Çok karışığım :((((

pembe_benekli_balon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
53
0
0
Antalya
Bir zamanlar hayatımda biri vardı... 7 yılımı vermiştim o insana.... Aynı şehirlerde yaşamıyorduk ama bi şekilde sıksık göörüşürdük... Her görüşmemiz, her buluşmamız bir aşk hikayesi gibiydi.... Çok tutkuluyduk.... Büyük bir aşk vardı aramızda ve bana olan aşkından emindim... Beni sevdiğini biliyordum fakat defalarca aldatıldım.... Ona olan sevgim öyle güçlüydü ki kaç kez affettim gurusuzlaştım.... En son telefonu gece meşguldü kimle konuştuğunu sorduğumda verdiği cevaplardan yine 3. kez aldatıldığımı düşünerek terkettim.... Beni geri kazanmak için defalarca uğraştı fakat ben hayatıma çoktan yeni birini sokmuştum bile.... fakat hala ona olan aşkım bitmedi.... Şu an görüştüğüm kişi sadakate çok önem veren biri... Dürüst.... ayrıldığım kişiyle tamamen zıt... fakat çok otoriter biri... bazen yapamıyorum... Ama sadakate o kadar açım ki şu an görüştüğüm kişinin sevmediğim huylarını görmezden geliyorum.... Doğru mu yapıyorum bilmiyorum.... Ayrıldığım kişi kafamı çok kurcalıyor bi taraftan.... 7 yıllık ilişki çocukluğumu gençliğimi adadığım insan... şu an pişman ve beni geri kazanmak istyor.... evlenince bu hataların hiç birini yapmayacağını düzgün bir eş olacağını idda ediyor fakat şu an hayatımda biri var.... Şu an görüştüğüm kişi aşırı derecede maço birisi.... onun da olumsuz tarafları var.... Dediğim dedik birisi... Eski sevgilim bi dediğimi 2 etmezdi, beni hiç inciltmezdi fakat yapacağı en ağır şeyi yaptı ihanet!!!! Yaşım 28 oldu.. evlilik yaşım geldi.... bütün arkadaşlarım evlendi... karşıma düzgün biri çıkmıyor.... Çok karışığımmmmm... Hayatımda biri varken eski sevgilimin kafamı karıştırmasına izin vermem çok yanlş birşey fakat şu an hayatımda ki erkek de beni bazı huylarıyla endişelendiriyor.... evleneceğim kişi o mu diye çok düşünüyorum.... çok karışığım kısacası..

İhanet eden adamdan hayır gelmez.
İsterse 77 senelik ilişki olsun.
İnsanlar yuvalarını yıkıyor aşk acısı da neymiş?
Kendini bu kadar küçük düşürme derim.
Şu an hayatında olan kişiyi sevmiyorsun belli uzatmanın anlamı yok.

hayatımda ki kişiyi seviyorum aslında... O ayrıldığım ilk aşkımdan sonra hayatıma çok erkek girdi ama ilk kez aşık oldum... ama beni endişlendiren başka huyları var.... en çok da sadakati hoşuma gidiyor... bazen diyorum rabbim çektiklerime karşılık bu insanı çıkardı karşıma, bana ödül diyorum ama tabi sevmediğim huylarıda var... çabuk sinirleniyor... dediğim dedik bir insan... anladım ki 4-4 lük birini bulmak mümkün değil

Elbette dört dörtlük bir insan yok.
Ancak eski sevgilin aklını karıştırıyorsa üzgünüm sevmiyorsundur.
Aklına gelmesi,hatırlaman normaldir ancak kafanın karışması iyi değil.

Elbette dört dörtlük bir insan yok.
Ancak eski sevgilin aklını karıştırıyorsa üzgünüm sevmiyorsundur.
Aklına gelmesi,hatırlaman normaldir ancak kafanın karışması iyi değil.

haklısın... ilişkim 2-3 aylık belki hayatımda ki kişiyi biraz daha iyi tanımam gerekiyor.... biraz zamana bırakmam gerekiyor sanırım...

eskiye takılı kalma ihanet etmiş kaç defa huylu huyundan vazgeçmezmiş seni kandırmasına izin verme ayrıca yaşında büyük değil sakın öyle düşünüp bi hata yapma şimdiki ilişkinde de aklın karışık belli eskiyi düşündüğün için olabilir eski ilişkinle sakın karşılaştırma yapma bence bide böyle dene karşılaştırma yapmadan eğer hala düşüncelerin aynıysa tercih senin

haklısın... ilişkim 2-3 aylık belki hayatımda ki kişiyi biraz daha iyi tanımam gerekiyor.... biraz zamana bırakmam gerekiyor sanırım...

