evet kızlar bi sorun olsa başkasıylada alakalı olsa günlerce düşünüp üzülüyorum,başka bir ortama girsemde kafam dağılmıyo sürekli aklımda konularla boğuşuyorum.
kimseye hayır diyemiyorum tartışmak benı çok geriyo.morelim bozuk olduğunda derdimi anlatmak istiyorum ama kime anlatsam rahatlamıyorum sadece
eşimle konuşup tartışıp çözüm bulursak rahatlıyorum.eşimi bu huyumdan dolayıda çok sıkıyorum biliyorum.her canım sıkıldığında onunla konuşmaya
çalışıyorum ilgilenmezsede eski konuları açıp kavga çıkarıyorum.
2gün önce arkadaşıma canım sıkıldı ve ben başka bişey düşünemiyorum benımle alakalı bi konu yok ama bunu nasıl yapar diye kendimi yıpratıyorum.
birde çok güçsüzüm hemen pes ediyorum.bir işe başlamıştım( doğrudan satış) ancak 1ay dayanabildim şimdi sadece evden denıcem bıkaç ay olmazsada bırakıcam..
eşinin günahı neydi be arkadaşım kime kızdıysan ona kus öfkeni başkaları yüzünden sucu olmayanları kurban etme..bence sen ne istediğinden ne yapmak istediğinden emin değilsin bir yardım gerek kanımca
canım seni anlıyorum bende bazen girdiğim otamlarda sıkıntımı atamıyorum daha çok boguluyorum çünkü kafa dolu o ortamdan geri kalıyorum
bizim ruhsal dengemiz çok sarsıldı ondan böyle olduk bence
canım okadar sıkıldımkı hayattan herkes herşeye karışıyo ve her lafıma muhalefet oluyolar bende hep bi ortama girdiğimde geriliyorum bazen kendimi savunmaktan tükeniyorum bazende sus pus oluyorum..canım ben çok yoruldum yaşamaktan annemle bıle konuşamıyorum nolucak benım sonum bilmiyorum.bugünlerde kendimi ifade edemi
yorum ve bunalımdayım,off nolurdu başka bi hayat kurma şansımız olsaydı..ben ne yapsam mutlu olamıyorum..
canım okadar sıkıldımkı hayattan herkes herşeye karışıyo ve her lafıma muhalefet oluyolar bende hep bi ortama girdiğimde geriliyorum bazen kendimi savunmaktan tükeniyorum bazende sus pus oluyorum..canım ben çok yoruldum yaşamaktan annemle bıle konuşamıyorum nolucak benım sonum bilmiyorum.bugünlerde kendimi ifade edemi
yorum ve bunalımdayım,off nolurdu başka bi hayat kurma şansımız olsaydı..ben ne yapsam mutlu olamıyorum..
Durumun hakikaten zor bir noktada.
Bütün bu sorunların, ifade edememelerin, kendini yorgun hissetmen vs. hepsi senden kaynaklı bunu biliyorsundur umarım?
Yanlış anlama, seni yargılamak değil, bu cümlemin amacı seni düşündürmeye çalışmak.
Bazen bende aynı duygulara kapılabiliyorum.
Başkalarının sorunlarını sanki kendi derdimmiş gibi üstleniyorum. Kafama takıyorum, bunlardan sorun çıkartıyorum kendi kendime.
Bazen de kendime gelip "sana rahat batıyor" diyebiliyorum kendime!
İşte bunu ayrıştırman önemli.. Herkesin bir derdi, bir sıkıntısı, yeri geldiğinde anlaşılamama, içine kapanma, asosyalleşme gibi sorunları olabiliyor.
Ama bunların dozajında olması önemli.
Benim sana tavsiyem elinden geldiğince kendini anlamaya çalış, gerekli yerde ve gerektiği zamanda kendini frenle.
Eşinle bu şekilde aranda bir "sıkma" durumu oluşturman senin açından sorun yaratabilir.
Herşeyi eşine bu şekilde yansıtırsan, gerçekten anlatman ve tartışman gereken birşeyde seni "tam kulak" dinlemeyebilir.
Daha büyük sorunlara yol açar.
İnşallah kendinle ilgili bu sorunlara bir çözüm bulabilirsin... En iyisinin olması temennimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?