cok kararsizimm

ponckkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
119
12
48
Kocaeli
Merhaba arkadaslar
Bir bucuk yillik sevgilim var yasim 18 ben onun abileriyle yengeleriyle (annesi ve babasi haric) hepsiyle tanistim annesiyle de bi iki kez telle konustuk. Ama beni sevip sevmedigini anlayamiyorum benim babamda iliskim oldugunu ogrendi ve tanismak istedi benim ailemle oda tanisti kisacasi ciddi olmasa bunlar olmazdi diye dusunuyorum ama sevgilim boga burcu dolasiyla biraz odun :)) yani ilgilenmeyi sevmiyor acaba benle ilgilenmedigi icin mi ben beni sevmiyor diye dusunuyorum yoksa sevmiyor mu gercekten de sizce ?? Cok kararsiz kaldim. Benim annem babam ayri ve 10 yildir annemle gorusturmuyordu babam ve biz bu surecte tanistik acaba ben ona bu yuzden mi baglandim bu kadar diyorum kendi kendime bilmiyorum babam ogrendigi icin git gide de ciddilesiyoruz ister istemez ama beni sevmeyen biriyle boyle seyler olmasini istemem siz ne derseniz konu sacma gelebilir biraz ama fazla ilgisiz sanki

Bence onun burcla alakasi yok benm esimde boga ama hic anlattigin gibi degil cok incedir duygusaldir gönlümü nasil alacagini cok iyi bilir romantiktir beni cok sasirtir yani o kisilik meselesi 3yillik evliyim esim tanistigimizda gün icinde sürekli konusurduk hala öyle iki üc saate bir arar ilgilenir arayamazsa mesaj yazar yani o kisiligiyle alakali diye düsünüyorum...

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayir onu demek istemedim seviyodur muhakkak ama ilgilenmemesi garip seven insan her daim ilgilenir demek istedim cnm

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ona kalirsa her daim ilgileniyorum diyo ama bana oyle gelmiyo. Hergun birlikteyiz aslinda hep bana sorar nereye gidelim canin ne yemek ister falan filan diye ama bilmiyorum

Boga erkekleri astrolojide soyle tanimlanirmis: romantik ask filmlerinin erkek kahramanlari boga burcundn cikar. :) benim esim de boga ve hic de sizin tanimladiginiz gibi degil. Burclara takilmamak lazim yani. Ayrica yasiniz cok kucuk, okumuyor musunuz? Ne bu acele ve ciddiyet anlamadim.

Allah Allah :)) benim ailemde ki bogalarin hepsi odun oldugu icin herhalde boyle dusundum bi an :)) ciddiyet meselesine gelince aslinda ne ben nede sevgilim bu durumdan memnun degiliz oda sagolsun babam senle gorusmek istiyo diyince bisey demedi geldi adam gibi oturup konustu ama sonrasinda garipseyerek bana sordu niye boyle tanismak istedi falan diye univ. Okuyor benimde busene lise son bende unive gidecegim. Babanin acelesi ne sorusuna gelince babamin esi bi an once beni evden yollamak icin ugrasityor ve babaminda beynini yikiyor sevgilisi varmis hemde 1.5 yildir araya bu kadar zaman girmez millet ayiplar vs vs bir suru sacma sapan seyler ama elin karisi laftan anlamiyor ki birseyde demeye gelmiyor tabiki offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…