Gebeliğe Hazırlık Çok kafam karıştı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.954
742
73
Çatlatma iğnesinin 9. Günü test pozitif. Çatlatma iğnesinden iki gün sonra ilişki oldu. Çatlatma iğnesinden dolayı değerlerimin yüksek olduğu İçin testin pozitif olması gerekmez miydi. Herkes öyle yazmış çok kafam karıştı

Eklentiler

• 15308C1C-F516-4B42-88DC-2166CA1A821D.webp
    15308C1C-F516-4B42-88DC-2166CA1A821D.webp
    16 KB · Görüntüleme: 70
Çatlatma iğnesinin 9. Günü test pozitif. Çatlatma iğnesinden iki gün sonra ilişki oldu. Çatlatma iğnesinden dolayı değerlerimin yüksek olduğu İçin testin pozitif olması gerekmez miydi. Herkes öyle yazmış çok kafam karıştı
mrb geçmiş olsun üzüldüm. negatif olmasına bende yenı basladım adet döneminin 3.günü menapur basladı. 5 gün devam edilecek günde 1*1 doz olarak. siz nasıla kullandınız

Bence 12. Gün yapacağınız test pozitif olursa iğne etkisi mi değil mi diye kafanız karışmaz iğnenin etkisi geçmiş

Test silikte olsa pozitif şuan çok çok silik çizgi var normal böyle silinmesi 9 gün olmuş

Asyacıım merhaba nasılsın ovulasyon günlerini değerlendirdin umarım pikin kaçıncı günündesin:))
Merhaba canım iyim teşekkür ederim 16 Ağustos yumurtalama gördüm ve değerlendirdim şuan beklemedeyim bugün 11.gunum

Merhaba canım iyim teşekkür ederim 16 Ağustos yumurtalama gördüm ve değerlendirdim şuan beklemedeyim bugün 11.gunum
İki üç güne yaparsın testi:) bende pik bir gün sürüyor pikin 12.günü çıktı iki gebelikte bende doktorda 12 varsa vardır demişti:) inşallah vardır dularımdasın

İki üç güne yaparsın testi:) bende pik bir gün sürüyor pikin 12.günü çıktı iki gebelikte bende doktorda 12 varsa vardır demişti:) inşallah vardır dularımdasın
Ben iki gün önce erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıktı ama çok erkendir diye düşünüyorum veya test bozuktu diye ondan çok umitlenmedim bata 8 gün var ve 3 4 gündür göğsüm çok hassas çok belirti de aramak istemiyorum 🙈

Ben iki gün önce erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıktı ama çok erkendir diye düşünüyorum veya test bozuktu diye ondan çok umitlenmedim bata 8 gün var ve 3 4 gündür göğsüm çok hassas çok belirti de aramak istemiyorum 🙈
Ama biliyorsundur ki adete kaç gün kaldığı değil yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiği önemli gebelik testi için neden olmasın🥰

Ama biliyorsundur ki adete kaç gün kaldığı değil yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiği önemli gebelik testi için neden olmasın🥰
Bilmiyorum yaa hatta çubuğu batırdıgim gibi hafif belirdi 2 senedir ara ara gebelik testi yaptım ilk defa yanlışta olsa ikinci çizgiyi gördüm eğer olursa yarın kan vermeyi düşünüyorum

Ama biliyorsundur ki adete kaç gün kaldığı değil yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiği önemli gebelik testi için neden olmasın
Bilmiyorum yaa hatta çubuğu batırdıgim gibi hafif belirdi 2 senedir ara ara gebelik testi yaptım ilk defa yanlışta olsa ikinci çizgiyi gördüm eğer olursa yarın kan vermeyi düşünüyorum
Elinde test varsa yapsana kız 🥰

7627412E-4919-40F4-BD30-8D98E7292F44.webp

Merhaba benım bugun 8. Gunum test yaptım ama negatıf erken mı yaptım acaba 23 catlatma iğne oldum 25 degerlendırıldı butun belırtıler var ama negatıf 😞

Back
X