- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her yolu denedim deyip ne yaptiniz tam olarak?
nasil dilekce yazdiniz?
size uygun is ilanlari var mi, basvurun, sonra da ik yi arayin, veya oncesinde arayin konusun danisin.
hali hairda calisan tanidiginiz varsa ise alim nasil oluyormus vs ogrenin, hatta torpil seklinde degil ama surecte yardimci olmasini isteyebilirsiniz. Ne bileyim, bir sertifika isteniyordur mesela, siz simdiden eksikliklerinizi tamamlamak adina calisirsiniz gibi gibi.
Tek bir sirkete kanalize olacaginiz icin, bence yeterince ister ve dogru adimlar atarsaniz neden olmasin ki. Tabi ki acik pozisyonlari var ve siz o ise uygun adaysaniz.
hic oyle 6. his olaylarina gimryin, kafanizi da boyle seylerle mesgul etmeyin.
ya valla herkes dalga gecmis ..
yeminle torpil olsa bile yapmam ben ömür boyu haram maaş alamam .
her seyi denedim her sartıda tasiyorum .
maalesef belediyeye ait bir yere girmek istiyorum . ama en yetkili kişiyle bile görüştüm biz şoyle alim yapiyoruz böyle yapiyoruz üstü kapali bana tanıdığın yoksa zor dedi.
gercekten dalga gecilecek birsey degil bu maddi olarak zor durumdayim . bölümumle alakali özelde iş alanim yok .
okuduğuma cok pismanim keşke zamaninda fark etseydim bunu birakir başka bölüm okurdum ..
Olmadı atlayın uçan süpürgenize, hoop dalın bacadan içeri, kara kazanınızı bir güzel kurun, kaynatın, ama içine kurbağa siğili, karga nefesi, bataklık çamuru eklemeyi asla ama asla unutmayın.Yav olacak iş mi? Kısmet değilmiş deyip, yeni hedeflere odaklanmanız daha sağlıklı değil mi?
Okudugunuz ve belediyeler disinda is alaninizin olmadigi bolum nedir acaba?
"Sizin hayır gorduklerinizde şer , şer gorduklerinizde hayır vardır" diyerek cevap vermek istedim. Hayatımdaki felsefem budur. Olmuyorsa sebebi vardır daha iyisi olacaktır. Bence böyle düşün ve negatif enerjiyi üzerinden at. Yazdıklarını ciddi ciddi yazdiysan bu konuyla ilgili kendine takıntı yapmışsın.Benim gobegimi okula gömmüşler anaokulu öğretmeni oldum. Erkek kardesimkini camiye gömmüşler ama hiç alakası yok. Bazen gizli deist olduğunu bile dusunuyorum o derece ... İnanma yaniuzun suredir universite mezunu olarak işsizim. çalışmayi çok istediğim yeni açilacak biryer var ve her yolu denedim. mahkemede dayım yok maalesef anlarsiniz bu isleri torpille millet neler yapiyor. ama hakkimla oraya girmek istiyorum
aklima gelen her yolu denedim dilekçeler yazdim sürekli yetkili merciilerin kapisini caldim umut vermiuor kimse.
bende düsundum ki hani bebeklerin göbek bağini gomerlerya acaba bahçesine bisey mi gömsem kapisina civi çaksam denemedim sey kalmadi ya
boyle biseyler deneyen var mi yardimm ?
gercekten cok istedigim bisey bu
**ekleme yapıyorum dalga geçmişsiniz de çaresizlikten insanin aklindan hersey geçiyor. istedikleri tüm ozelliklere sahibim hatta o alanda orda niçin çalistigini bilmeyen insanlar calişiyor biz egitimini almiş kişilere de kapilari kapatiyorlar . boş durmadım bende iş tecrübem var, sertifikalar aldım cokta güzel bir CV m var ancak bu gibi işlerin babadan oğula geçtiği sistemi yikamadigimiz sürece böyle batıl inançlara yönelcez ..