• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kafam karışık, yardım edin..:(

raven8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
11
0
36
Ankara
merhaba..ben 1 senedir birinden hoşlanıyorum aramızda 6 yaş var. bu bana normal gelmiyor ve bir senedir de bakışıyoruz. benim ondan hoşlandığımı biliyor ve bu zamana kadar çok şey oldu ama hala bi gelişme yok. yani benden hoşlansaydı bir gelişme olurdu diye düşünüyorum. aslında azamızda çok tesadüf var ama bunlardan haberdar değil ve hala bakıp duruyor amacı ne, hiçbir fikrim yok ?

Son düzenleme:
üülme ama sele ilgili bi amacı yok bence olsa çoktan harekete geçerd böyle şeyler hepimzin başından geçiyor erkekler kızın kendinden hoşlandığını öğrenince bi tarafları kalkıyo tavsiyem hiçbir zaman erkeğin peşinden koşma onlar senin peşinden koşsun yoksa üzülen sen olursun

Gurur meselesi yapma bu durumu, git açık açık sor. Sen böyle ciddi ve net sorduğunda afallayacaktır. Orda anlarsın zaten niyetini, gerçekten senden hoşlanıyor mu? yoksa birinin ondan hoşlanması hoşuna mı gitmiş sadece?

bunu onunla konuşmadığın sürece asla bilemezsin gerçek düşüncesini.hayattaki en kötü şeylerden biridir belirsizlik ..

benimde başımda aynı şey ve çok tesadüf var ama hala bir icraat yok olmucakta sanıyorumm... :(

belki sadece bir bayanın ona bakması bile hoşuna gidiyordur.bir senedir bakışıyorsan az çok nasıl bir adamdır anlamış olman gerekmiyor mu.hiç kulağına bir şey gelmedi ki

belki sadece bir bayanın ona bakması bile hoşuna gidiyordur.bir senedir bakışıyorsan az çok nasıl bir adamdır anlamış olman gerekmiyor mu.hiç kulağına bir şey gelmedi ki

zaten bu yüzden kafam karışık, hiç gönül eğlendirecek biri değil ki aksine dünyada tanıdığım en nazik ve kibar insan ? ama ...bilemiyorum

Son düzenleme:
Açık açık konuş desem ben olsam konuşamazdım .. zor bi durum :26: ama bence çocuğa hemen leke sürmemek lazım. Sen nasıl açılamıyosan o da aynı şekilde açılamıyodur .. Bi tarafın adım atması gerek

Son düzenleme:
benimde hoşlandığım biri var.bence mektup ve meil yazabilirsin.karşına al konuş hatta.böyle bir şey bende hem senin durumun hemde kendi durumum için düşündüm.yalnız sırf bir bayan bakıyor diye hoşlansa dahi madem düzgün bir çocuk bir şey olmuyacaksa sana çokta fazla umut vermek istemezdi.artı acaba aslında anlamıyorda biz mi onların anladığını düşünüyoruz.belki anlamıyor.bakışların denk geldiğini düşünüyordur belki.olamaz mı.:40:

Back
X