Çok huzursuzum sizce ben mi abartıyorum

Merhaba kk'nin güzel kadınları. Eşimin iş yerinde bayan arkadaşı var ve ben bu kadınla sürekli görüşüyorum kendisini çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum. Bu akşam onunla kız kıza dışarı çıkmaya karar verdik. Evlerinin önünde buluştuk ama yağmur yağmaya başlayınca eşini arayıp bize şemsiye getirmesini istedi.Neyse kapının önünde bekledik eşi şemsiyeyi getirdi. ADını daha önce çok duydum ama ilk defa yüz yüze geldik Bu vesileyle tanıştık adamla yaş olarak benden bayan büyük biri eşimle tanışıyor ve aynı mesleği yapıyorlar.Neyse şemsiyeyi alıp ayrıldık adamdan. 3 saat falan gezdik. Sonra herkes evine dağıldı. Gece bi baktım adam bana mj atmış ben çok rahatsız oldum. Konuşmaları yazıyorum.

[Adam] Kusuruma bakma teli güncellerken oldu. Diloş ile teli değişince karmaşa oldu. Mail adresi ve rehber meselesi. Özür dilerim rahatsız ettim. Kendisine izahı zor olur. Hoşçakal😉😊Aramızda...
Eşine selamlar.
Veya yanlış anlar selam söyleme...
Kusuruma bakma.

[05/05 23:26] Adaduru: Yok abi önemli değil

[05/05 23:27] Adaduru: Aleyküm selam yanlış anlamaz olur mu öyle şey

[05/05 23:27] Adaduru: Söylemem abi iyi geceler

[Adam] Teşekkürler tel değişince güncellerken gariplik oldu kusuruma bakma

[05/05 23:30] Adaduru: Önemli değil abi olur öyle şeyler

[Adam] : Bayanları sen daha iyi bilirsin çaktırma, 😉😉

[05/05 23:31] Adaduru: Söylenecek kadar önemli birşey değil abi. Sorun yok

[Adam] Bu arada siz iyi çiftsiniz maşallah.

[05/05 23:32] Adaduru: Benle diloş abla mi

[Adam]Evet😊

[Adam] Kastım bu değildi

[05/05 23:33] Adaduru: Çok seviyorum ben dilek ablami. Onu tanıdığım için çok şanslıyım

[Adam]Ama
Öyle olsun...
Dilek ablan uykularda...

[05/05 23:34] Adaduru: Kastınız neydi anlamadım?

[05/05 23:35] Adaduru: Evet geç oldu bende uyuyacagim iyi geceler

[Adam] Evlilik ile ilgili. Senin adına her şey güzel olur umarım.

[05/05 23:36] Adaduru: Evet allah'a şükürler olsun çok güzel bi evliliğim var. Allah herkese sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin

[Adam] Henüz gençsiniz oturur.

[05/05 23:36] Adaduru: Tşk ederim

[Adam] Amin.

[05/05 23:37] Adaduru: Allaha emanet olun iyi geceler

[Adam]Sana da.
Yazışmalar bunlar ben yarın eşime göstereceğim hepsini ama yine de icim bi huzursuz. Yalan söylediğini biliyorum Diloş ablamla telefonu değiştirmediler geçen gün yeni telefon aldı Diloş abla. Sizce huzursuz olmakta haklı miyim
haklısın eşine göster bence de

Adamında bende bu kadar salak olacağını düşünemem eşinle sürekli görüşüyorsa bu ihtimali göze alacağını zannetmiyorum sürekli eşine ve kendi eşime soylememen konusunda uyarı yapması bana kadın yazmış hissi uyandırdı niyeyse hala söylemediniz mi eşinize
Bu benim de aklıma geldi aslında. Hiçbir adam bu kadar salak olamaz yani hem kendi eşiyle konu sahibi arkadaş hem de konu sahibinin eşiyle kendisi arkadaş. Konu sahibiyle bu adam bir ilişki yaşasa ( Allah korusun tabi ki, sadece örnek vermek için yazdım bunu.) bu hemen ortaya çıkar. Adam sapık olabilir evet, karısını aldatmak istese dışarıda tanıdık olmayan bir sürü kadın var onlardan birini bulabilir yani. Yürek mi yemiş de konu sahibine yılışıyor mantıksız geldi bana da.

Bu benim de aklıma geldi aslında. Hiçbir adam bu kadar salak olamaz yani hem kendi eşiyle konu sahibi arkadaş hem de konu sahibinin eşiyle kendisi arkadaş. Konu sahibiyle bu adam bir ilişki yaşasa ( Allah korusun tabi ki, sadece örnek vermek için yazdım bunu.) bu hemen ortaya çıkar. Adam sapık olabilir evet, karısını aldatmak istese dışarıda tanıdık olmayan bir sürü kadın var onlardan birini bulabilir yani. Yürek mi yemiş de konu sahibine yılışıyor mantıksız geldi bana da.

Bencede konsumalarda bi erkeğin yazacağı şeyler gibi gelmedi bana

Back
X