• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok ilgiden bunalan varmıııııııııııı???

kemancxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2007
348
0
96
İstanbul
ya arkadaşlar aslında bu çok güzel bişey.fakat zaman zaman beni sıkıyor.sözlüm çok bağlı bana sürekli sevgisini dillendiriyor.ilk başlarda hoşuma gidiyordu ama şimdide hoşuma gidiyor ama sıkılıyorum.biz bayanlar nekadar nankörüz.ilgi göstermese yok niye göstermio gösterse bi türlü.valla yazık adamcazlara:)şimdi ona desemki bukadar çok üstüme düşme bu sefer kendini geri çekerse çok pişman oluurum.siz ne düşünüyosunuz..fikirleriniz benim için önemli.şimdiden tşkler:asigim::asigim:

benim böyle konuları okuyunca aklıma komşumuz sevda abla geliyor birisiyle tanıştı adam deliler gibi aşık ellerini dakika başı öpüyor kokluyor evlenene kadar bunalttı aşktan sevgiden hergün evine bir gül evlenir evlenmez aynı çatı altına girdikten sonra herşey değişti adam vuran kıran tabiri caizse saldırgan bir hayvana dönüştü çünkü birbirlerine uygun olmadıklarını gördüler.. önemli olan sözlünün sana gösterdiği aşırı sevgi değil onu ne kadar tanıdığın o sevsin seni aşkını göstersin ama sen bunlarla oyalanıp ince detayların örtülmesine izin verme benden sana tavsiye..

ilgi orta düzeyde olmalı bence..fazlasıda azıda insanı sıkar üzer..adım başı beni sevdigini söyleyen insana süpheyle bakarım bi süre sonra..hiç söylememeside aynı şekilde....herşey yeri ve zamanında olmalı..başbaşa kalmışız ilgisini belli etmiş bşy demem ama toplum içindede seviyeli normal olmalıyıss..hiç sevmem bisürü insanın içinde öpen koklaşan aşk sözleri söyleyen çiftleri..bana çok yapmacık geliyolar..

evlendikten sonra görürüm ben seni..sositososito
şimdi bence tadını çıkarmaya bak bu ilginin..:delphin:

İnsanlar çok düşüncesizler... Buna ben de dahilim. Neden böyle bir cümle kurdum ?

Bize ilgi göstermeyen biri olduğu zaman, ah keşke bir erkek arkadaşım olsa, bana sevgi, ilgi gösterse deriz. Derken bir erkek arkadaşımız olur. İlgisine bayılırız; çünkü ilgi ihtiyacımızı gideririz.

Sonra ihtiyaçtan fazlasını kaldıramayız. Çünkü bizler hep, bizim isteklerimizi karşılayacak kişileri isteriz. Ben ilgiden bunaldım mı, erkek bunu anlasın, ilgiyi kessin diyoruz. Ama karşımızdaki insanın düşüncelerini, beklentilerini, isteklerini önemsemiyoruz.

Sorun değil bu, insanlık hali...

Benim esimde bana cok düsgündür, cok ilgi gösteriri. Evet bende bazen sIkIliyorum ama daha sonra Rabbime binlerce kez sükrediyorum benimle bukada ilgilenen bir esim var diye. Bence nisanlinin seninle bukadar ilgilenmesinin tadini cikar. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin

biz de eşimle birbirimize karşı aşırı ilgi gösteririz. çevremizdeki herkes bilir bizi.hiç te sıkılmadık.bence sizde sıkılmazsınız:)

bana surekli sevgi gosterisi yapilmasi onemli degil, onemli olan bi es olarak bi erkek olarak yapmasi gerekenleri yapiyor mu o onemli

çok şükür yapması gerrekenleride fazlası ile yapıyor,bunların yanındada ilgisini hiç kaybetmiyor.biliyorum ilgisini kesse bunalıma girerim.bendede var bi acaiplik aşağı tükürsen salak yukarı tükürsen bıyık:)ama şükrediyorum bende siizn gibi beni çok fazlasıyla önemseyen ve seven biri var..iiki karşıma çıkmış

Back
X