• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok istemistim oysa peki neden uzgunum

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.508
13.342
248
Merhaba herkese
Hemen konuya gecmek istiyorum.5 yildir evliyim ilk evlendigimizde ailemin oldugu sehirdeydik.esimde zaten yillarca orda yasamisti o yuzden orda kaldik.2 yil once maddi sebeplerden bulundugumuz sehrin ilcesine tasindik.kv orda yasiyordu o yuzden o ilceyi sectik.tabi cok pisman oldum eltimle ayni sitedeydik eski konularimda var.uzaktayken iyiydik yakina gelince aradaki mesafeleri kaldirmaya calistilar.neyse hergun dua ederdim allahim ne olur burdan gideyim.deli gibi istiyordum.cok yalnizdim cunku.simdi esimin isi sebebiyle eski yerimize gitme sansi dogdu.diyecekseniz ne guzel sevin iste ama sevinemiyorum.bu yil komsular edindim ve aramiz asiri iyi.cocuklarimiz cok iyi anlasiyor kardes gibiyiz o yuzden hic sevinemedim.sacmaliyor muyum bilmiyorum ama uzuldum bile gidecegimize.bi daha boyle komsular bulamam normalde komsu iliskilerini sevmezdim onlari taniyinca hata etmisim diyorum.sizce sacmaliyor muyum tasinmali miyiz.

Merhaba herkese
Hemen konuya gecmek istiyorum.5 yildir evliyim ilk evlendigimizde ailemin oldugu sehirdeydik.esimde zaten yillarca orda yasamisti o yuzden orda kaldik.2 yil once maddi sebeplerden bulundugumuz sehrin ilcesine tasindik.kv orda yasiyordu o yuzden o ilceyi sectik.tabi cok pisman oldum eltimle ayni sitedeydik eski konularimda var.uzaktayken iyiydik yakina gelince aradaki mesafeleri kaldirmaya calistilar.neyse hergun dua ederdim allahim ne olur burdan gideyim.deli gibi istiyordum.cok yalnizdim cunku.simdi esimin isi sebebiyle eski yerimize gitme sansi dogdu.diyecekseniz ne guzel sevin iste ama sevinemiyorum.bu yil komsular edindim ve aramiz asiri iyi.cocuklarimiz cok iyi anlasiyor kardes gibiyiz o yuzden hic sevinemedim.sacmaliyor muyum bilmiyorum ama uzuldum bile gidecegimize.bi daha boyle komsular bulamam normalde komsu iliskilerini sevmezdim onlari taniyinca hata etmisim diyorum.sizce sacmaliyor muyum tasinmali miyiz.

Her işte bir hayır var. Belki kalsanız komşularınızla fazla içli dışlı olup, problem yaşayacaktınız. Çocuğunuz da hem yeni arkadaşlar edinmeyi öğrenir hem de ailenizle daha çok vakit geçirebilir.

Her işte bir hayır var. Belki kalsanız komşularınızla fazla içli dışlı olup, problem yaşayacaktınız. Çocuğunuz da hem yeni arkadaşlar edinmeyi öğrenir hem de ailenizle daha çok vakit geçirebilir.
Evet ailemin hepsi orda ama aliskanlik olmus cok uzuluyorum gidicem

Ailesinden ayrıldığı için üzüleni anlarım da komşu için üzüleni çok duymadım doğrusu.
Ben fazla samimiyetin tez ayrılık getirdiğine inananlardanım. Komşu dediğin ne kadar iyi olursa olsun dış kapının mandalı sonuçta.
Belki süreçte onlar da ev değiştirecekler belli mi olur hayatın ne getireceği.
Kendi ailemle pek çok konuda fikir ayrılığımız olsa da hiç bir komşu annemin babamın yerini tutmaz. Tebdil-i mekanda ferahlık ve olanda hayır vardır deyip fazla dertlenmeyin derim.

Seni anlıyorum.
Eskiden komşuluğa önem vermezmişsin
Şu anda kıymetini biliyorsun.

Gittiğin yerde de yeni komşularından kafana göre birilerini bulmaya çalışırsın artık.

