Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu çok kararsızım yardım edin

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

deniz3519

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
251
37
43
35
$RAPS.webp $koltuk.webp

duvarlarım üç renk gri-koyu gri ve tek duvar da taş desenli duvar kağıdı var.koltuk modelim resimdeki gibi rengide aynı; ancak henüz yastık renklerine ve berjerin rengine karar veremedim.sizce nasıl olabilir.perde ve halıyı da seçmedim ne önerirsiniz bu mobilyalara

Bahsettiğim renk şöyle bişey.
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405153612.871895.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Merhaba,

Öncelikle nasil bir hayaliniz oldugunu tarif ederseniz daha iyi yardimci olabiliriz sanirim. Mesela renklerden hoslanir misiniz? Yoksa daha sade ve tek renk mi tercih edersiniz? Bir de sectiginiz koltugun yaslanma yerleri yesil mi? Benim bilgisayarin ekrani birazcik karanlik tam secemedim. Bence mobilya ile koltuklar uyumlu gerisi nasil dekore edeceginiz ile alakali.

Size fikir versin diye biraz fotograf ekliyorum. Böylece belki nasil bir yer hayal ettiginiz iyice kafanizda belirginlesir.

$24239_EX1.webp

$gray-wall-decor-livingroom-interiro-design-inspiration-idea-pink-sofa-chair-elegant-pretty.webp

Eki Görüntüle 1186784

$lila-renginden-oda-dekoru-modelleri.webp

$blog.oanasinga.com-interior-design-ideas-traditional-blue-white-living-room-kevin-isbell.webp

$blue-white-decorating-color-scheme-striped-cushions.gif

$airy-and-elegant-feminine-living-rooms-29.webp

$Brown-Grey-Living-Room-Ideal-Home-Housetohome.webp

$gri renk nötr renklerle uyumu.webp

$grey-white_orange_turqouoise_grey_white_livingroom_by_cuckoo4design.webp

$dekorasyonda-mercan-rengi-kullanimi-duvar-rengi-zemin-tekstil-mobilya-mercan-rengi-beyaz-kre...webp

$orangeroom3_300.webp

$Pierre-Jean-Baptiste-Interiors-Family-Room-Simple-Elegance-Orange-Grey-Custom-Fireplace-13.webp

$küçük oturma odalarýnda mobilya seçimi.webp

Renk olarak neler gözünüze daha cok hitap etti? Daha gri tonlari birbirine yakin olanlar mi? Yoksa renkli olanlar mi? Bir duvar da tas desenli olacakmis. Ferahlik katmak icin bana kalirsa biraz renklendirmek gerekir. Ama illa turuncu, sari vs. olacak degil, cok yumusak mavi tonlari, ya da bir fotoda var yavru agzi tonlari ve beyaz agirlikli da yapilabilir.

Siz nasil begendiginizi söyleyin ona göre düsünelim.

Merhaba,

Öncelikle nasil bir hayaliniz oldugunu tarif ederseniz daha iyi yardimci olabiliriz sanirim. Mesela renklerden hoslanir misiniz? Yoksa daha sade ve tek renk mi tercih edersiniz? Bir de sectiginiz koltugun yaslanma yerleri yesil mi? Benim bilgisayarin ekrani birazcik karanlik tam secemedim. Bence mobilya ile koltuklar uyumlu gerisi nasil dekore edeceginiz ile alakali.

Size fikir versin diye biraz fotograf ekliyorum. Böylece belki nasil bir yer hayal ettiginiz iyice kafanizda belirginlesir.

Eki Görüntüle 1186780

Eki Görüntüle 1186782

Eki Görüntüle 1186784

Eki Görüntüle 1186786

Eki Görüntüle 1186789

Eki Görüntüle 1186790

Eki Görüntüle 1186792

Eki Görüntüle 1186794

Eki Görüntüle 1186796

Eki Görüntüle 1186797

Eki Görüntüle 1186792

Eki Görüntüle 1186800

Eki Görüntüle 1186801

Eki Görüntüle 1186804

Eki Görüntüle 1186806

Renk olarak neler gözünüze daha cok hitap etti? Daha gri tonlari birbirine yakin olanlar mi? Yoksa renkli olanlar mi? Bir duvar da tas desenli olacakmis. Ferahlik katmak icin bana kalirsa biraz renklendirmek gerekir. Ama illa turuncu, sari vs. olacak degil, cok yumusak mavi tonlari, ya da bir fotoda var yavru agzi tonlari ve beyaz agirlikli da yapilabilir.

