Çene Estetiği cok kemikli one cikik bir cenem var...

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

ilknoer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
63
0
96
Diğer
arkadaslarr aynalara bakmak istemiyorum fotolarimi koyuyorum dislerim duzgunn alt dislerimle ust dislerim normal kapaniyooo bir sorun yok... Ama gel gelelimm ki cenemin kemikli ve ceke gemigimin one cikik olmasi tum yuzumun ahengini bozuyorrrr.gulemiyorum bile.ozellikle gulunceee cenem one cikiveriyo hacivat cene derlerdi kucukken 20 yasindayim bikeresinde en yakin arkadasim samimiyetimize guvenip sole demisti yuzun kasin gozun cok guzel saclarin guzel sadece cenen bozuyor herseyi demisti pofff resimlerime bakinda yardim edin nolur yaaaaa!!!!1

canım resimlerini göremedim ama ben de aynı dertten muzdaribim ameliyat olma fikri beni korkutmasa çenemi küçülttürmeyi çok istiyorum keşke daha küçük ve yuvarlak bi çenem olsaydı uzun yüzden hiç ama hiiiççç hoşlanmıyorum

benim sorunum da ayni. cenem beni rahatsiz ediyor. ozellikle gulunce cok one cikiyor. ailem bile gulunce benimle dalga geciyor. ama kararsizim. kolay bir ameliyat degil galiba

Aynı sorun bende de var ! özellikle gülünce öne sivriliyor. Arkadaşlarım eskiden kağıt kesmemiz gerektiğinde ve makasımız olmadığında bile " çenesini kullanalım" derlerdi. Yada gülünce trolle benziyorsun gibi bişiler ama gülmediğimde kısmen normal duruyor ki ben çok gülen bir insanım çenemin öne uzaması ve burnumun düşmesi gülüşümü saklıyordu. Bu sene burnumda deviasyon çıktı ve Ömer Özkan'a gittim. Babam çenemden bahsettiği sırada bi baktı küçültürüz geri çekeriz dedi. Ben de korktum bütün çenemi kırıp geri alıcak sandım. Ama açıp kemik kesip kapatıyorlarmış gibi bişi kolay yani dedi. 3 Eylülde ameliyat olucam burnumla birlikte. Size burdan yazarım sonuçlarını. Hala kararsızım ama doktor ne derse onu yapıcam sanırım.

Aredhelar Merhaba,

Çene operasyonunu geçirdin mi? Tecrübelerini paylaşır mısın :) İnan beni çok mutlu edersin. Çene törpületme ciddi bir operasyon olduğu için bu ameliyatı geçiren kişilerden bilgi almam gerekiyor. Doktorundan memnun kaldın mı ayrıca özelden mesaj atamadığım için burdan özel olmazsa ortalama ne kadar bir ücret ödediğini bana yazar mısın lütfen?

Şimdiden çok teşekkürler

sanırım olmuşsun ameliyatını :) resimlerini paylaşabilir misin mümkünse, sömestrda burun ameliyatı olmayı düşünüyorum bir kbb doktoruna fakat aklımda çene de var kimseyle paylaşamasam da bu düşüncemi.

Son düzenleme:
aynı sorun bende de var.çok belirgin değil fakat yan profilden fotoğraf çektiremez oldum.gerçekten çok canımı sıkıyor. sömestrda burun ameliyatı olma planım var henüz doktoruna karar veremedim.aynı zamanda çenemi de törpületsem diyorum ama ailem buna hiç sıcak bakmaz gibi. bu çene ameliyatı çok büyük bir şey mi ya? yoksa basit bir operasyon mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…