye hep aynı arkadaş ortamındaki erkeklerle görüşüyorsunuz :44:
talihsiz olmuş biraz, çok yakınlarsa bence unutmayı deneyin.
ama o kadar samimi değillerse siz buluşalım mı diyebilirsiniz illa ondan beklemenize gerek yok ki.

bilerek yapmadım şanssızlık gibi bişey :( kardeşim diyo ona ama eskisi kadar sıkta görüşmüyolar

bilerek yapmadım şanssızlık gibi bişey :( kardeşim diyo ona ama eskisi kadar sıkta görüşmüyolar

o zaman vazgeçin bence yol yakınken,
her ikiniz de seversiniz o zaman derim ki tamam kime ne :31:
siz sevginizi yaşayın yoksa mutlu olamayacaksınız.
ama bu bir etkilenme, hoşlanma.
o da karşılık vermeye pek niyetli değil sanırım.
konuşmuşsunuz bir süre ama ileri götürmemiş,
size de aynısını yapmanızı tavsiye ederim.
başkası kalmamış gibi gidip yakın arkadaşlarıyla olmaya gerek yok.
aşkınızdan ölmüyorsanız kimsenin kalbini kırmayın, ahını almayın.

bu aynı ortamdan iki erkek arkadaslar falan bunlar hoş seyler degıl erkekler kenıdnı kullan ılmış hisseder gururuna dokunur ki o yüzden buluşamamışsınız diğerındede emın olmak ıstıyo senden bence buluşma sözü geçmesiyse e sne söyle bı kahve içelım mi dıye madem hoslanıyorsun ondan bekle ıstersn oda ne zamn gelır kımbıilir

bu kez eski erkek arkadaşın benimleyken de gözü bu herifte miydi der :S tabi yaşanmış olmuş bitmiş şeyler ama yakın olması kötü biraz

sağolun cevaplarınız için ama ben vazgeçmek istemiyorum.Eski ilişkim umrumda değil zaten onunda bi ilişkisi var.Bi şekilde anlatmam lazım hislerimi:(

Back
X