çok karmaşık bi haldeyim...

askmeran

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
26
1
16
Denizli
eşim çok dengesiz biri hergün hatta her saat başı değişiyo. Bense bu duruma bi türlü alışamadım alışmak da çok zor.bugün benim için canı vercek hale gelirken ertesi gün bambaşka biri oluyo beni çok fazla kırıp canımı yakıyo duymaya tahammül edemediğim küfürler hareketler ediyo. O an eşimden nefret ediyorum boşanmayı evi terketmeyi düşünüyorum ama çok duygusal biri oldugum için de sevgim ağır basıyo ondan bi türlü kopamıyorum

canım o nasıl bişeymiş ya var böyle insanlar evet ama bu tamamen pskoloji bozukluğu başka bişe değil tedavi görmek istemezmi pskiyatriye gtse

Kusura bakmayın lütfen aklıma direkt psikolojik rahatsızlığı var gibi geldi :44:

10 aylık evliyim evet psikolojik sorunları var askerlikten kalma bir defa gittik doktora doktor ikimizi de dinledi eşime ilaç verdi bana vermedi doktordan cıktıgımız anda kavga etmeye başladı sokak ortasında. doktor bana ilaç verdi sana neden vermedi diye

Tedavi şart o zaman bu evliliğin yürümesi için.

evet çok haklısınız tedavi şart ama doktora götüremiyorum ben deli miyim diyor.eşimi seviyorum biliyorum o da beni seviyor ama bu dengesiz halleri beni ve evliliğimizi çok yıpratıyo bunlar yetmezmiş gibi bi de ailesi aramıza bozmak için ellerinden geleni yapıyolar.eşim herşeye cok cabuk inandıgı için bunu kullanıp bizi kavga ettiriyolar yani arkadaşlar anlayacagınız 10 aylık evliliğim ve bunun öncesi nişanlılığım hep kavgayla gecti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…