E emoosh Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2013 4 0 6 35 Ankara 30 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emoosh #1 Merhaba arkadaşlar sonunda bebeğimizin cinsiyetini öğrendik. Oğlumuz olacak. Ama isim konusunda çok kararsızız. Yardımcı olursanız çok seviniriz.
Merhaba arkadaşlar sonunda bebeğimizin cinsiyetini öğrendik. Oğlumuz olacak. Ama isim konusunda çok kararsızız. Yardımcı olursanız çok seviniriz.
A alanyalim Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2012 353 10 68 Antalya 30 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emoosh #2 hamıleken ılk duydugum ısım eymen dı oncelerı bıraz acayı geldı ama oglşum olcanı ogrenınce manasını arastırdım hayırlı meymenetlı manasını tasıyormus sahabe ısmı kuranda da gecıomus bulundugu ewe de huzur mutlulukbereket gwetırıomus aynende oyle oldu :)
hamıleken ılk duydugum ısım eymen dı oncelerı bıraz acayı geldı ama oglşum olcanı ogrenınce manasını arastırdım hayırlı meymenetlı manasını tasıyormus sahabe ısmı kuranda da gecıomus bulundugu ewe de huzur mutlulukbereket gwetırıomus aynende oyle oldu :)
Mihmandar_34 Rabbime şükür 🤲 Kayıtlı Üye 30 Aralık 2012 5.761 5.078 198 36 31 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emoosh #3 Asil ismini çok beğeniyorum .. Erkek çocuğa da çok yakışacağını düşünüyorum :)
letizia Mina'm Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2008 4.925 505 398 31 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emoosh #4 Erkek çocuklarda bende Ege,Mert,Mete,Arda,Kaan gibi isimleri beğeniyorum biraz klasik olabilirler ama her dönemde tercih ediliyorlar.
Erkek çocuklarda bende Ege,Mert,Mete,Arda,Kaan gibi isimleri beğeniyorum biraz klasik olabilirler ama her dönemde tercih ediliyorlar.