• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kafam karışık gerçekden objektif görüşlere ihtiyacım var!

Ona %100 güvenmen için nrt bir sebebin yoksa hiç güvenme. Ne kadar oldu tanışalı görüşeli?
3 ay oldu a dan z ye ailesi hakkında herşeyi anlattı babasının işini kardeşlerini vs kendi çapımda biraz araştırınca hiç bir yalana denk gelmedim kendiside profsyonel futbolcu hakkında biraz araştıma yapma imkanıda bulabildim bu sayede

Dürüst olmanız takdire şayan sevişmenin neresi kötü demişler Allah'ın emri zina haram bunlar evli olunca güzel ama dileyen dilediğini yapmakta özgür umarım mutlu olursunuz selam ve dua ile
Allah razı olsun, sevişme karşılıklı arzu ve istekle olur benim bakireliğimin alıması tabirim amacın sırf bu olması sebebiyleydi, işte bu yüzden büyük bir günahım var zaten birde kul hakkı vebal almak istemedim bilmesini istedim. bil mukabil selam ve dua...

Herkes internet kullaniyor artik belli bir kesimin kullandigi bir icat degil bu. Bekar olsam birinden etkilensem internetten.. olabilir neden olmasin ? Simdi ben de ipsiz sapsiz arsiz degilim mesela. Ya da erkek kardesim netten tanisip asik oldugu insan da oldu.. herkes kotu olacak diye bir sey yok. O insanla arkadas ortaminda da tanismis olsaydin icini disini bilmedigin, ailesine girmedigin icin % 100 guvenmemen gerekirdi ayrica. Internetten tanistin kesin sapik ya da manyaktir diyemeyiz. Gorucu usulu bile olsa tanimadan guvenme zaten. Simdi ayni ortamda degilsin, cevresini bilmiyorsun daha temkinli davranirsin baktin olmadi yol verirsin. Hemen kendini kaptirmana gerek yok, sen sinirink cizdikten, guvenligine onem verdikten sonra (yalniz kalmamak, evine gitmemek, alkol almamak gibi) bir sey olmaz.

1) Bakirelik alınıp, verilmez. Sevişilir.
2) Zaten kızsın. Sevişince erkeğe dönüşmüyorsun. Ya da kadınsın. Hangisini tercih edersen.
3) Bir erkeğin karşısında "kabul etti beni" diyecek kadar ezilme. Defolu musun ya da herhangi bir mal mısın ki kabul edilme durumunda kalasın.
4) Geçmişte yaptığın hiçbir şeyi kimseye izah etmek durumunda değildin.
5) Bu abinin görüşüne şaştım kaldım. Demek ki sevişilince geçmişimiz pis oluyor.
6) Adamı yeterince tanıdıktan, görüştükten sonra internetten tanışmış olmanın bir önemi yok. Yıl ve zaman, şartlar, koşullar giderek değişiyor. Bir zamanlar çeşme başında tanışmak normaldi falan filan.
Ceşme ornegine bittim :)) guzel ozetlemissin

Herkes internet kullaniyor artik belli bir kesimin kullandigi bir icat degil bu. Bekar olsam birinden etkilensem internetten.. olabilir neden olmasin ? Simdi ben de ipsiz sapsiz arsiz degilim mesela. Ya da erkek kardesim netten tanisip asik oldugu insan da oldu.. herkes kotu olacak diye bir sey yok. O insanla arkadas ortaminda da tanismis olsaydin icini disini bilmedigin, ailesine girmedigin icin % 100 guvenmemen gerekirdi ayrica. Internetten tanistin kesin sapik ya da manyaktir diyemeyiz. Gorucu usulu bile olsa tanimadan guvenme zaten. Simdi ayni ortamda degilsin, cevresini bilmiyorsun daha temkinli davranirsin baktin olmadi yol verirsin. Hemen kendini kaptirmana gerek yok, sen sinirink cizdikten, guvenligine onem verdikten sonra (yalniz kalmamak, evine gitmemek, alkol almamak gibi) bir sey olmaz.
bu tip durumlar kesinlikle olmuyo zaten geldiği zaman bi cafe de vs görü
Zaten öyle bi ortam olmaz ikimizde Allah korkusu olan kendimizce namazimizda dinimizdeyiz alkol vs gibi seyler yok yani ve evine çagrıcak karakterde olamadıgi kanaatindeyim tabi suanlik bilemeyiz elbetde ancak herseyin helal yoldan olmasini istiyor oda.

