çok kararsız ve gerginim kızlar,ne yapsam sizce

kiraz_mevsimi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
281
66
643
çok kararsız ve gerginim kızlar,ne yapsam sizce
6 hafta 4 günlük hamileyim kararsızlık nedeni ile iki haftadır özel bi klinikte kadın doğuma gidiyorum.Dün gittiğimde kesem büyümüş bebek taslağı oluşmuştu ama kalp sesini duyamadık Arkadaşımla aynıyız 6+6 onunki ama duydu.Çok gerildim ve üzülüyorum ilk olduğu için hiç bi fikrim yok.Duyamayınca çok üzüldüm normal mi sizce bebeğin yeni oluştuğunu ele alırsak?

Bide hastane konusunda tedirginim çevremdeki özel hastanelerin hepsi yakınlarımdan gördüğüm bildiğim kadarıyla vukuatlı bildiğin plesanta parçası içinde bırakıcak kadar.Bende korkuyorum karar veremiyorum.Devlete gitsem mi sizce çünkü tanıdığım var orda bide sigortam yok daha mı iyi olur benm için.Yada özel araştırmalara devammı edeyim bu hafta ??

ve hiç bulantı kusma yaşamıyorum sadece iştahsızım canım hiçbişey istemiyo acıkıyorum yiyemiyorum bundanda korkuyorum (

canım merhaba.
bende 6 haftalıkken doktora gittiğimde kese göründü ama kalp atışı duyulmadı. gittiğim devlet hastanesiydi ve ultrason eski görünüyordu içime sinmedi. atladım gittim bir tıp merkezine orada ultrasona yine girdim.kalp atışları duyuldu,hatta bana da dinlettiler. aynı gün içinde oldu bu iki durum.

2 ihtimal var canım.

1.)gerçektende kalp atışı geç duyulabiliyormuş bazı gebeliklerde,doktorum demişti.mesela benmki 6. haftada duyuldu arkadaşımın ki 8.haftada.

2.)kimyasal (boş)gebelik olabilir.

ben devlete gitmiyorum.anadolu yakasındayım özel bir hastaneye gidiyorum,doktorumda çok ilgili. hangi şehirdesin bilmiyorum ama vukuatını duyduğun bir hastane ya da doktora gitmeni tavsiye etmem.
Kapımın önünde özel bir hastane var. 'şikayetvar.com' dan araştırdım hem kadın doğum uzmanlarını hem hastaneyi davalık bile etmişler,onlarca şikayet gördüm gitmedim.1 saat uzaktaki bir hastaneye gidiyorum şimdi.

Allah yardımcın olsun,zor dönemler biliyorum aynısını bende yaşadığım için konuna cevap olarak yazdım. bana hep 'inan'dediler,'konuş'dediler. aynısını bende sana söyleyeyim. Hayırlısı olsun,yıpratma kendini.
(bu arada benim bulantımda 8. haftada başlamıştı)

canımm bebeği gördüler değil mi? ama kalp atışı yoktu?? iki seçenek var kimyasal gebelik değil bu kesinlikle çünkü kese var bebek görülemezse boş gebelik deniyor,,kalp atışı alınamazsa malesef ölü bebek deniyor ve kürtaj oluyor,,tabi kanama,düşük başlamadıysa............şimdi normal şartlarda vajinal usg ile 6+1 den itibaren bebeğin kalp atışlarının alınması gerekli karından usg ile bu biraz daha geç tabi.. ama bazı şartlarda kalp atışı geç duyulabiliyor buna da geç döllenme ismi veriliyor çok okudum 8.-9. haftalarda kalp atışı alan en yakın örneği de teyzemdi.. 9. hafta başlarken alındı kalp atışı....bunları nereden bildiğime gelince ekim 2012 de hamile kaldım 6+2 de kalp atışı alınamadı ve patavatsız dr. direkt ölü bebek dedi.oysa o ana kadar gelişim vs. normaldi,,beklemeye karar verdik hiç belirti kanama vs yaşamadım ama kusmalar vardı sabahları,,9. haftaya başlarken başka dr.a gittik ve yine alamadık hatta kese bozulmaya başlamıştı ama yine de detaylı bi usg ye girdim bebeğin gelişimi 6+2 de durmuş rapor hazırlandı.. ardından klasik süreç o gün kürtaj oldum........ çok üzülüp çok ağladım şu an ki telaşını öyle iyi anlıyorum kii... dilerim sen geç döllenme olayını yaşıyorsundur... çok dua edeceğim sana................ bana gelince ben 2 ay korunma süreci sonrası 2. denemede yeniden hamile kaldım ve şükürler olsun ki 23. haftadayız...........eğer olumsuz bişey olsa bile Rabbine sığın çok dua et...Allah büyük ..............inşallah bizlere güzel haber verirsin mutlaka yaz sonucu..........................

çok sağolun kızlar günler geçmek bilmiyor Allah yardım etsin bana inşallah iyi haberleri veririm size dr 10 gün sonra gel dedi nasıl dayanıcam ki

Bulantı ve kusma her gebelikte olmaz. Bende hiç olmamıştı. Sadece halsizlik ve midede tuhaf bir his vardı. Yani bulantı ve kusma olmaması hamilelik olmadığını yada bittiğini göstermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…