Çok kırgınım anneme :(

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
annem ile babam ayrı ve bazı sebeplerden dolayı bn babam ile yaşıyorum. annem kuzenim(teyzemin kızı) nişanlandı nişanlanalı varsa yoksa o her aradığında her görüşmemizde ondan onun çeyizlerinden kısacası sırf ondan bahsediyor ve doğru düzgün nasılsın ble demyr bna. ona gelince hasta değil ama yarın görüşecektik hastayım pazar görüşelim diyor ki hasta oldğnu dşnmyrm diğer kuzenimden düğün alışverişine gidileceğini duydum. annem tarafından umursanmamak canımı yakıyor artık ağlayacak dereceye geldim . her sefernde bu hafta görşmeylm haftaya görüşelim yok kuzeninin işleri var geçen hafta görüşecektik telaş var çeyiz çıkcak görüşmeyelim dedi tamam dedim ama her seferinde br bahane bulup onun işlerine koşuyor. bende biraz ilgli istiyorum özlüyorum annemi ama o anlamıyor:43:

annem ile babam ayrı ve bazı sebeplerden dolayı bn babam ile yaşıyorum. annem kuzenim(teyzemin kızı) nişanlandı nişanlanalı varsa yoksa o her aradığında her görüşmemizde ondan onun çeyizlerinden kısacası sırf ondan bahsediyor ve doğru düzgün nasılsın ble demyr bna. ona gelince hasta değil ama yarın görüşecektik hastayım pazar görüşelim diyor ki hasta oldğnu dşnmyrm diğer kuzenimden düğün alışverişine gidileceğini duydum. annem tarafından umursanmamak canımı yakıyor artık ağlayacak dereceye geldim . her sefernde bu hafta görşmeylm haftaya görüşelim yok kuzeninin işleri var geçen hafta görüşecektik telaş var çeyiz çıkcak görüşmeyelim dedi tamam dedim ama her seferinde br bahane bulup onun işlerine koşuyor. bende biraz ilgli istiyorum özlüyorum annemi ama o anlamıyor:43:

sıkma canını yaa :( okuyunca gözlerim doldu resmen..bazı insanlara göre çocukları o kadarda değerli olmuyor sanırım..bu kişi anne bile olsa kendi bile doğurmuş olsa evladını dışlayabiliyor.bunu yşayan tek sen değilsin emin ol.benim çocukluğum teyzmin çocuklarının ne kadar mkemmel çocuklar olduklarını dinleyerek geçti.sürekli bizde kalırlardı yanılıpta onlarla kavgaya tartışmaya tutuşursam hapı yuttuğumun resmi sonunda annemden yediğim dayakta cabası olurdu..halada öyle hiç bir şey değişmedi

annenle konuşsan neden boyle yaptıgını, üzüldüğünü, senin de ilgiye ihtiyaç duyduğunu anlatsan

belki farketmiyordur seni ihmal ettiğini

biraz bekle düğün telaşı geçsin görüşmeye başlarsınız yada sizde gidin yanına sizde yardım edin hemde beraber vakit geçirmiş olursunuz

belki o sizden bekliyordur üzmeyin hemen kendinizi

Belki bir sebebi vardir. Kosusturmasi vardir. Seni niye anlamasin ki. Farkinda degildir seninle ilgilenmediginin, seni kirdiginin. Haklisin tabi ama kendini yipratmamaya calis.

Bu arada, hocanla alakali actigin konularda sana biraz fazla yuklenmisiz gibi geldi su an. Kendi adima ozur dilerim. Senin ilgiye ihtiyacin varmis ama biz sana biraz agir konusmusuz.

Bu konu açan arkadaşlar yazdıklarınızı okumak da inanın büyük güçlük çekiyorum. Lütfen şu türkçemizi katletmeyelim. Bütün sorununuz eksik harf yazmak, noktalama işareti kullanmamak ve birde konuyu anlatamamak. Sana cümleni aynen aktarıyorum; '' annem kuzenim(teyzemin kızı) nişanlandı.'' Öyle cümle yazmışsın ki ilk okuyunca annenin lezbiyen olduğunu düşündürüyosun. Sanki annen teyzenin kızıyla nişanlanmış gibi anlaşılıyor. Lütfen cümlelerimize dikkat edelim.Yazdıktan sonra bir kere okuyun. Ondan sonra yollayın. İnan arkadaşlar yorum yapmasa anlamayacaktım durumunu.