Siz nasil begendiginizi söyleyin ona göre düsünelim.
Eki Görüntüle 1188321

öncelikle ilgilenip benim için uğraştığın için çok teşekkür ederim.Ben kafamda evin ortamına kombin olacak renk renk yastıklar olsun diye hayal ediyordum.yada küçük desenli veya geometrik şekiller. resimlerden hayal ettiğim en yatkınları şunlar.Eki Görüntüle 1188321

$küçük oturma odalarýnda mobilya seçimi.webp

Bence de, ilk sectigin fotograf cok iyi. Su acik renkte yavru agzi gibi bir ton ve toz mavi bence cok güzel kombine olmus ve gri ile de cok yakisiyor.

Hatta su fotoda da var : $airy-and-elegant-feminine-living-rooms-29.webp

Bu renkle mavi iyi bir secim olacaktir diye düsünüyorum. Yastiklari mesela düz yaparsan, haliyi beyaz gri o ilk begendigin resimdeki gibi geometrik yapabilirsin. Fark ettiysen perde de sekilli. :) Daha hareketli ve spor bir ortam yaratmak icin gayet güzel bir secim olabilir. Ama ayni sekilde, gri beyaz geometrik bir haliyla, düz bir perdeyi de kombinleyebilirsin. Yastiklardaki renklerden biri fon rengi olabilir. Su ekledigim resimdeki gibi düz bence gri ile cok uyumlu durmus, toz mavinin de uyumlu duracagina eminim.

Odanin büyüklügü nasil olacak? Cok kücük bir odaysa, hem perde hem hali geometrik belki göze batabilir. Gerci o fotografta gördügün cok uygun durmus ama bazen fotodakileri normal hayatta bulmak cok zor oluyor. :)

Hatta biraz daha renklendirmek istersen bu iki yastik renginin bir iki ton koyularini da alip böyle rengarenk yastiklar havasi katabilirsin. :)

Bana kalirsa adim adim git, yastik renklerine karar ver, sonra perde ve haliyi düsün. Bunlari icine sinecek sekilde bulduktan sonra ortami daha da güzellestirmek icin farkli objeler düsünmeye gecebiliriz. Abajurlar, vazolar, cicekler, tablolar gibi...

Bence de, ilk sectigin fotograf cok iyi. Su acik renkte yavru agzi gibi bir ton ve toz mavi bence cok güzel kombine olmus ve gri ile de cok yakisiyor.

Hatta su fotoda da var : Eki Görüntüle 1189831

Bu renkle mavi iyi bir secim olacaktir diye düsünüyorum. Yastiklari mesela düz yaparsan, haliyi beyaz gri o ilk begendigin resimdeki gibi geometrik yapabilirsin. Fark ettiysen perde de sekilli. :) Daha hareketli ve spor bir ortam yaratmak icin gayet güzel bir secim olabilir. Ama ayni sekilde, gri beyaz geometrik bir haliyla, düz bir perdeyi de kombinleyebilirsin. Yastiklardaki renklerden biri fon rengi olabilir. Su ekledigim resimdeki gibi düz bence gri ile cok uyumlu durmus, toz mavinin de uyumlu duracagina eminim.

Odanin büyüklügü nasil olacak? Cok kücük bir odaysa, hem perde hem hali geometrik belki göze batabilir. Gerci o fotografta gördügün cok uygun durmus ama bazen fotodakileri normal hayatta bulmak cok zor oluyor. :)

Hatta biraz daha renklendirmek istersen bu iki yastik renginin bir iki ton koyularini da alip böyle rengarenk yastiklar havasi katabilirsin. :)

Bana kalirsa adim adim git, yastik renklerine karar ver, sonra perde ve haliyi düsün. Bunlari icine sinecek sekilde bulduktan sonra ortami daha da güzellestirmek icin farkli objeler düsünmeye gecebiliriz. Abajurlar, vazolar, cicekler, tablolar gibi...

