- 20 Eylül 2020
- 9
- 1
- 16
- 32
- Konu Sahibi wildboysmom
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur daha. Çok inecek :)) sakın tedirgin olmaMerhaba ilk önce kusuruma bakmayin yirt disindan oldugum icin türkcem pek iyi degil yani yazim.
persembe günü Burun ameliyati oldum. oldukca dogal olmasini istedim doktorum hafif kalkik olcagini söyledi bana herneyse tamam dedim cünki fazla degildi. ameliyatdan hemen sonra resim cekmis bana gösterdi sok oldum asiri kalkik bi burun. burun deliklerim biraz büyük oldugu icin cok kötü duruyor. dr cok güzel oldugunu söyledi ikna etmeye calisdi ama cokk kötüyüm cok agliyorum. yüzün burnum daha sis ödem var ama önden bakinca resmen burun deliklerim görünüyor yandan asssiri kalkik dudak kisminla baya bi alan var. simdiden reviziyonmu düsünsem...
cok tskler insallah yaaDur daha. Çok inecek :)) sakın tedirgin olma
coook tsk ederim.. insallah cok dua ediyorumİllaki iner, gözünde alışır. Üzme kendini şimdiden![]()
gercektenmiiAy bende ilk gördügümde hüngür hüngür ağlamıştım psikiyatriden randevu almıştım ama indi sonrasında panik yapmayın iner muhtemelen
Hayır bende kendimi çok kötü hissetmiştim su an indi baya hatta Keske kalkık olsaymıs diyorum su an oturmamıstır ve muhtemelen ödem vardır sigara içmiyorsanız eğer 6 aya oturur yani bana öyle demişti doktorumgercektenmii. bende kac gündür agliyorum. tabiki suan cok sis ödem var ama doktor bana ameliyatdan sonra cektigi resmi gösterdi ve oda cok kalkikti benim morelim ona cok asiri bozuldu. cünki burun deliklerim büyük ve kesinlikle kalkik burun gitmez yüzüme
.. doktorumda cok güzel oldugunu söyledi
![]()
Çok geçmiş olsun ameliyat fotoğrafını atar mısınız?gercektenmii. bende kac gündür agliyorum. tabiki suan cok sis ödem var ama doktor bana ameliyatdan sonra cektigi resmi gösterdi ve oda cok kalkikti benim morelim ona cok asiri bozuldu. cünki burun deliklerim büyük ve kesinlikle kalkik burun gitmez yüzüme
.. doktorumda cok güzel oldugunu söyledi
![]()
özelden attimÇok geçmiş olsun ameliyat fotoğrafını atar mısınız?
ayy insallah öyle olur insanin piskolojisi gercekten cok bozuluyorHayır bende kendimi çok kötü hissetmiştim su an indi baya hatta Keske kalkık olsaymıs diyorum su an oturmamıstır ve muhtemelen ödem vardır sigara içmiyorsanız eğer 6 aya oturur yani bana öyle demişti doktorum
Bana da atarmısım cnm merak ettimözelden attim
Rica ederim üzmeyin kendinizi :)ayy insallah öyle olur insanin piskolojisi gercekten cok bozuluyor.. cok tsk ederim ❤
Zamanla inmeyen bir burun ucu aksine git gide kalkan bir burun ucum var.Ameliyatta çektiği fotoğrafta burnun içinde tampon olduğu için ekstra kalkık duruyor zaten. Moralinizi bozmayın zamanla inmeyen bir burun ucu yok :)
Geçmiş olsun özelden resim atar mısınız?Merhaba aynı sorundan bende şikayetçiyim. 15.günündeyim suan doktorum normalde doğal burun yapıyordu bana 1 yada 2ml kaldırcam demişti ama resmen en az 1 cm kalkmış durumda domuzcuk burnu denen model suan ve baya moralim bozulmuş halde inecek diye düşünüp pozitif olmaya çalışıyorum bende inş sizinkide iner ve istediğiniz gibi olur![]()