merhaba herkese öncelikle. son günlerde kafam çok karışık ve bunu anlatmak istedim sizlere belki yorumlarınız içimi bi nebze rahatlatır. erkek arkadaşım var ve şu an evlilik yolunda ilerliyoruz. hatta cumartesi günü ailecek onlara gideceğiz. ben üniversite 4.sınıf öğrencisiyim. okula kapandı ve görüşemiyoruz 2 aydır. asıl konum şu: erkek arkadaşım eve geldiğimden beri çok ilgisizleşti. beni her dk arayan mesaj atan adam gitti yerine işteyken arayan akşam olunca dışarı çıkıp beni unutan bi adam geldi. mahallede baraka diye adlandırdıkları bi mekan var bütün mahalledeki arkadaşları orda toplanıyorlar akşamları. oraya gittiği zaman aklına bile gelmiyorum bu 2 aydır böyle. aramıyo cevap yazmıyo ve ilgisizliği yüzünden ben çok yıprandım. içimden hiçbi şey gelmiyor. normalde çok eğlenceli bi çiftiz ama şu sıralar gülmüyoruz bile ve gün geçtikçe daha da artıyo bu uzaklık mesela bu akşam skype açacaktık öyle sözleştik ama o dışarı çıktı yine. benimle kaçta açarız ona göre dışarı çıkıcam diye pazarlık yapıyor. bankacı kendisi geç çıkıyor akşamları kendime vakit ayırmak istiyorum diyor ama kendine vakit ayırırken beni unutuyor. anlayacağınız şuan aramız çok soğuk. her şeyden bi tartışma. 2 senedir hayatımda ve ilk defa böyle davrandığı için alışamıyorum bu ilgisizliğe. bilmiyorum ben mi çocukluk yapıyorum diyorum şımarıklık mı diyorum ama hakim olamıyorum işte sinirlerime. o tabi kabullenmiyor ilgisizliğini. ben mi abartıyorum nolur bi akıl verin. onu çok seviyorum ve aramızın sürekli bozulmasına dayanamıyorum