çok kararsızım ne yapacagımı bilmiyorum

evlenmeden önce böyle değildi. birden öfkelenip kendine engel olamadıgını kabul ediyor ama bunun icin bir sey yapmıyor. normal zamanda o kadar iyidirki böyle davranmasına ben bile çok çok şaşırdım. nasıl içinden böyle biri çıktı diye. hayır ticaretle ugrasıyor
Benim eski nişanlımda da öfke problemi vardı, ben ayrılmadan önce bunu iyice görüp farkına varmıştım. Böyle şeyler sonradan birden olmaz. İllaki sevgiliyken nişanlıyken belli başlı olaylarda belli etmiştir, sinyalleri iyi görebilmek sorunları görmezden gelmemek lazım. Zaten genel olarak öfke problemi olan bir toplumuz. Çift terapisi ile düzelmez sizin sorunlar, eşinizin öfke problemi sorununu kendi psikolojik destek alarak çözmesi lazım.

Size isini yap diye cemkirecegine , evde prenses gibi yamasin gitsin is bulsun, ya da en azindan ugrassin. Cok gicik oldum, insallah atanirsiniz.

6 yıldır birlikteymişsiniz, hiç mi anlamadınız? Bir anda mı böyle oldu? Daha önce böyle bir şey hiç olmadı diyorsunuz? Eğer öyleyse, eşiniz bir kan şeker değerlerine vs baktırsın. Şeker hastalığı olabilir, şeker aniden düşünce o an insanın eli ayağı titrer "yemek yemek" diye gözü döner sinirlilik hali yapar. Hatta bu durum (şeker hastalığı) cinselliği de etkiler. Peki sonradan eşiniz pişman olup özür diledi mi sizden? Eğer dediğim gibi şeker hastalığı gibi bir durumdan kaynaklanıyorsa genelde kişiler sonradan "nasıl böyle davrandım" falan diye pişman olur özür diler. Eğer böyle bir durum söz konusu ise o zaman hem tıbbi hem de cift terapisi ile destek alın. Yoksa yol yakınken boşanın.

mesela bir sorun olduğunda onu konuşup çözemiyoruz çünkü dinlemiyor beni. kendimi ifade etmeye calıstıgımda bambaska anlıyor. ben de ona şiddet uyguluyormuşum. ben malesef çalışmıyorum ama iş arayışındayım. maddi sıkıntı var evet. başlarda benim ilişki sırasında sorunum oluyordu ama su an daha iyiyim. o zaman da gayet anlayıslıydı birlikte üstesinden geldik.
Maddi sıkıntı gerginlik yapar sizin çalışmıyor olmanız belki de onu tam olarak anlamamanıza neden oluyordur. Eşiniz şiddet gösteriyor ama siz de üstüne falan yürüyorsunuz. Yani üstüne yürüyünce belinizden tutup öpmesini falan beklemiyorsanız o durumun devamını tahmin edebilmelisiniz. İkiniz de ateş olmayın biriniz durun yani.

Back
X