Ya İnan değilim öyle bişey olamaz dostluk aşka dönüşürse bana göre bunun sonunda çıkış yok.Valla panpa bence sen bu çocuğa aşıksın
Evet aklımı karıştıran şey bu zatenKadın ve erkekler çok iyi arkadaş,çok iyi dost olabilir ama bu denli yakınlıkta dengeler karışıyor.
Kızı kıskanmıyorum sadece doğru bir insan değil maalesef .Hem istemiyorsunuz hem kızı kıskanıyorsunuz çok acayipsiniz
Ben hayatim boyunca sadece arkadas oldugum dost oldugum erkegin kiz arkadasini kiskanmadim. Hatta gayet onularlada arkadas oldum. Normal olanu da bu zaten. Bence siz once kendinize sonra dostum diyip asik oldugunuz kisiye itiraf edin bari eger ondada size karsi bisey varsa aradaki kizi kullanmis olmayin yazik kiza.Merhaba. Benim çok yakın bir arkadaşım var ama çok çok yakınız görenler sevgilim zannediyor bana karşı bakışı bir başka gülümsemesi bana sahip çıkması. Bana verdiği değer o kadar güzel ve huzurlu hissettiriyor ki bambaşka bir duygu bu. Onu çok seviyorum bir kardeş gibi abi gibi o çok farklı ve içimde ona bakınca o kadar mutluluk doluyor ki. Şimdi kız arkadaşı var ama ben istemiyorum kızı. Çünkü benim canımdan öte bi insanı paylaşamıyorum. Bazen bana bakarken arkadaştan öte olduğunu düşünüyorm hatta bu olsun istemiyorum . Kıza değer vermiyor sevmiyor ben yanına gittim geçtiğimiz günlerde o kadar şoka girdiki sarıldı ve beni çok sevdiğini söyledi. Böyle bieşy olmasın çok zor benim için sizce böyle bişey olabilir mi?? Lütfen yardım edin
Kızı kıskanmıyorum sadece doğru bir insan değil maalesef .
Şimdi kız arkadaşı var ama ben istemiyorum kızı. Çünkü benim canımdan öte bi insanı paylaşamıyorum.
Neye göre kime göre doğru değil??Kızı kıskanmıyorum sadece doğru bir insan değil maalesef .
Noluyor ya yardım edin dedim vazgeçtim bişey demiyorum ben suçlu çıktım. Anlatamadım kendimi haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?