- 28 Eylül 2017
- 175
- 183
- 103
- 30
- Konu Sahibi birumutbelkiolur
-
Valla hiç ikna edeceğimi sanmıomne büyüüs ne alaka ..
pskiytriye gidin
Ya gülmesi durduk yere değil ama sinirlenmesi durduk yere biraz önce yine tartıştık kapıyı çekti gitti ;( ayy valla artık sabrım kalmadı delirecem ya sinir hastası oldumniye s,inirleniyo neden gülüyo durduk yeremi
Peki bu nasıl düzelir bilen var mıNe büyüsü gız bildiğin dengesiz insan tavrı
Olabilir . Ya istiyo ki hem onun dediği olsun o hep laf söylesin bana sıra gelince vay efendm niye böyle dedin hemen bi sinir bi tavır . Ya 1 buçuk sene nişanlı kaldım 4 senedirde evliyim hala tanıyamadım çok zor bi adam bu gün kızacağı şeye yarın olsa söylesem kızmıo yada tam tersi kızmaya şeye kızıoo tam öfke kontrol bozuklugundandır
Ya ne onun hep suyundan gidiom ama bende insanım bi yere kadarbu her erkekte var kendilerini kral olarak görülek istiyorlar
rahat etmek istiyorsan esini pışpışla suyuna git dediklerine he de ama o senin ona karsı birsey yaptıgını anlamadan bildiğini okuda bazen.
zaten sen böyle olunca oda yumusak olacaktır
kadın erkkek düsünce farklılıklarını oku canm ona göre kendine bir yol cız davranırkenYa ne onun hep suyundan gidiom ama bende insanım bi yere kadar
Anladım canm çok saoll :-*kadın erkkek düsünce farklılıklarını oku canm ona göre kendine bir yol cız davranırken
Valşa zaten dr gitsek kesin bi problem var akşam yine tartıştık ağlıya ağlıya uyudum sabah kalktım işe gideck kahvaltı hazrladm bana güzellik yapıo etrafımda dönüyo beni güldürsün diye bende tersledim bu kere bak bana böyle yapma diyince bende sen bencilsin dedim daha çok kızdı ama gidene kadar da yine güzellik yapıp beni güldürmeye çalışıo ama ters bişry söylrmycen ona karşı laflarını seçip seçip konşcan . Mesele bişey olsa diyomki sende böyle yapıon diyo ben yaparım kıyaslama yapma sen yapamzsn . Valla son şansları diye bilrm belki babamın evine dönebilirmDoktor buna teshis koyar. Benim burdan teshisim border line kisisel bozukluk
Sabriniza saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?