Bir de bence acaba onunla evlenebilir miyim düşüncesini at kafandan.
Bırak biraz hayatı.
Tadını çıkar kasmadan.
Hem bu şekilde daha mutlu olursun hem de karşı tarafı daha iyi tanırsın.
Evlilik nasip işidir.

aldatmanın devamının geliceğini düşünenlerdenim evli olmanız bişi değiştirmez bence eski sevgilinle ,

aslında snein hatan eski sevgilini kafanda bitirmeden yeni ilişkiye başlaman olmuş ,

ben olsam önce eski sevgilimin bana ulaşmasını ve kafamı karıştırmasnı önlerim bi şekilde onu hayatımdan tamamen çıkartırım,

sonra şu anda devam eden ilişkime yön vermeye çalışırım , baktım ortada tutmayan uyuşmayan birşeyler devam ediyor alışamadığım bi düzen , ondan da ayrılır biraz kafamı dinlerim

haklısın.... hep karşılaştırma yapıyorum... sanırım o yüzden şu an görüştüğüm kişinin olumsuz taraflarını görüyorum.... dediğin mantıklı o açıdan bakmayı denicem... teşekkürederm

bence iki ucu kötü değnek. o insan bitti ve bir sürü hatasıyla bitti. seni başkasına tercih etti. mayasında bu varsa değişmez asla bu.
sen de sadece yaşının verdiği bir bunalım yaşıyorsun bana kalırsa... ayrıldığın kişi evlenmek istiyor seninle; bu cazip geliyor. yeni kişi daha mantıklı geliyor; ama evlilik için erkensiniz sanırım. anladığım bu. bir de dikkatimi çeken maço demişsin. yani maçoluk nedir ki??? çok demode oldu bu sıfat. vurmak, kırmak, kadını sahiplenmek, kıskanmak, yani bunların holiganca yapılması ne kadar doğru? ayrı bir tartışma konusu. ayrıca başka sorunlar da var bu insan da ki sadakate aç olduğun için diğer olumsuzlukları tolere ettiğini yazmışsın.
bence önce sakin ol. bırak yaşı başı. herkesin yazılı bir vakti var. o vakit gelmeden ne yaparsan yap asla olmaz canım.

Sırf sadık diye dediğim dedik biriyle, senin düşüncelerine hiç önem vermeyen ve sadece kendi düşüncelerini kabul ettirmeye çalışan biriyle de beraber olmak doğru değil bence.
İkincisi ben evli iken aldatıldım maalesef aldatan bir daha bir daha yapıyor. Onunla da mutsuz olacağın kesin.
Yaşım ilerledi, evde kalacağım düşüncesi ile yapacağın yanlış evlilik seni daha çok çıkmaza sokar. Bence 28 çok geç değil. Senin de bir kısmetin vardır ve merak etme zamanı gelince seni bulur zaten.
Evlilik flörtten çok farklı birşey. sırf yaşın yüzünden pişman olacağın hatalar yapmamalısın. Çok iyi düşünmelisin. Bir de karşındakini flörtte tam olarak tanıyamıyorsun maalesef. Çünkü ya görmek istemiyorsun bir takım şeyleri ya da kimse gerçek yüzünü belli etmiyor. Ben eşimle 4 yıl flört ederek evlenmiştim ve 30 yaşında idim. İyi düşün, karşındakini çok iyi analiz et ve evlenmiş olmak için evlenme derim ben.

bir an acaba arkm mı yazmış dedim......benim can arkadaşım da bu şekilde sallantılı bir hayat içinde.....
ona söylediklerimi sana da söyleyeceğim.....
3 kere! senı aldatmış biriyle hiç hayat geçer mi cnm ya........Allah aşkına kendıne azıcık saygın varsa o pisliği aklından sök at....aklına geldiğinde sana yaptığı adiliği hatırla!
diğerine gelince; kimseyi başkası ile kıyaslama..sen bu yenı ark nı eskısı ike kıyasladığın için sana çekilmez geliyordur.....

ayrıca yasın da çok buyuk değil şimdi insanlar 35 olmadan evlenmiyor.....ömür boyu mutsuz olmak mı? yoksa hayatı akışın abırakıp daha sonra evlenmek mi?

her aşk acısı geçer 7 yıl neki...

evlenipte mutlu olamayıp boşanmaktansa 7 yılın gitsin.toplumumuzdaki insanlar cahil dul kalmış bir kadına kötü gözle bakıyorlar ,kötü niyetle yaklaşıyorlar.ikisinin arasında seçim yapmak zorunda hissetme kendini.akışına bırak hiç ummadığın anda karşına öyle birisi çıkar ki iyi ki onlar olmamış dersin.gençsin daha başkalarının seni bu denli yıpratmasına izin verme.

Dünyada sadece o iki insan mı var? Neden hem duygularına hitab eden, maço olmayan, hem de sadık birini beklemiyorsun?

Yazdıklarım kalbini kırmasın lütfen,ama madem burda doğruları arıyoruz içimden geçenleri yazıcam.keşke ilişkin bittikten hemn sonra yeni bi ilişkiye başlamasaydın..şuan yeni bi ilişkin var ve aklın eski sevgilinde,"sadakate açım"diyorsun ama eski sevgilinin sana yaptığını sen şuanki sevgiline yapıyorsun...beynen aldatıyorsun "bence",kıyaslamalar yapıyorsun kafanda vs..keşke ilişkini bitirdikten sonra biraz dinlenseydin,kafanı boşaltsaydın ve yeni bi ilişkiye daha sonra başlasaydın...sevgiler ve saygılar.

yazınızdan şunu çıkardım
yaşım geçiyor hemen birini bulup evlenmem lazım
1. sinden size artık hayr gelmez buna emin olun
2. sinide sevmiyorsunuz ilerde evlenince görmezden geldiğiniz şeyler gözünüze batacak ve mutsuz olacaksınız
yaşım geçiyor herkes evlendi ben kaldım diyerek kendinizi ateşe atmayın valla şimdiki aklım olsa evlenmezdim bile ne kadar seversen sev bir zaman sonra herşey toz pembelikten çıkıyor.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…