Çok Kararsızımmmm!!!

İpek kirpik sürekli kullanımlarda zarar veriyor kirpiklere.Ama hevesiniz gitsin taktirin neden olmasin?Lensi cıkarıp gözlük takarsiniz baktiniz sıkıcı geldi lense gecersiniz uzerine ipek kirpiği de attırıverirsin oh mis.Erkeklere degil kendin icin yap ama bunları.

İpek kirpik hevesim yok ama gözlerim güzel görünsün istiyorum.Birde artık aynı kalmak istiyorum,sürekli dış görünüste farklılıga gitmek insanların kisiye olan ciddiyetini büyük oranda azaltıyor.Erkekler için de demek istediğim mesela erkek arkadasım,bi başkasına özendiğimi veya iticilestigimi dusunurse bu beni üzer.Yorumunuz için çok tesekkur ederim. ♡

Ben hepsini denedim.Degisim güzeldir zaten.Heves derken de olagan görüntüden az sıyrılıp kendini aynada yapılan degisimle hos görmek güzel demek istemistim..sen birilerine özendigin icin bir takım seylere girismediginin bilincinde olursan insanlarin ne düsündügü seni üzmez o zaman.

Şuan doğal haline döndün mü peki?Kimseye özenmiyorum ama lenslerle beni bi ünlüye benzettikleri için belki insanlarin kafasında 'ona özenmiş de lens takmis' gibisinden bi fikir oluşuyodur diye korkmuyor da degilim açikçasi.Çünkü herkesin kendine özel bi güzelliği var.Benim tek sıkıntım çok kararsız olmam ve dış görünüşüme fazla kafa yormam sanirim ...

Dogal halim derken ben kalıcı yaptırdım degisimleri, dönemem istesem de
Sıkıntı kararsiz olmak ya da dıs görünuse kafa yormak degil de insanlarin ne düsündügünü takmak gibi geldi.
Kendini nasıl mutlu hissediyorsan o sekilde olmalisin ki bu enerjine yansıyacak ve insanlar da ısıltının farkına varacak.

Çok teşekkür ederim ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…