- Konu Sahibi pembe_benekli_balon
-
Bir zamanlar hayatımda biri vardı... 7 yılımı vermiştim o insana.... Aynı şehirlerde yaşamıyorduk ama bi şekilde sıksık göörüşürdük... Her görüşmemiz, her buluşmamız bir aşk hikayesi gibiydi.... Çok tutkuluyduk.... Büyük bir aşk vardı aramızda ve bana olan aşkından emindim... Beni sevdiğini biliyordum fakat defalarca aldatıldım.... Ona olan sevgim öyle güçlüydü ki kaç kez affettim gurusuzlaştım.... En son telefonu gece meşguldü kimle konuştuğunu sorduğumda verdiği cevaplardan yine 3. kez aldatıldığımı düşünerek terkettim.... Beni geri kazanmak için defalarca uğraştı fakat ben hayatıma çoktan yeni birini sokmuştum bile.... fakat hala ona olan aşkım bitmedi.... Şu an görüştüğüm kişi sadakate çok önem veren biri... Dürüst.... ayrıldığım kişiyle tamamen zıt... fakat çok otoriter biri... bazen yapamıyorum... Ama sadakate o kadar açım ki şu an görüştüğüm kişinin sevmediğim huylarını görmezden geliyorum.... Doğru mu yapıyorum bilmiyorum.... Ayrıldığım kişi kafamı çok kurcalıyor bi taraftan.... 7 yıllık ilişki çocukluğumu gençliğimi adadığım insan... şu an pişman ve beni geri kazanmak istyor.... evlenince bu hataların hiç birini yapmayacağını düzgün bir eş olacağını idda ediyor fakat şu an hayatımda biri var.... Şu an görüştüğüm kişi aşırı derecede maço birisi.... onun da olumsuz tarafları var.... Dediğim dedik birisi... Eski sevgilim bi dediğimi 2 etmezdi, beni hiç inciltmezdi fakat yapacağı en ağır şeyi yaptı ihanet!!!! Yaşım 28 oldu.. evlilik yaşım geldi.... bütün arkadaşlarım evlendi... karşıma düzgün biri çıkmıyor.... Çok karışığımmmmm... Hayatımda biri varken eski sevgilimin kafamı karıştırmasına izin vermem çok yanlş birşey fakat şu an hayatımda ki erkek de beni bazı huylarıyla endişelendiriyor.... evleneceğim kişi o mu diye çok düşünüyorum.... çok karışığım kısacası..
İhanet eden adamdan hayır gelmez.
İsterse 77 senelik ilişki olsun.
İnsanlar yuvalarını yıkıyor aşk acısı da neymiş?
Kendini bu kadar küçük düşürme derim.
Şu an hayatında olan kişiyi sevmiyorsun belli uzatmanın anlamı yok.
hayatımda ki kişiyi seviyorum aslında... O ayrıldığım ilk aşkımdan sonra hayatıma çok erkek girdi ama ilk kez aşık oldum... ama beni endişlendiren başka huyları var.... en çok da sadakati hoşuma gidiyor... bazen diyorum rabbim çektiklerime karşılık bu insanı çıkardı karşıma, bana ödül diyorum ama tabi sevmediğim huylarıda var... çabuk sinirleniyor... dediğim dedik bir insan... anladım ki 4-4 lük birini bulmak mümkün değil
Elbette dört dörtlük bir insan yok.
Ancak eski sevgilin aklını karıştırıyorsa üzgünüm sevmiyorsundur.
Aklına gelmesi,hatırlaman normaldir ancak kafanın karışması iyi değil.
haklısın... ilişkim 2-3 aylık belki hayatımda ki kişiyi biraz daha iyi tanımam gerekiyor.... biraz zamana bırakmam gerekiyor sanırım...
