Çok huzursuzum ..

Mevsim95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
57
1
36
Tekirdağ
KızLar şu sıra herşeyi kafama takar oldum ve bu yüzden hep düşünceli bir haldeyim hiç bir şeye konsntre olamıyorum..
Öncelikle 17 yaşındayım ve 1.60 boyundayım normalde boyumu takmazdım ama bu ara yok artık uzamıcam bak o bile benden uzun acaba karşıdn gelen şu kız kadar kısa mıyım gibi sorular kafamda dönüp dolaşıyo ve çıldırıcam..
Sonra kiloma taktım 54 kiloyum ve bir türlü yediklerime dikkat edemiyorum çok sağlıksız besleniyorum her gün yarın yarım saat yürüyecğim diyorum ama yok hep erteliyorum .. gerçekten çok iradesizim ve bu beni mutsz ediyo . tamam çok bi kilom yok ama şöyle adam gibi beslensem yürüsem kendimi mutlu hissdcm..
Son olarakta üniverste sınavı .. Bir türlü dikkatimi toplayamıyorum hep erteliyorum .. ve hep başaramyckmışm herkesin benim için olan çabalırı boşa gidicekmiş gibi hissediyorum ..

Uzun lafın kısası bi değişim istiyorum ama hiç başlayamıyorum .. :95:

kısaca sana rahat batıyo
cüceler ne yapsın?yada obezler...?kilonda boyunda normal
mankenmi olucansenin şimdi yeme içme,hayattan zevk alma yaşın deli
yaşın ilerledikçe gülüceksin bunları dert ettiğine:97:

Son düzenleme:
ah canım ya bende bişey sandım hee bak benim boyum 1,55 kilomda normal minyon tipliyim ve kendimi çokkkkkkkk seviyorummmmmm ayrıca herkes çok sever beniii ne kadar şirinsin diye.ee eşimde sevdiki aldı beni dimi amasen yaşından dolayı böylesin canım ergenlik döneminde olur böyle şeyler,sağlığın yerindeyse daha ne istiyorsunki rabbim öyle layık görmüş seni öyle yaratmış.....
İnan bana birkaç yıl sonra kendine gülersin kafama nekadarda gereksiz şeyler takmışım diye

bende oleyim ya..bide senin ablan olcam yani:) hala oleyim gerci ben univ sinavlarimi aldim rahatlikladaa simdi bitirmeye geldi zmn unide olan oldu bana o caliskan kiz gitti yerine tembel biri geldi:)univ bitirmekte zorlaniyorum ben ise hafta sinavlarim basliyor pek hazir hissetmyiorum kendimi ama hala zmnim var gerci bugun tembel otesi bi gundu benim icin...benimde boyum 1.60 ama ben boyumdan memnunumm lisedeyken bende takardim:)kilo konusunu hic acmicamirade konusuna gelincee bende iradesizimm o kdr ck yapmak istedigim seyler var ufak tefek olsalar bile kilimi kipirdatmak istemiyorum...zorluyorum kendimi ama zorla guzellik olmuyor...bazen bi istek bi motivasyon geliyorr sonra 3 gunn eski tembel ben...malesef kotu huy edinince kurtulmak ole kolay olmuyor:)))eminim kafana koyduklarini yapacagina cnm dene pes etsen bile yine dene...valla ben surekli planlar yapiyorumm yarindan itibaren sole bole yapcam diye ama bir turlu basliyamiyorumm ck kiziyorum kendimee ama vazgecmiyorum hala plan yapiyorum ya elbet birgun uygulamaya baslicam:)simdi sinavlarim en onemli benim icin elimden geleni yapicam gecerim veya gecmem olmadi seneye napalim:)olum ykya sonunda beterin beteri var...tabii ailem ck kizacak mezun olamadim diye...bende keyfimden yapmadim ya:))her serde bi hayir vardir cnm:)sen vazgecme cnm ne kdr denesende olmuyorsa yine yap ona kisme karisamaz ya o bari parayla degil:))