merhaba.Yastıkları renk renk istiyordum ama koltukçu beni beklemeden henüz kararlaştırmadığımız deseni yapmış :( eşimde artık uğraşma bi anönce gelsin dediğinden değiştirmeme fırsat vermiyolar.resimleri şöyle resme göre nasıl perde ve halıyı seçebilirim $10556474_10152564535374176_7287388852279811880_n.webp $yapýlan kolt.webp $berjer.webp

Canim tam gözümde hayal edemiyorum, evine yerlesmis olarak görsem daha bir bütün duracak ama tavsiyem madem berjerler cicekli, düz bir halidan yana gitmen.

$kontrast-hali-rengi.webp

Mesela buradaki gibi, ister beyaz yap, istersen de o mavi ciceklerin acik tonlarindan birini yap. Duvarlarinin da gri olacagini söylemistin cünkü, acik renk olursa ferahlik katar...

Perdelere gelince o kadar cok degisik perde cesidi var ki, nasil sevdigini bilmiyorum, bütce olarak da cok farklilar.

Mesela bak bu fotodaki gibi perdelerden düsünürsen, yine koltugun ciceklerindeki acik mavi tonlarinda düz bir perde yaptirabilirsin, ya da yastiklarin ayni kumasindan yaptirabilirsin. Ama bence düz modellerden yana git.

Koltuklarin cicekleri gayet güzel ki yukarida begendigin resimlerdeki gibi hala mavi ile yavruagzini dengeleyebilirsin. Ciceklerle, tablolarla renklendirebilirsin evi. Ama önce bence almadan önce bir yerlestir esyalari evine güzelce, odanin ebatlari duvarlarin rengi ile nasil durdugunu falan gör, sonra diger ayrintilara gir.

Heyecanli bir dönem, yavas yavas istedigin hale getirirsin merak etme. :34:

Canim tam gözümde hayal edemiyorum, evine yerlesmis olarak görsem daha bir bütün duracak ama tavsiyem madem berjerler cicekli, düz bir halidan yana gitmen.

Eki Görüntüle 1191879

Mesela buradaki gibi, ister beyaz yap, istersen de o mavi ciceklerin acik tonlarindan birini yap. Duvarlarinin da gri olacagini söylemistin cünkü... acik renk olursa ferahlik katar...

Perdelere gelince o kadar cok degisik perde cesidi var ki, nasil sevdigini bilmiyorum, bütce olarak da cok farklilar.

Eki Görüntüle 1191883

Mesela bak bu fotodaki gibi perdelerden düsünürsen, yine koltugun ciceklerindeki acik mavi tonlarinda düz bir perde yaptirabilirsin, ya da yastiklarin ayni kumasindan yaptirabilirsin. Ama bence düz modellerden yana git.

Koltuklarin cicekleri gayet güzel ki yukarida begendigin resimlerdeki gibi hala mavi ile yavruagzini dengeleyebilirsin. Ciceklerle, tablolarla renklendirebilirsin evi. Ama önce bence almadan önce bir yerlestir esyalari evine güzelce, odanin ebatlari duvarlarin rengi ile nasil durdugunu falan gör, sonra diger ayrintilara gir.

Heyecanli bir dönem, yavas yavas istedigin hale getirirsin merak etme. :34:

merhaba.Yastıkları renk renk istiyordum ama koltukçu beni beklemeden henüz kararlaştırmadığımız deseni yapmış :( eşimde artık uğraşma bi anönce gelsin dediğinden değiştirmeme fırsat vermiyolar.resimleri şöyle resme göre nasıl perde ve halıyı seçebilirimEki Görüntüle 1190486 Eki Görüntüle 1190488 Eki Görüntüle 1190490

canım tatildeydim yeni gördüm, koltukların çok güzel olmuş ve özellikle duvarlarında gri olduğu için o kumaşta berjerlerine çok yakışmış bence, kesinlikle değiştirme, halı için geç kaldım mı bilmiyorum ama tavsiyem pier cardinin alttaki resimdeki halısı çok yakışacağinı düşünüyorum $pierre-cardin-hali-35.webp

Back
X