Çok kararsızım ne yapmalıyım sizce?

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
Arkadaşlar iki ay önce erkek arkadaşımla ayrıldık.hersey çok güzel giderken küçük bir tartışma sırasında bi anlık sinirle istemediğim bişey söyledim ve o çok kırıldı.fakat hatamın hemen farkına varıp defalarca özür diledim.unutması için Zaman tanıdım ama o her seferinde unutamıyorum dedi tekrar başlamak istemedi.bende artık pes ettim ve sustum.ama kısa Zaman önce face arkadaş olarak tekrar ekledi.ve whatsapptaki durumunu benim ilişkimiz sırasında söylediğim bi söz yapmış.benim için çekindiği fotoğrafı profil yapmış.ben gerçekten anlamıyorum napmaya çalışıyor.ben bu durumda ne yapmalıyım lütfen bana bi akıl verin bu arada kendisi çok inatçı ve gurultu biri.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim Hakkı'nızı helal edin

Geri adım atıyor demekki..
Beklemede kal bir süre,yakında belli olur niyeti.

Geri adım atıyor demekki..
Beklemede kal bir süre,yakında belli olur niyeti.
Ayrılmadan önce iş ile ilgili yayınlanacak bi yönetmelik Hakkında bilgim olursa yardım etmemi istemişti.Yönetmelik yayınlandı ve geçen gün detaylı bir şekilde ona yönetmeliği mesaj yazarak anlattım.o ise sadece teşekkür ederim diye yazdı.geri Adım atan biri kuru bi teşekkür mü eder kafam almak bullak

Ne yapmaya çalştığnı anlamak için birz daha zaman ver bence.

Geri adım kesinlikle atma sonra biryerleri kalkıyor egoları tavan oluyor o atarsa atsın sen sadece bekle dua et

ne dedin ki böyle gurur yapmış ama seviyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…