Senin yaşlarında hemen hemen herkes bir dönem bu düşüncelere kapılır.
Fiziksel özelliklerinden, ailesinden, arkadaşlarından, derslerinden yada çeşitli sebeplerden şikayetçi olabilir.
Ama geçici bir dönem bu.
O yüzden kendini sıkıntıya sokma
Herşeyi akışına bırak sadece derslerini düşün.
Üniversiteyi kazanınca çekersin platformları, şıkkıdı şıkkıdı salınırsın etrafta

kendinden aşağıdakileri düşün ve deki şükür halime... geçici bir dönem kendini motive ve empatiyle aşabilirsin... yapmak isteyip ertelediklerine gelince niyet et ve başla,hemen şimdi ertelemeden.. yarına bırakınca yarınlar asır oluveriyor zira... başarılar

Kendimi gördüm sendee
Aynı konudan bende de var. Girip ordaki tavsiyelere bakabilirsin.
Ben de senin gbiiyim. Boyum 1.62 ve takmış durumdayım. Kilom pek yok yine de dal gibi olmak var.:89:
Sıkma bence canını. Okula başlayınca sınv stresiydi oydu buydu şuydu diye diye çöp gibi kalıyosun.
Bizzat bende öyle oluyor çünkü.
Ayrıca bence boyuna göre kilon da fazla değil. Sıska olup napcan.

Hergün sz veriyorum kendime, yemicem, az yiycem, iftarda yüklenmicem...
Sonra bi bakıyorum masada bişey kalmamış

Dediğim gibi gidip konumu incelersen sana yardımcı olabilecek cevaplar bulabilirsin belki.

Ben kendimi kötü hissederdim boyum kısa mı diye. Ama yorumlardan gördüm ki benim boyumda, hatta kısa kişiler var.
Hala da takıntılıyım ama olsun. İnsan moral buluyor.

aboo ben hala çekemdim platformları yürümeyi beceremiyom topukluyla depresyona girmeli miyim ki ?

canım sorununaaa gelince..ergenlik dönemindesin. ve inan ben bunun 3 katı kadar yoğun ve kötü geçirdim yani. ama şimdi kuzu gibiyim herşeyden memnunum mutluyum.. gittiğim üniverstiden memnun olmasamda sonuçta okuyorum ve kendimi geliştirmeye bakıyorum o başka
kafana takma.. son sınıfa geldiğin zaman öyle bi ders başına oturursun ki valla kimse bana baskı yapmadı son senemde ji her sene ders çalış diye laf eden ailem bense aylakçı aylakçı gezip internette takılan kız son sınıfta gittiiiiieee bildiğin bıyıklı inek biri geldi yani o yüzden herşey düzelir sen merak etme..

kendine gel bence bian önce herşeyin gayet normal hatta aramızdaki tek fark 2 cm daha uzunum ve 2 yaş daha büyüğüm ama şuan yazdıklarından ben bile şüphe ettim kendimden öyle bi anlatmışsın ki

sayenizde birz morel buldum galiba
Evt bn brz fazla takıntılıyım bn abartıyorum ama elimde değil .. yinede hpnze yormlarnz için tşkkr

Her insanın arada sırada geçirdiği dönemsel takıntılar ki bu ergenlik döneminde çok daha normal:)
Bizim söylediklerimiz işe yarar mı bilmem ama içini ferah tut 1.62 tam da Türkiye ortalamasında bir boy.. Küçük minyon bi ülkeyiz Kilonu da sporla yediklerinden fazla kısmadan halledebilirsin büyük bi fazlalalığın yok zaten

güzelim boydu kiloudu kıldı tüydü düşüncelerinden sıyrılıp ünv. sınavına konsantre ol hemen, sen statünü ve paranı eline aldıktan sonra en baba detoks merkezlerine spor komplekslerine gidersinki onlar sana kendini gayet iyii hissettirir merak etme.
arkadaşlarında yazdığı senin yaşındaki herkez bunlara takar ama hayatının dönüm noktasında olduğunu hiç aklından çıkarma ve ona göre davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…