COK İLGİNÇ NOLUR OKUYUN VE BENZER DURUM YASAYANLARINIZDAN RUYAMA YORUM BEKLIYORUM!

rosalinda23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
126
97
48
39
Arkadaslar 1 hafta once nişan attim ve intihar bile dusundugum anlar oldu sitede yazmistim zaten.Cok zor gunler geciriyorum.Deliler gibi birbirini seven iki cifti ailesi ayirdi.Arkadaslar 1 haftadir ssbahlara kadar dua ediyorum.Bir teyzeye burda bakım yaptirdim gorumceler tarafından büyü yapilmis dedi.Sonra birkac kisi daha büyüye yordu ve gercekten gozle gorulur sekilde nisanlim ayrildigimiz gun degismistiki oncesinde bu adam sen yoksan hayat yok bana derdi.Dun gece bir rüya gordum dualarimdan sonra baktimki onun arabasi karsidan geliyo kendi suruyodu sonra baktim sofor koltugunda araba yanima yaklasinca turbanli bir bayan var indi dedimki o nerde nisanlimi sordum yani dediki filan saatte buyuleri bozdurmaya gidicek oraya gitti dedi.Bu sabah ta ruyamda nisanlimdan sen bensiz uyuyabilir misin bi de kalplerle dolu bir msj geldi.Ben de cok mutluyum diyordum ruyada arkamda da annemle babam oturuyodu babam vefat etmis bu arada.Nolur yorumlarinizi bekliyorum tanir icin

asırı dusunmekden buyu var mıdır bılmem ama bol bol dua oku bence sen ve her buyu dıyene ınanma sadece bol bol dua et her serde bır hayır vardır

Back
X