çok kararsızım

adasuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
13
0
36
İstanbul
vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim
şu an yakın bir arkadaşımla sorun yaşıyorum kendisi benim çok küçükken hoşlandığım bir çocuğu faceden bulup ona mesaj atmış ben yakın arkadaşıyım seninle görüşmek istiyor diye böyle bir şey yok ama arkadaşım beni mutlu etmek istemiş o çocukta böyle şeylerle ilgilenen biri değildir bu mesaj 3 ay önce atılmış ve çocuk mesaja geri dönmemiş. arkadaşım benden özür diliyor yaptığı için ve çocuğa da rezil oldum sizce ne yapmalıyım kötü niyetli olmadığını söylüyor ama benim böyle bir istemyceğimi bilicek kadar da iyi tanıyor beni

vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim
şu an yakın bir arkadaşımla sorun yaşıyorum kendisi benim çok küçükken hoşlandığım bir çocuğu faceden bulup ona mesaj atmış ben yakın arkadaşıyım seninle görüşmek istiyor diye böyle bir şey yok ama arkadaşım beni mutlu etmek istemiş o çocukta böyle şeylerle ilgilenen biri değildir bu mesaj 3 ay önce atılmış ve çocuk mesaja geri dönmemiş. arkadaşım benden özür diliyor yaptığı için ve çocuğa da rezil oldum sizce ne yapmalıyım kötü niyetli olmadığını söylüyor ama benim böyle bir istemyceğimi bilicek kadar da iyi tanıyor beni

arkadaşınız sizin böyle bir isteğinizin olmağını bildiği halde sizin rahatsız olacağınız bir durum yaratıyorsa bu gösterir ki arkadaşınız ya msj attığı kişiyle sizin aracılığınızla diyolog kurmak istemiştir yada sizi rahatsız edecek bir durum yaratmak istemiştir. Arkadaşınıza çok fazla güvenmeyin derim.

Arkadaşının böyle bir şey yapması çok saygısızca.. Onunla konuşup konuşmamak sana kalmış ama aranıza biraz mesafe koysanız iyi olur... Her şeyini de paylaşma böyle bir insanla... Ne yapacağı belli olmaz..

Hoşlandığın çocuğa gelince de, evet biraz rezil olmuşsun ama boşver... zaten üzerinden 3 ay geçmiş ve cevapta yazmamış...Devamlı gördüğün biri de değilse kafana takmaya değmez... ama o kızla fazla samimi olma derim ;)

Son düzenleme:
yorumlarınız için teşekkür ederim aslında baya iyi bir arkadaşım kendimi onun yanında baya rahat ve iyi hissediyorum birlikte takıldığımız süre boyunca onun kadar rahat olmayı da öğrendim o böyledir ilişkilerinde bir günde kendi için 3-4 erkeğe merhaba nasılsın diyebilir ve aynı şeyi ben onun için yapsaydım sevinip teşekkür ederdi ama benim yapım bu değil onu kaybetmekte istemiyorum ama hatasını anlamasını da çok istiyorum 2 yılımız birlikte geçti bir anda silip atmalı mıyım yoksa tatile gidiyor onunla 3 ay görüşmesem mi ya da onun iyi niyetine inanıp affetsem mi bilemiyorum ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ya da düşünemiyorum

Back
X