- 20 Ağustos 2021
- 1.954
- 742
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb geçmiş olsun üzüldüm. negatif olmasına bende yenı basladım adet döneminin 3.günü menapur basladı. 5 gün devam edilecek günde 1*1 doz olarak. siz nasıla kullandınızÇatlatma iğnesinin 9. Günü test pozitif. Çatlatma iğnesinden iki gün sonra ilişki oldu. Çatlatma iğnesinden dolayı değerlerimin yüksek olduğu İçin testin pozitif olması gerekmez miydi. Herkes öyle yazmış çok kafam karıştı
Test silikte olsa pozitif şuan çok çok silik çizgi var normal böyle silinmesi 9 gün olmuşÇatlatma iğnesinin 9. Günü test pozitif. Çatlatma iğnesinden iki gün sonra ilişki oldu. Çatlatma iğnesinden dolayı değerlerimin yüksek olduğu İçin testin pozitif olması gerekmez miydi. Herkes öyle yazmış çok kafam karıştı
Asyacıım merhaba nasılsın ovulasyon günlerini değerlendirdin umarım pikin kaçıncı günündesin:))Bence 12. Gün yapacağınız test pozitif olursa iğne etkisi mi değil mi diye kafanız karışmaz iğnenin etkisi geçmiş
Merhaba canım iyim teşekkür ederim 16 Ağustos yumurtalama gördüm ve değerlendirdim şuan beklemedeyim bugün 11.gunumAsyacıım merhaba nasılsın ovulasyon günlerini değerlendirdin umarım pikin kaçıncı günündesin:))
İki üç güne yaparsın testi:) bende pik bir gün sürüyor pikin 12.günü çıktı iki gebelikte bende doktorda 12 varsa vardır demişti:) inşallah vardır dularımdasınMerhaba canım iyim teşekkür ederim 16 Ağustos yumurtalama gördüm ve değerlendirdim şuan beklemedeyim bugün 11.gunum
Sen nasılsınAsyacıım merhaba nasılsın ovulasyon günlerini değerlendirdin umarım pikin kaçıncı günündesin:))
Sen nasılsın
Ben iki gün önce erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıktı ama çok erkendir diye düşünüyorum veya test bozuktu diye ondan çok umitlenmedim bata 8 gün var ve 3 4 gündür göğsüm çok hassas çok belirti de aramak istemiyorumİki üç güne yaparsın testi:) bende pik bir gün sürüyor pikin 12.günü çıktı iki gebelikte bende doktorda 12 varsa vardır demişti:) inşallah vardır dularımdasın
Amin inşallah canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallahİyiyim çok şükür ve endişeli aynı zamanda pazartesi test günüm inşallah rabbim nasip eder bu kez
Ama biliyorsundur ki adete kaç gün kaldığı değil yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiği önemli gebelik testi için neden olmasınBen iki gün önce erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıktı ama çok erkendir diye düşünüyorum veya test bozuktu diye ondan çok umitlenmedim bata 8 gün var ve 3 4 gündür göğsüm çok hassas çok belirti de aramak istemiyorum![]()
Bilmiyorum yaa hatta çubuğu batırdıgim gibi hafif belirdi 2 senedir ara ara gebelik testi yaptım ilk defa yanlışta olsa ikinci çizgiyi gördüm eğer olursa yarın kan vermeyi düşünüyorumAma biliyorsundur ki adete kaç gün kaldığı değil yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiği önemli gebelik testi için neden olmasın![]()
Ama biliyorsundur ki adete kaç gün kaldığı değil yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiği önemli gebelik testi için neden olmasınBen iki gün önce erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıktı ama çok erkendir diye düşünüyorum veya test bozuktu diye ondan çok umitlenmedim bata 8 gün var ve 3 4 gündür göğsüm çok hassas çok belirti de aramak istemiyorum![]()
Elinde test varsa yapsana kızBilmiyorum yaa hatta çubuğu batırdıgim gibi hafif belirdi 2 senedir ara ara gebelik testi yaptım ilk defa yanlışta olsa ikinci çizgiyi gördüm eğer olursa yarın kan vermeyi düşünüyorum
Elimde test yok malesef askoAma biliyorsundur ki adete kaç gün kaldığı değil yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiği önemli gebelik testi için neden olmasın
Elinde test varsa yapsana kız![]()
Tüh yaaElimde test yok malesef asko![]()
İnşallah canımTüh yaayarın kan ver bari ay inşallah güzel haberini alırım