Çok içiyorum

lakeoftears

Omnesvulnerantultimanecat
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
5.104
1.972
448
üffff çok içmeye başladım ben ya ,hadi içmek neyse de sürekli aklımda alkol var.İşyerinde bile saaate bakıp duruyorum bir an önce bitse de eve gitsem diye.Bi de tuhaf olan eskisi gibi çabuk kafayı da bulmuyorum.Yalnız yaşıyodum ama bir süreliğine arkadaşımda falan mı kalsam.Bugün tüm gün evdeydim ama o kadar zor tutuyorum ki kendimi.Köşedeki büfeye gidip bişiler almamak için.Ya bişey değil ertesi gün işte çok kötü oluyorum sabah uyanamıyorum hep geç kalıyorum.Sersem gibi oluyorum tüm gün.ve canım da hiçbişey yapmak istemiyo.Evin hali perişan.Kendime bakım yapcaktım pedikür falan ,hep sallıyorum.YEmek bile yemiyorum doğru düzgün.İşte bugün falan hep takıldım kk da.Evden dışarı çıkmadım hiç.Sadece paylaşmak istedim.

arkadasim ne yaptin sen kendine boyle ayda yilda arkdas es dost ortaminda icilirde bu kadarmi bagimli olunur.
iradene sahip cik ve gitme bufeye markete filan.
o parayi kenara koy madem alacak paran var
sonrada kuofore git ve biraz bakim yap
kendine birseyler ismarla ye
bi haftaya kalmaz kendine gelirsin :))) toparlanirsin
sakin ama sakin bu illete kaptirma kendini

öfffff yine aynı yine aynı,annemi çağırıyım ben en iyisi,biraz yanımda kalsın

öfffff yine aynı yine aynı,annemi çağırıyım ben en iyisi,biraz yanımda kalsın

icmek bazi seylerin cözümü degil yarin ise gec kalirsin öbür gün isten atilirsin
diger dün sevdiklerini üzersin sonra onlari kaybedersin alkol sana perisanliktan ve caresizlikten baska bisi vermez veremez..
bende dr. git ve tedavi ol beyninden alkolü sil ve yeniden basla hayata... Unutma kim ne derse desin
sen kendini bil kendin icin yasa-- ne yaparsan kendine yaparsin gören sadece haline acir baskada bisi yapamazlar
hersey senin elinde birak düsünme baska seylerle ugras seni mutlu eden baska seyler bul yarat kendine anca öyle unutursun....

Akşamda kalma olunduğu zaman bundan kurtulmanın yolu gene içmek oluyor ne yazık ki. Sadece psikolojik değil vücutta istiyor.Ve her gün bir sonra ki günü tetikliyor. Yani bu zinciri kırman lazım ilk önce :)

Tamamen irade meselesi.Birkaç gün uzakta kalırsan muhakkak çözülecektir.Yalnızlık da tetikliyor sanırım:44:

Back
X