Bence de, ilk sectigin fotograf cok iyi. Su acik renkte yavru agzi gibi bir ton ve toz mavi bence cok güzel kombine olmus ve gri ile de cok yakisiyor.
Hatta su fotoda da var :
Eki Görüntüle 1189831
Bu renkle mavi iyi bir secim olacaktir diye düsünüyorum. Yastiklari mesela düz yaparsan, haliyi beyaz gri o ilk begendigin resimdeki gibi geometrik yapabilirsin. Fark ettiysen perde de sekilli. :) Daha hareketli ve spor bir ortam yaratmak icin gayet güzel bir secim olabilir. Ama ayni sekilde, gri beyaz geometrik bir haliyla, düz bir perdeyi de kombinleyebilirsin. Yastiklardaki renklerden biri fon rengi olabilir. Su ekledigim resimdeki gibi düz bence gri ile cok uyumlu durmus, toz mavinin de uyumlu duracagina eminim.
Odanin büyüklügü nasil olacak? Cok kücük bir odaysa, hem perde hem hali geometrik belki göze batabilir. Gerci o fotografta gördügün cok uygun durmus ama bazen fotodakileri normal hayatta bulmak cok zor oluyor. :)
Hatta biraz daha renklendirmek istersen bu iki yastik renginin bir iki ton koyularini da alip böyle rengarenk yastiklar havasi katabilirsin. :)
Bana kalirsa adim adim git, yastik renklerine karar ver, sonra perde ve haliyi düsün. Bunlari icine sinecek sekilde bulduktan sonra ortami daha da güzellestirmek icin farkli objeler düsünmeye gecebiliriz. Abajurlar, vazolar, cicekler, tablolar gibi...