çok istediğim birsey var

esemre

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
486
226
303
33
Ankara
uzun suredir universite mezunu olarak işsizim. çalışmayi çok istediğim yeni açilacak biryer var ve her yolu denedim. mahkemede dayım yok maalesef anlarsiniz bu isleri torpille millet neler yapiyor. ama hakkimla oraya girmek istiyorum
aklima gelen her yolu denedim dilekçeler yazdim sürekli yetkili merciilerin kapisini caldim umut vermiuor kimse.
bende düsundum ki hani bebeklerin göbek bağini gomerlerya acaba bahçesine bisey mi gömsem kapisina civi çaksam denemedim sey kalmadi ya
boyle biseyler deneyen var mi yardimm ?
gercekten cok istedigim bisey bu :KK43:

**ekleme yapıyorum dalga geçmişsiniz de çaresizlikten insanin aklindan hersey geçiyor. istedikleri tüm ozelliklere sahibim hatta o alanda orda niçin çalistigini bilmeyen insanlar calişiyor biz egitimini almiş kişilere de kapilari kapatiyorlar . boş durmadım bende iş tecrübem var, sertifikalar aldım cokta güzel bir CV m var ancak bu gibi işlerin babadan oğula geçtiği sistemi yikamadigimiz sürece böyle batıl inançlara yönelcez ..

Son düzenleme:
Olmadı atlayın uçan süpürgenize, hoop dalın bacadan içeri, kara kazanınızı bir güzel kurun, kaynatın, ama içine kurbağa siğili, karga nefesi, bataklık çamuru eklemeyi asla ama asla unutmayın. :KK53: Yav olacak iş mi? Kısmet değilmiş deyip, yeni hedeflere odaklanmanız daha sağlıklı değil mi?

Hangi şartlara bağlı alım yapıyorsa bu yer, o şartları en üst düzeyde yerine getirmeye bakın.

İsteğinizi, azminizi görsünler istiyorsanız o kurumu yönetecek olanların katıldığı seminerlere katılın ,orda güzelce kendinizi, çalışmalarınızı ve o kurumda çalışma isteğinizi belirtin.

Daha önce katıldığınız eğitimlerde ki ve okulunuzdaki hocalar vs siz iyiyseniz sizin için de iyi derler zaten , eğer referans araştırması yapılırsa hakkinizda .

Torpiliniz olmadığı için de sevinin, üzülmeyin .

uzun suredir universite mezunu olarak işsizim. çalışmayi çok istediğim yeni açilacak biryer var ve her yolu denedim. mahkemede dayım yok maalesef anlarsiniz bu isleri torpille millet neler yapiyor. ama hakkimla oraya girmek istiyorum
aklima gelen her yolu denedim dilekçeler yazdim sürekli yetkili merciilerin kapisini caldim umut vermiuor kimse.
bende düsundum ki hani bebeklerin göbek bağini gomerlerya acaba bahçesine bisey mi gömsem kapisina civi çaksam denemedim sey kalmadi ya

Damına kuş kondur:halay::KK54::spor::spor:

Ben de is arama surecindeyim ve surecin ne denli zor oldugunu cok iyi biliyorum. Benim bir dezavantajim da daha onceki tecrubelerimden farkli olarak cok farkli bir alana kaymak istemem. Katmerli bir zorluk benimkisi yani. Arti, torpilim falan da yok. Varsa yoksa zekam, azmim ve bir sekilde olacagina dair - cabalarimin paralelinde- inancim var.

Caresizlikten boyle bir konu actiginiz cok acik ama bu isler bir yerlere bir sey dikmekle olmuyor. Yapacaginiz sey, istenen kriterler dogrultusunda her gun kendinize bir seyler katabilmek. Dil olur, mesleki egitimler olur, vizyonunuzu gelistirme olur.

Pes etmek yok. Mucadeleye devam...

her yolu denedim deyip ne yaptiniz tam olarak?
nasil dilekce yazdiniz?

size uygun is ilanlari var mi, basvurun, sonra da ik yi arayin, veya oncesinde arayin konusun danisin.
hali hairda calisan tanidiginiz varsa ise alim nasil oluyormus vs ogrenin, hatta torpil seklinde degil ama surecte yardimci olmasini isteyebilirsiniz. Ne bileyim, bir sertifika isteniyordur mesela, siz simdiden eksikliklerinizi tamamlamak adina calisirsiniz gibi gibi.

Tek bir sirkete kanalize olacaginiz icin, bence yeterince ister ve dogru adimlar atarsaniz neden olmasin ki. Tabi ki acik pozisyonlari var ve siz o ise uygun adaysaniz.

hic oyle 6. his olaylarina gimryin, kafanizi da boyle seylerle mesgul etmeyin.

"ama hakkimla oraya girmek istiyorum" kısmını okuyunca çok çalışma, mülakatta çok iyi performans sergileme, sertifikalarla kendini donatma vs. aklımdan geçmişti. ta ki geri kalan kısmı okuyana kadar.
sonrası gördüğünüz gibi...

universite mezunu

:KK57: :KK57: :kızgın:

Konu bence troll. Bu tarz bir şeye inanmak . 404 not found!

Ben de is arama surecindeyim ve surecin ne denli zor oldugunu cok iyi biliyorum. Benim bir dezavantajim da daha onceki tecrubelerimden farkli olarak cok farkli bir alana kaymak istemem. Katmerli bir zorluk benimkisi yani. Arti, torpilim falan da yok. Varsa yoksa zekam, azmim ve bir sekilde olacagina dair - cabalarimin paralelinde- inancim var.

Caresizlikten boyle bir konu actiginiz cok acik ama bu isler bir yerlere bir sey dikmekle olmuyor. Yapacaginiz sey, istenen kriterler dogrultusunda her gun kendinize bir seyler katabilmek. Dil olur, mesleki egitimler olur, vizyonunuzu gelistirme olur.

alsana aklı başında bir yorum

Biraz minare gölgesi
bir tutam ihtiyar kılı
Yeterli miktarda hamam böceği sümüğü
Bir tutam davul tozu
Birazda kedi moku
Bunları karıştır her gece yatmadan evvel etrafındakilere içir
İşler yoluna girer

Birşey olmuyorsa cok zorlamayacaksın her zaman buna inanırım
zorla elde edilen sey neticede mutluluk getirmiyor

Şaka mı?

ya valla herkes dalga gecmis ..
yeminle torpil olsa bile yapmam ben ömür boyu haram maaş alamam .
her seyi denedim her sartıda tasiyorum .
maalesef belediyeye ait bir yere girmek istiyorum . ama en yetkili kişiyle bile görüştüm biz şoyle alim yapiyoruz böyle yapiyoruz üstü kapali bana tanıdığın yoksa zor dedi.
gercekten dalga gecilecek birsey degil bu maddi olarak zor durumdayim . bölümumle alakali özelde iş alanim yok .
okuduğuma cok pismanim keşke zamaninda fark etseydim bunu birakir başka bölüm okurdum ..

o kadar iyi ozetlediniz ki . kurslara gidiyorum kendimi geliştiriyorum sertifika ustune sertifika .. yurt dısinda egitim bile aldim ama yok bu torpil sistemi oldugu surece kimse bizim gibilere şans vermez

Back
X