Cok istiyorum Köpek almak Ama!!!!

Harbifitness

workout
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
712
189
323
merhaba arkadaslar ben hayvanlari cok seviyorum cocuklarda ayni benim gibi,evimde hem baliklarim var hemde muhabet kusum var ama naptiysanm köpek sevgimi dindiremedim okadar cok seviyorum ki ama eve alamiyorum daire de oturuyorum 3 balkonum var sorun bu degil yani kolu komsu felan degil !!!sorun evde köpek beslersen melek girmezmis; bereket olmazmis ;yaptigin her sevabtan eksilirmis evde köpek beslersen hergün sirkeli suyla temizlemen gerekirmis!!!Bilindigi üzere hayvanlar bizim görmediklerimizi görürlermis en agir basanda bu konuda köpeklermis ve 3 harfliler hayvanlarin icine girmektelermis gene büyük agrlikli olarak köpek ön sirada yer aliyor iste bu yüzden köpek alamiyorum hadislerdede bu belirtiliyor .köpekler bahcede beslensin eve giresede temizlensin gezdigi yer diye belirtiliyor .Buyüzden köpek alamiyorum oy

Konunuzu ilgili bölüme taşıyorum

böyle hurafelere inanıyorsanız asla köpek almayın ! alırsanız 2 gün sonra sizin gibi hurafelere inananların lafıyla kapıya koyarsınız zavallıyı..

böyle hurafelere inanıyorsanız asla köpek almayın ! alırsanız 2 gün sonra sizin gibi hurafelere inananların lafıyla kapıya koyarsınız zavallıyı..
Hurafeler dedigin 95.Hadis-i serifte belirtiliyor ac oku bu konuda bilgisizsen arastirmadan okumadan eline klavvyeyi alip sirf yazmak icin yazma sen beni vicdansiz gibi göstermektesin konuya <yaklasma tarzin zaten mükembel ötesi sen burda beni vicdansiz !!!kendini vicdanlimi ilan etin!!! vicdanli olmak degil seninki vicdanli olmak karsindakini kirmadan incitmeden öneriler vermek yardimci olmaktir senin yazmis oldugun konuya etkiye tepki veriyorum insallah bunuda anlamisindir.her lafa verecek cevabim var lakin bir lafa bkarim lafmi diye.....gerisini sen tamamlarsin

Bizim eve melek girmiyor demek

İbadet ettiğiniz odaya girmesin yeterli..
Pekiy 95.Hadis .i serifi okuyun sonra bana evinize melek giriyormuymus girmiyormuymus buraya yazin evet sizin eve melek girmiyor evet berekte olmuyor melekler sureti olan eve girmez ister bunu alaya alin ister inanmayin ama insallah her canli gibi ölümü tatigimizda sizin bu cevabinizi melekler girmiyormus alyli konusmanizi allahin huzurunda sizinle yüz yüze gelmek isterim insallah.

benim tek istedigim bana fikir vermenizdi !tavsiyelerde bulunmanizdi hayvanlari benimk kadar merhametli benimkadar cok seven biri yoktur !!!bu konuda asla taviz vermem ,besledigim bir sürü hayvan oldu köpek haric, kertenkelede besledim kedide besledim kusta besliyorum baliklarimda var ve daha vs..köpek sevgimi dile getirdim belki birileri bana fikir verir umuduyla yazdim bu yaziyi ,neden besleyemedigimide belirtim, bu konuda alay edecek kisiler varsa yazmasin bu konuyu acarken elestirilsin diye alay edilsin diye acmadim belki duymadigim görmedigim bilgiler vardir burda paylasilir istedim acimasiz olanlar zaten beli biz insalar nekadar kolay kiriyoruz kalbimizi nekadar sivri diliyiz hic ilmli olmuyoruz hic

Son düzenleme:
benim din rehberim Kuran-ı Kerim dir hadisler değil, Kuran'da köpekler ile ilgili olarak hiçbir negatif cümle yoktur !! "her şey Kuran'da yazmaz" diyenlere cevabım : ben Kuran'da yazmayan hiçbir şeyden mesul değilim !

kaldı ki burada size hayvan sever değilsiniz diyen olmadı ! bu düşüncelerle köpek besleyemezsiniz diyen oldu !! konu din tartışmasına dönecekse zaten bunun forumda yasak olduğunu hatırlatırım !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…