Muhakkak sana göresi, çocuğuna oyun arkadaşı çıkar dert etme.

Ay benim canim bir komsum vardi, bir daha da oylesi olmadi hakikaten.

Bir de bekarken kaldigim apartmandaki komsularim cok iyiydiler

Ay bir de esimle ilk ev sahibimiz tonton bi amcaydi.

Valla daha sayacam galiba. Ben anliyorum sizi aslinda ama iste hem huzun hem heyrcan olsun size. Her yeni yerde yeni guzel insanlari bulursunuz.

Bir de hep bir aileye yakin olmussunuz, keske bir de iki tarafa uzak secenegi deneseydiniz.

Evet ailemin hepsi orda ama aliskanlik olmus cok uzuluyorum gidicem
Kusura bakmayın da sizinkine memnuniyetsizlik deniyor. Gidince üzülün geri dönme şansı dopunca üzülün, bence arada bir şükür edebilmeli insan. Gitmek istemiyorsanız memnunsanız yerinizden çok şükür yeriniz iyi memnunum burda olmaktan deyip kalın

Ay benim canim bir komsum vardi, bir daha da oylesi olmadi hakikaten.

Bir de bekarken kaldigim apartmandaki komsularim cok iyiydiler

Ay bir de esimle ilk ev sahibimiz tonton bi amcaydi.

Valla daha sayacam galiba. Ben anliyorum sizi aslinda ama iste hem huzun hem heyrcan olsun size. Her yeni yerde yeni guzel insanlari bulursunuz.

Bir de hep bir aileye yakin olmussunuz, keske bir de iki tarafa uzak secenegi deneseydiniz.
Benim aileme yakinken cok falza gitmezdik.yani onalr acisindan hic bir zaman sorun yasamadik.ailemde habersiz asla gelmezdi.ilceye tasindigimizda beni daha cok goruyorlar hatta

Merhaba herkese

saçmalamıyorsunuz
ama şunu görmeniz için bunları yaşamış olamaz mısınız

hayat her zaman bize birseyler gösteriyor
komşuluk iyi değil demissiniz iyi olabiliri görmüşsünüz
ve bunu siz takdir etmediniz
bu sizin karşınıza cıktı

hayatın akışına direnmeyip onunla dans etmek lazım

simdi de kim bilir ne öğreneceksiniz
yine sizin takdiriniz değil
bakalım neler gelecek
size düşen açık olmak aktif olmak ve mutlu olmak
sadece anı yaşayın
geçmişin hüznü geleceğin tasası derken bu anı ve hayatın öğrettiklerini kaçırıyoruz
mutlu olmak çok kolay
ve güzel insanlar her yerde var ;)

saçmalamıyorsunuz
ama şunu görmeniz için bunları yaşamış olamaz mısınız

hayat her zaman bize birseyler gösteriyor
komşuluk iyi değil demissiniz iyi olabiliri görmüşsünüz
ve bunu siz takdir etmediniz
bu sizin karşınıza cıktı

hayatın akışına direnmeyip onunla dans etmek lazım

simdi de kim bilir ne öğreneceksiniz
yine sizin takdiriniz değil
bakalım neler gelecek
size düşen açık olmak aktif olmak ve mutlu olmak
sadece anı yaşayın
geçmişin hüznü geleceğin tasası derken bu anı ve hayatın öğrettiklerini kaçırıyoruz
mutlu olmak çok kolay
ve güzel insanlar her yerde var :KK66:
Ah ahh esimde hep bu huyumu elestirir.ya eski guzel gunleri hatirlarim yada gelecegi dusunurum.sanirim ani yasadigimi zannedip aslinda yasamiyorum

Kusura bakmayın da sizinkine memnuniyetsizlik deniyor. Gidince üzülün geri dönme şansı dopunca üzülün, bence arada bir şükür edebilmeli insan. Gitmek istemiyorsanız memnunsanız yerinizden çok şükür yeriniz iyi memnunum burda olmaktan deyip kalın
Ben memnuniyetsiz degilim sadece uzuluyorum.insanlarin cogu boyle ozellile tayinciler beni daha iyi anlar.aglaya aglaya giderlee aglaya aglaya da donerler

Back
X