merhabalar, buraya yazıp yazmamakla ilgili cok düşündüm ama objektif bakış açılarına çok ihtiyacım var. ben kasım ayında evlendim öncesinde uzun süreli bir birlikteligimiz vardı 6 sene kadar. birbirimizi çok severek evlendik fakat aynı evin içinde bir süre sonra sözlü kavgalar başladı ( genelde saçma sapan şeylerden) en son üç gün önce yine tartıstık. yemek hazırlamamı isteyip bana git işini yap dedi. bu sekilde tahrik edici bircok cümle kurdu ben de dayanamayıp üstüne yürüdüm ama ben bmyle karakter de biri degilim artık ona sesimi duyuramadıgımdan bagıran cagıran bu tarz hareketler yapan biri haline geldim. o da beni uzaklastırmak icin kolumdan tutup itti yere düştüm. sonrasında beni kollarımdan sıkıp ocağın önüne getirip burda duracaksın yemeği hazırlayacaksın diye bagırmaya basladı. ilk kez böyle bir sey oluyor. çok üzüldüm iki gündür düşünüyorum, düşündükçe hazmedemiyorum da nasıl bu hale geldik diye. bunun dısında cinsel hayatımız yok denecek kadar az haftada bir oluyordu su an eşim çok büyük sıkıntılar yaşadı işiyle alakalı bir aydır hep yorgunum diyor, istemiyor. benim de gururum kırıldı artık o konuyu da açmıyorum. fikirlerinize ihtiyacım var, nasıl bir yol izlemeliyim