internetten tanıştım deyince herkeste bir önyargı oluşuyor ama artık devir öyle bir devir yapacak birşey yok, nice ögretmenler polisler internette sayfadan birbirini bulup evleniyor çok şahidim bu olaya i misal bir sayfaya yorum atıyorum kendi mesleğimden kişilerden bir sürü msj geliyor , böyle böyle yolunu bulmuş herkes bu kadar basitleşmiş olay.. hemen acele etme iyi tanı gerçek yüzünü görmeye çalış o yüzden onu kızdır sinirlendir bir insanın gerçek karakteri sinirlendirdiğin de ortaya çıkar san karşı duyguları ve gerçek yüzünü ancak o şekilde görürsün.

İnternetten tanismanin hic bi kotulugu yok bence, ama yanlis bi hareket yapmamak sart. Sonucta gorucu usulu evlenirsin adam katil cikar sapik cikar... Gorucu usulunun garantisi mi var. ?Veya ayni universitede ayni siniftasin sevgilinle garantisi mi var? Yok iste... Tanis, gorus.. Ben suna takildim, benim de gecmisim iyi degil demis, ne demek istemis olabilir?

İlk tecrübeniz kötü bitmiş yine aynı şekilde başka biriyle tanışmışsınız. Bence iyice tanımadan güvenmeyin.

3 ay oldu a dan z ye ailesi hakkında herşeyi anlattı babasının işini kardeşlerini vs kendi çapımda biraz araştırınca hiç bir yalana denk gelmedim kendiside profsyonel futbolcu hakkında biraz araştıma yapma imkanıda bulabildim bu sayede
Bence güvenme yine de, herşeyi bilmen güvenmen anlamına gelmez. 3 ay çok kısa bir süre..

Bence her halükarda tedbir amaçlı kendini ağırdan al derim ben 3 ay falan filan sayı sayılır bence onla geçirdiğin zamanlar sayesinde onu tanıyacaksın dikkatli olöanı öneririm

İnternetten tanışmayla nişanlılık değil sevgili bile olunmaz o kadar dikkat edilmeli bence. İİnternetten tanışıp iyi bi insanla karşılaşanı görmedim henüz. :/

İnternetten tanismanin hic bi kotulugu yok bence, ama yanlis bi hareket yapmamak sart. Sonucta gorucu usulu evlenirsin adam katil cikar sapik cikar... Gorucu usulunun garantisi mi var. ?Veya ayni universitede ayni siniftasin sevgilinle garantisi mi var? Yok iste... Tanis, gorus.. Ben suna takildim, benim de gecmisim iyi degil demis, ne demek istemis olabilir?
ben bakire olmadığımı izah edince oda buna istinaden Rabbim belkide bizi böyle laik gördü diyerek kendisinin bakir olmadığını geçmişde pek çok birlikteliğinin olduğunu söyledi bu şekilde

