çok ilginç ama doktorum bana hamile kalmam kolaylaşsın diye şeker ilacı verdi

gamzelim41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
37
7
46
bu normal mi yaa şeker ilacıyla gebe kalmanın kolaylaşması nelaka bunu ilk defa duyuyorum vala sizde duydunuzmu böyle bişe

ilginç değil, normal.insülin direncin kırılınca gebelik kolaylaşır. muhtemelen testler yaptırmış, lh-fsh oranına bakmıştır ve büyük olasılıkla kilolusundur. ben de aynı şekilde gebe kaldım. üç ay etki süresi var, genelde 3. aydan sonra kullandığın ilaç(metformin içeren bir haptır;gluphage, glifor vs olabilir.)gebeliği kolaylaştıracaktır.ilk etaptaki yan etkiler sonra geçiyor, o yüzden gönül rahatlığıyla kullan. ben gebeliğim boyunca kullanmayı da bırakmadım üstelik çünkü gebelik şekerim vardı.allah sağ salim bebeğine kavuştursun.

merhaba..benimde aynışekilde glifor diye bir ilaç verdi doktorum..kullanmaya başladım..yan etkileri biraz fazla..benim de öyle aman aman bi kilo problemi yok..sen kullanmaya başladınmı canım..inşallah faydasını görürsün..

beim doktorum önce 20 gün sabah yarım tabletle başlattı. sonra 10 gün sabah-akşam yarım,izleyen on günde sabah tam akşam yarım en sonunda sabah -akşam tam. hiçbir problem yaşamadım.

Back
X