eskiye takılı kalma ihanet etmiş kaç defa huylu huyundan vazgeçmezmiş seni kandırmasına izin verme ayrıca yaşında büyük değil sakın öyle düşünüp bi hata yapma şimdiki ilişkinde de aklın karışık belli eskiyi düşündüğün için olabilir eski ilişkinle sakın karşılaştırma yapma bence bide böyle dene karşılaştırma yapmadan eğer hala düşüncelerin aynıysa tercih senin
bence iki ucu kötü değnek. o insan bitti ve bir sürü hatasıyla bitti. seni başkasına tercih etti. mayasında bu varsa değişmez asla bu.Bir zamanlar hayatımda biri vardı... 7 yılımı vermiştim o insana.... Aynı şehirlerde yaşamıyorduk ama bi şekilde sıksık göörüşürdük... Her görüşmemiz, her buluşmamız bir aşk hikayesi gibiydi.... Çok tutkuluyduk.... Büyük bir aşk vardı aramızda ve bana olan aşkından emindim... Beni sevdiğini biliyordum fakat defalarca aldatıldım.... Ona olan sevgim öyle güçlüydü ki kaç kez affettim gurusuzlaştım.... En son telefonu gece meşguldü kimle konuştuğunu sorduğumda verdiği cevaplardan yine 3. kez aldatıldığımı düşünerek terkettim.... Beni geri kazanmak için defalarca uğraştı fakat ben hayatıma çoktan yeni birini sokmuştum bile.... fakat hala ona olan aşkım bitmedi.... Şu an görüştüğüm kişi sadakate çok önem veren biri... Dürüst.... ayrıldığım kişiyle tamamen zıt... fakat çok otoriter biri... bazen yapamıyorum... Ama sadakate o kadar açım ki şu an görüştüğüm kişinin sevmediğim huylarını görmezden geliyorum.... Doğru mu yapıyorum bilmiyorum.... Ayrıldığım kişi kafamı çok kurcalıyor bi taraftan.... 7 yıllık ilişki çocukluğumu gençliğimi adadığım insan... şu an pişman ve beni geri kazanmak istyor.... evlenince bu hataların hiç birini yapmayacağını düzgün bir eş olacağını idda ediyor fakat şu an hayatımda biri var.... Şu an görüştüğüm kişi aşırı derecede maço birisi.... onun da olumsuz tarafları var.... Dediğim dedik birisi... Eski sevgilim bi dediğimi 2 etmezdi, beni hiç inciltmezdi fakat yapacağı en ağır şeyi yaptı ihanet!!!! Yaşım 28 oldu.. evlilik yaşım geldi.... bütün arkadaşlarım evlendi... karşıma düzgün biri çıkmıyor.... Çok karışığımmmmm... Hayatımda biri varken eski sevgilimin kafamı karıştırmasına izin vermem çok yanlş birşey fakat şu an hayatımda ki erkek de beni bazı huylarıyla endişelendiriyor.... evleneceğim kişi o mu diye çok düşünüyorum.... çok karışığım kısacası..
Bir zamanlar hayatımda biri vardı... 7 yılımı vermiştim o insana.... Aynı şehirlerde yaşamıyorduk ama bi şekilde sıksık göörüşürdük... Her görüşmemiz, her buluşmamız bir aşk hikayesi gibiydi.... Çok tutkuluyduk.... Büyük bir aşk vardı aramızda ve bana olan aşkından emindim... Beni sevdiğini biliyordum fakat defalarca aldatıldım.... Ona olan sevgim öyle güçlüydü ki kaç kez affettim gurusuzlaştım.... En son telefonu gece meşguldü kimle konuştuğunu sorduğumda verdiği cevaplardan yine 3. kez aldatıldığımı düşünerek terkettim.... Beni geri kazanmak için defalarca uğraştı fakat ben hayatıma çoktan yeni birini sokmuştum bile.... fakat hala ona olan aşkım bitmedi.... Şu an görüştüğüm kişi sadakate çok önem veren biri... Dürüst.... ayrıldığım kişiyle tamamen zıt... fakat çok otoriter biri... bazen yapamıyorum... Ama sadakate o kadar açım ki şu an görüştüğüm kişinin sevmediğim huylarını görmezden geliyorum.... Doğru mu yapıyorum bilmiyorum.... Ayrıldığım kişi kafamı çok kurcalıyor bi taraftan.... 7 yıllık ilişki çocukluğumu gençliğimi adadığım insan... şu an pişman ve beni geri kazanmak istyor.... evlenince bu hataların hiç birini yapmayacağını düzgün bir eş olacağını idda ediyor fakat şu an hayatımda biri var.... Şu an görüştüğüm kişi aşırı derecede maço birisi.... onun da olumsuz tarafları var.... Dediğim dedik birisi... Eski sevgilim bi dediğimi 2 etmezdi, beni hiç inciltmezdi fakat yapacağı en ağır şeyi yaptı ihanet!!!! Yaşım 28 oldu.. evlilik yaşım geldi.... bütün arkadaşlarım evlendi... karşıma düzgün biri çıkmıyor.... Çok karışığımmmmm... Hayatımda biri varken eski sevgilimin kafamı karıştırmasına izin vermem çok yanlş birşey fakat şu an hayatımda ki erkek de beni bazı huylarıyla endişelendiriyor.... evleneceğim kişi o mu diye çok düşünüyorum.... çok karışığım kısacası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?