- Konu Sahibi caresizlik
Merhaba arkadaslar....
yaklasik 1 sene once buraya ilk defa yazmistim 3 aylik evliyim ve bosanmak istemiyorum diye... allaha sukur halen evliyiz ve eskisi gibi kavgalarimiz yok yani mutluyum diyebilirim... ama bu surec yuzunden ve isimimi kaybetmem nedeni yuzunden 1 sene icinde asiri kilo aldim tam olarak 22 kilo !!
( yani zaten onceden cokta zayif sayilmazdim.. boyum 1.72/82 kiloykene birden 104 kilo oldum... simdi bitane diyet sayesinde ilk 5 kilomu verdim ve simdi baska farkli bir diyete basladim 2 haftada 2,5 kilo verdim oda zar zor cunku basladigim diyet cok zorr simdi 3cu haftamdayim ve daha dogru duzgun bir gunumu bile tamamliyamadim
(
inaninki sirf bu yuzden cok mutsuzsum ve bazen esimle tartisiyorum ... cocukda cok istiyorum ama esim once zayiflamami istiyor
( napacan bana yardim edin kendimi cok kotu ve cirkin hissediyorum
yaklasik 1 sene once buraya ilk defa yazmistim 3 aylik evliyim ve bosanmak istemiyorum diye... allaha sukur halen evliyiz ve eskisi gibi kavgalarimiz yok yani mutluyum diyebilirim... ama bu surec yuzunden ve isimimi kaybetmem nedeni yuzunden 1 sene icinde asiri kilo aldim tam olarak 22 kilo !!

inaninki sirf bu yuzden cok mutsuzsum ve bazen esimle tartisiyorum ... cocukda cok istiyorum ama esim once zayiflamami istiyor