Çok kararsızım

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Arkadaşlar bir konuda danışmak istiyorum önceki konularımdan bilirsiniz kpss sınavına hazırlanıyorum. Yoğun tempolu ders çalışıyorum ve öğretmenim atanamadım. Biri var iyi kalpli normal görüntülü arkadasım tanıştırdı begendim ama aşık değilim. Olumlu bakıyorum aşk aramıyorum sevgi daha önemli beni mutlu edip yüzümde güller açtırıyor. Sevgi dolu birisi. Benim ailemin durumu çok iyi bu kişi lise mezunu normal maddi durumlu evi arabası yok. Benim için önemli değil mutlu olmam önemli ilerde sorun yaşarmıyım atanmadan evlenerek geçinmemiz zor. İstanbul gibi bir yerde. Evlenmek istiyor ama ben atanmak istiyorum önceliğim hep böyleydi bir anda çıktı karşıma siz olsanız naparsınız

Zaten sozdu nisandi dugundu derken belki de atanirsin canim.
Ama evlilik isi yangindan mal kacirir gibi olmamali. Biraz zaman taniyin birbirinize,
ama yinede maddi yonlerini pek kurcalamayin derim ben.
annemin durumu cok iyi. Kv ninde durumu da iyi. Bize karsi destekleri var gibi gozuksede, en buyuk rol bize dusuyor, tek maasla is cok zor her ne kadar ailenin durumu iyi olsada

Yeni tanıştıysanız acele etmenize gerek yok bence. En azından bu yıl sınava bir girip atanma şansınızı deneyin, o kadarcık bekleyebilir heralde. Eğitim durumu farkı olabilir mi onu da tartın. Eş adayınız bunu sorun edebilir mi ilerde. Çünkü erkek kadından bir adım önde olmak ister kariyer ve mali açıdan. Ailesi hakkında da bilgi alın hatta önce tanışın, sizin aile yapınıza uygun mu vs değerlendirin. Ona göre karar verirsiniz, zamana bırakın. Hakkınızda hayırlısı olsun

Arkadaşlar bir konuda danışmak istiyorum önceki konularımdan bilirsiniz kpss sınavına hazırlanıyorum. Yoğun tempolu ders çalışıyorum ve öğretmenim atanamadım. Biri var iyi kalpli normal görüntülü arkadasım tanıştırdı begendim ama aşık değilim. Olumlu bakıyorum aşk aramıyorum sevgi daha önemli beni mutlu edip yüzümde güller açtırıyor. Sevgi dolu birisi. Benim ailemin durumu çok iyi bu kişi lise mezunu normal maddi durumlu evi arabası yok. Benim için önemli değil mutlu olmam önemli ilerde sorun yaşarmıyım atanmadan evlenerek geçinmemiz zor. İstanbul gibi bir yerde. Evlenmek istiyor ama ben atanmak istiyorum önceliğim hep böyleydi bir anda çıktı karşıma siz olsanız naparsınız
Öğretmen versus lise mezunu:işsiz:

Ben olsam kesinlikle öncelikli olarak atanmaya çalışırım, bir de eğitimle karakterin hiç alakası yok, arada bi sevgi olsa bu eğitim konusu aklınıza gelmez diye düşünüyorum sadece mantıksal yaklasıyorsunuz, siz lise mezunu kadın lisans yüksek lisans mezunu biriyle evlenirken bunlar hiç sorun olmazken, neden lise mezunu erkek lisans mezunu kadınla evlenince acabalar oluyor acaba?? Bende bunu anlamıyorum tabi bu bakış açısı kişiden kişiye değişir

Bunu bugün 2.kez söylüyorum, herkes üni mezunu olacak diye bişey yok , söyle düşünün belki üni okuma imkanı yoktu , üni okuyan erkekte yeri geliyor kasiyerlik yapıyor , orda burada çalışıyor sonuçta herkes atanamıyor, siz üni mezunusunuz atanamadıktan sonra ne yapacaksınız?

canım evleneceğin adam trilyoner dahi olsa atanmadan evlenme tavsiyem

Benim için sorun olmadığını söyledim lise mezunu olması yada maddi durumu ama atanmaktan baska çarem yok özel sektör zor kafamda evlilik hiç yok ama iyi biri ben zamanında çok aşk acısı çektim o yüzden aşık olmak yada öyle birini beklemiyorum iyi biri olsun biraz çekim alıyorum boş değilim ama olmasada olur sınava kadar yüzük felan takmak istemiyorum dedim çok telefonla konuşup beni meşgul etmiyor düşünceli biri. bakalım artık hayırlısı

Back
X