Çok istediğiniz bir şeyi çevrenizle paylaştığınızda olmuyor mu?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Merhaba kızlar benim hep genellikle böyle oluyor belkide olmayacağı için mi ama çok istediğim bir şeyi gerçekleşmek üzereyken sevinçle paylaştığımda sonu gelmiyor .Çok bahsettiğimde ...belkide anlattığım gibi olmadığından mıdır nedir bana mı öyle geliyor...Çok gitmek istediğim bir yer olur ,gitcemde yapcam da etcem de derim ama bir engel çıkar gidemem.Sizinde böyle düşündüğünüz anlar oluyor mu?

ben de böyle hissediyorum bazen. çenem hiç durmaz herşeyimi herkese anlatırım.

ama tesadüf belki?

Ben tam anlamıyla çözemedim bu meseleyi aslında ama yaşadığım bir örnek var.
Ben hiç paylaşmadım paylaşmadım bir şeyi ve hiçbir olumlu gelişme yaşamadım o konuda mesela.
Ama bir kere de tersini denemek isteyip yaşadığım belirsiz bir olayın her evresini yakınlarımla paylaştım.
Ve sonunda inanılmaz şeyler oldu.

Mutluluklar paylaştıkça çoğalır derler hem. :44:

Ben tam anlamıyla çözemedim bu meseleyi aslında ama yaşadığım bir örnek var.
Ben hiç paylaşmadım paylaşmadım bir şeyi ve hiçbir olumlu gelişme yaşamadım o konuda mesela.
Ama bir kere de tersini denemek isteyip yaşadığım belirsiz bir olayın her evresini yakınlarımla paylaştım.
Ve sonunda inanılmaz şeyler oldu.

Mutluluklar paylaştıkça çoğalır derler hem. :44:

Bende o yüzden hep paylaşıyorum ama nazar derler kem gözler de vardır..Belkide olmayacağı içindir kimbilir işte aklıma gelmiyo değil

bende bunu bir kaç kere yaşadım çok mutlu olacağım bir şeyin olmasını beklerken bunu arkadaş çevremle paylaştım hep bi aksilik oldu bilmiyorum tesadüf de olabilir,ama hep öyle hissediyorum korkuyorum anlatmaya nazardan da çok korkan biriyim.
artık anlatmıyorum kimseye mesela çok beklediğim birşey mi olacak olduktan sonra anlatıyorum:)

Çok istediğim birşeyi sevdiklerimle, yakınlarımla fazlasıyla paylaşırım. Hatta hayal kurarım şöyle olucak, böyle olucak diye... Bazıları gerçekleşiyor bazıları gerçekleşmeyebiliyor...Ama gönülden candan istediğim ne varsa gerçekleştiğine inanıyorum...

Bebeğim yok ama eşimle ne hayaller kuruyoruz bi bilseniz eşimi de alıştırdım , o da benim gibi hayalci olup çıktı...Galiba seviyorum ben hayal kurmayı...:34:

Bende istediğim bişeyi olacakken söylediğimde hep olumsuzluk oluyor tesadüf de olabilir.

Çok istediğim birşeyi sevdiklerimle, yakınlarımla fazlasıyla paylaşırım. Hatta hayal kurarım şöyle olucak, böyle olucak diye... Bazıları gerçekleşiyor bazıları gerçekleşmeyebiliyor...Ama gönülden candan istediğim ne varsa gerçekleştiğine inanıyorum...

Bebeğim yok ama eşimle ne hayaller kuruyoruz bi bilseniz eşimi de alıştırdım , o da benim gibi hayalci olup çıktı...Galiba seviyorum ben hayal kurmayı...:34:

İşallah en kısa zamanda bebişiniz olur ..İsterseniz gerçekten olur:)

aynen bana da çok oluyor öyle ya :44: arkadaşlarıma anlatırım herşeyimi ama sonra hiçbir şey olmaz. hatta arkadaşım sen söylüyosun böyle ama yapmayacaksın gitmeyeceksin bile diyor artık dalga meselesi bile yaptı :1:

Aslında tesaduf oldugunu dusunuyorum normalde ama bır gun gene boyle bırsey oldu... oturdum bır sekılde dusunmeye arastırmaya..
ve okudugum bırsey vardı...

" planlarınızdan, hayallerinizden , sizin için önemli meselelerden henüz gerçekleşmeden başkalarına bahsetmeyin; ruhsal saldırılara uğrayabilir"

bu tarzda bır cumleydı. okuduktan sonra soylerken ıkı kere dusunmeye basladım. ama dıger yandan olacagı varsa olur desemde dıkkat etmeye cabalıyorum.

Son düzenleme:
ben nazar olduğunu düşünüyorum ve nazara inanırım
ne demişler nazar deveyi kazana insanı mezara sokar
bende herşeyimi anlatıyorum ve genelde olumsuz sonuç çıkıyor kimsinin kalbini bilemeyiz işte biraz az konuşsak iyi olur sanki :45:

Eskiden olmasini bekledigim biseyi baskalarina soyledigim icin olmadigina inanirdim
artik olmasini istedigim bir seyin baskalarina soyledigim icin olmayacagina inandigim icin olmadigini dusunuyorum.

Olaya ben şu yönden bakıyorum. Ki genelde paylaşırım ama...

Misal zor bir hayalim, isteğim var diyelim. Birilerine anlattığımda bana yapamazsın, edemezsin gözüyle bakıyorlar.
Yemek yemiyorum dikkat ediyorum dediğimde tabi zaten çok çıtırsın ya diyorlar ve o an olumlu duygularım yerini sinire, olumsuzluğa bırakıyor.
Başka bir örnek verirsem, diyelim ki şu fakülteyi kazanmak istiyorum bana sanki dahisin çok çalışkansın da gireceksin gibi tavırları oluyor.
Bunun genel adı kıskançlık, o yapar eder de ben kalırım gibi düşünceler.
Otomatik olarak manevi açıdan o olumlu duyguları ezmeye çalışıyorlar.
Artık eskisi gibi inanmamaya, istememeye başlıyorsun içten içe.
Sonuç olumsuz oluyor.
Belki çok saçma yaklaşmış olabilirim ama durum bu. Kısaca, psikolojik saldırıya geçiyorlar diyebiliriz.

Son düzenleme:
Ya ben de aynen boyle dusnyorum mesela sinsice diyet yapsam kilo verebilyorm diyetteyim su kadar kilo vercem dedigmde verdigm gorulmemistir. Ama biraz geveze oldugmdan her isi davul calarak yapiyorum.

Back
X