Aceleniz ne? Daha öncesinde yaşananları düşünüp daha ağır, daha sindirerek yaşayın hayatınızı. Uzakta erkek arkadaşınız, zaman geçirmeye odaklanın birlikte.
Neden hemen evlilik?
Ayrıca bekaretimi aldı vs anlamsız kelimeler bunlar, karşılıklı yaşanmış ve gecmişte kalmış. Kimseyi kırmayayım uzmeyeyim diye girilmez bu yola. Sevişmiyorsunuz diye kırılacaksa kırılsın hatta defolsun gitsin hayatınızdan.
Hayır demeyi , net sınırlar çizmeyi öğrenin yeni iliskinizdede.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Gerçekten kafanız çok karışık, bu kadar ortaya dökmeyin kendinizi, bir özel/genel ayrımınız olsun ya, her bir detayı anlatmak dürüstlük değil şeffaflık onun da bütçe işlerinde falan olması daha iyi, konusu bir şekilde açıldığında "sevdiğim biriyle birlikte oldum ama bu durum senin için kabul edilemeyecek bir şeyse şimdiden yollarımızın ayrılması daha iyi" demek de dürüstlüktür, hele psikolojik baskı gibi detayları da verdiyseniz biraz daha dikkatli olun bu netteki insan için.

Kendinden emin olmak ve hata yapmamak için herkese her şeyi anlatmaya gerek yok. Onun önerisiyle telefonla konuşmak falan işini de geçin, ne zaman görürsünüz, otursunuz bayram vs. falan dışındaki hallerini de bilirsiniz o zaman birinin ailesinden zamanla kesin fikir edinirsiniz, adının x olduğunu teyid etmek falan güvenmek için sebep yaratmamalı.

benim bakireliğimi de aldı tek taraflı değil elbetde birşeyler ama inanın ben karşısındaki insanı üzmeye deli gibi korkan bi insanım ve piskolojik baskıları neticesinde izin verdim ve sonrasında çok pişman oldum

Karsisindaki insani uzmekten deli gibi korkan bir insan oldugunuz icin...

Karsinizdakinin psikolojik baskilari neticesinde birlikte oldugunuzu yazmissiniz.

Cinsellik gibi bu denli sizin sınırlarınız dahilindeki bir seyi birini kirmamak icin yasadiginizi soylemeniz...

İnsanlarin hayatinizda nerede duracagini ayarlayamadiginizi dusundurdu bana...

Bunu erkek arkadasiniza da anlatmissiniz o da bu halinizi fark ettiyse...

Netten tanistiginiz icin degil de sizin sınırlarınızı muhatabinizin cizdigi sekliyle belirlemenizden faydalanmaya kalkabilir.

Siz fazla iyi niyetli, o gecmisindeki kadinlar sayesinde fazlasiyla tecrubeli...

Dikkatli olun.

selamlar, öncelikle şöyle özetleyeyim şuan iternetten biri ile görüşüyorum ve çok ciddi yüz yüze de görüştük işini gücünü nerede yaşadığını vs biliyorum hatta ablası ile de telefonda konuştum onun önerisi ile... durum şu ben daha öncesine bir nişan attım bu insanlada netten tanışmıştık ve başta gayet olgun oturaklı bi adam intibası vermişti herkese ancak sonrasında hiç de öyle olmadığını gördük ve hepsi bir yana benim bakireliğimi de aldı tek taraflı değil elbetde birşeyler ama inanın ben karşısındaki insanı üzmeye deli gibi korkan bi insanım ve piskolojik baskıları neticesinde izin verdim ve sonrasında çok pişman oldum, kız olmadığımı ailemede söyledim gizleyemem de hiç birşeyimi kimseden velhasıl kelam kötü hatta iğrenç biten bi nişalılığım oldu, şuan tanıştığım insana da annem özellikle karşı internetten olduğu için ve başka şehirde olduğu için ama şuan görüştüğüm insanın hiç bir menfi sözüne hareketine rastlamadım durumumuda ona izah ettim ve kabul ettti seviyorum çünki dedi kendisininde geçmişinin çok temiz olmadığıı da ekledi ve benimle hala evlenmek düşüncesine ama herkes internetten diye ön yargılı arkadaşlarım çevremdekiler güvenmem gerektiğini zarar gelebilceğini söylüyorlar sürekli ancak inanın çok kafam karışık ne yapmalıyım sizce???:KK61:
ben olsam korkardım açıkçası

Back
X