Cok keskin bir kramp yasadim gozum cok korktu?

semirra87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
553
183
53
dun gece cok rahatatim yerimden aniden bir kalktim rahim kisminda acayip keskin bir kramp yasadim oyle boyle degil normalde rahattim o gun hatta yuruyus bile yaptim ama bu krampta gozum cok korktu cok sanciliydi. bu tur rahim krampalri gebelik ilk zamanlarinda normal mi acaba?

dun gece cok rahatatim yerimden aniden bir kalktim rahim kisminda acayip keskin bir kramp yasadim oyle boyle degil normalde rahattim o gun hatta yuruyus bile yaptim ama bu krampta gozum cok korktu cok sanciliydi. bu tur rahim krampalri gebelik ilk zamanlarinda normal mi acaba?
Ani hareket edince bende yasiyorum. O yuzden dikkat ediyorum artik

yataktan donerken saga sola egilirken . Kasigina bisey saplamislar gibi acisi normal. Dikkat et diyo sana bebek burdayim diyo. 😋

Eklentiler

• 4591-hamilelik-donemi-bebekler-neden-tekmeler_d300.webp
    4591-hamilelik-donemi-bebekler-neden-tekmeler_d300.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 21
Kizlar benimde adetime 4 gun varken boyle birsey oldu birden yerden kalkim derken sag kasigima oyle birsey battiki agzim acik kaldi cok acidi 2 kere boyle oldu simdi adetime 2 gun var acaba gebelik var diyemi boyle oldu

Back
X