bide iyi saç kesen bir kuaför bulsabilsem
evet arkadaşlar bende bu kuaförlerin kasaplık sevdalarını anlamıyorum çok sinirliyim azıcık kes diyosun nerdeyse kökünden kesiyolarklava:ne var anlamıyorum böle kısa kesecek bi doğru dürüstt saç kestiremedim ya
bugün saçımı kestirdim ama çok pişmanım keşke hiç kestirmeseydim berbat oldu hiç istediğim gibi olmadı kendim kessem daha güzel olurdu heralde nefret ediyorum bu kuaförlerin hort hort saçlarımı kesmelerine 1 senedir uzatıyordum ki güzel bi model vereyim diye ama nerdeeeee içine etti resmen çok sinirliyim ya napıcam ben bu saçları yaaakötükedihüsokötükedihüsosenağlama:tomato::mymeka:klava:sanki ot kesiyolar ya lak lak çene bide offf şu memlekette kimse işini düzgün yapmayacakmı
hakan köse, yıldırım özdemir, mahmut ebil saçlarınızı rüzgardaymış gibi kesiyorlar biraz pahalı gibi ama değer saç kesimi imaj demek 30 tl ye kesilince 1 ay sonra tekrar gidiyorum kuaföre hakan köse filan bir kesince 5 ay gitme kuaför hatta www.kadinkuaforu.com dan taksitli filan alabiliyorsun ben burdan alış veriş yapıyorum artık bir bak bencebide iyi saç kesen bir kuaför bulsabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?