Neden sen de onunla gitmiyorsun ? Sonuçta senin de kuzenin.
Annenle aynı evde yaşasaydınız büyük ihtimalle sen de olaya dahil olacaktın.
Annenin şu an hayatındaki tek hareket kuzeninin düğün hazırlıkları ise,sürekli anlatması normaldir.
Bence kendini uzak tutma,ben de geleyim de mesela.

Hiçbir normal annenin çocuğunu sevmemesi durumu olamaz.
Şu düğün telaşından sizi üzdüğünüzü farketmiyordur, ama bunu yüreğinizi açarak konuşun eminim üzülecektir.
(Kimbilir belkide oda size kalbini açar başka bir neden de çıkabilir)
eminim o alışverişe sizin de katılmanızın hiç zararı olmaz

annenle konuşsan neden boyle yaptıgını, üzüldüğünü, senin de ilgiye ihtiyaç duyduğunu anlatsan

belki farketmiyordur seni ihmal ettiğini

biraz bekle düğün telaşı geçsin görüşmeye başlarsınız yada sizde gidin yanına sizde yardım edin hemde beraber vakit geçirmiş olursunuz

belki o sizden bekliyordur üzmeyin hemen kendinizi

anlatıyorum anlamak istemyr tekrr o konulara giriyor. her zaman böyle sorun sadece düğün telaşı değil aslında normal zaman ki hali. farkında ble değil yaptığının zamanında psikolojk destek göryordu ilaç kullanıyordu ama kabullenmyr da sorunu oldğnu

sıkma canını yaa :( okuyunca gözlerim doldu resmen..bazı insanlara göre çocukları o kadarda değerli olmuyor sanırım..bu kişi anne bile olsa kendi bile doğurmuş olsa evladını dışlayabiliyor.bunu yşayan tek sen değilsin emin ol.benim çocukluğum teyzmin çocuklarının ne kadar mkemmel çocuklar olduklarını dinleyerek geçti.sürekli bizde kalırlardı yanılıpta onlarla kavgaya tartışmaya tutuşursam hapı yuttuğumun resmi sonunda annemden yediğim dayakta cabası olurdu..halada öyle hiç bir şey değişmedi
ben onlardan daha mükemmelim aslında üniversite okuyorum sorumlu bir öğrenciyim terbiyelim evdeyken işimi elimden geldiğimce yapıyorum elimden herşeyde gelir ama onlar öyle değl bndn dha alt kademedeler hç brşeye ellerini sürmez ama varsa yoksa onlar. yeri gelir param yok der anlarım ölen daımın oğlunun ev eşyalarını ortak yaptılar anlayış gösterdim babasız çocuk yapın dedim ama her sefernde benden anlayış beklyr bende peygamber evladı değilm ki sabır edeyim

Bu konu açan arkadaşlar yazdıklarınızı okumak da inanın büyük güçlük çekiyorum. Lütfen şu türkçemizi katletmeyelim. Bütün sorununuz eksik harf yazmak, noktalama işareti kullanmamak ve birde konuyu anlatamamak. Sana cümleni aynen aktarıyorum; '' annem kuzenim(teyzemin kızı) nişanlandı.'' Öyle cümle yazmışsın ki ilk okuyunca annenin lezbiyen olduğunu düşündürüyosun. Sanki annen teyzenin kızıyla nişanlanmış gibi anlaşılıyor. Lütfen cümlelerimize dikkat edelim.Yazdıktan sonra bir kere okuyun. Ondan sonra yollayın. İnan arkadaşlar yorum yapmasa anlamayacaktım durumunu.

o an o sinirle ve ağlarken yanlış yazmış olabilirim böyle bir ihtamda bulunmanız yersiz

Belki bir sebebi vardir. Kosusturmasi vardir. Seni niye anlamasin ki. Farkinda degildir seninle ilgilenmediginin, seni kirdiginin. Haklisin tabi ama kendini yipratmamaya calis.

Bu arada, hocanla alakali actigin konularda sana biraz fazla yuklenmisiz gibi geldi su an. Kendi adima ozur dilerim. Senin ilgiye ihtiyacin varmis ama biz sana biraz agir konusmusuz.

her zaman böyle canım ya her zaman onlar var afedersin ama ağızlarına ble sıçsalar annemin görmezden gelir. koskoca insanlar halen pisliklerni annem toplar evlerni annem temzler çamaşırlarını yıkar eder.

önemli değil evet o konuda üzerime geldiniz biraz ama bu ilgisizliğin içinde farkedeblyr insan ilgilenip ilgilenmediğini. o konuda ble annemin dediği sndn byk oldu ama kuzenime gelince ki kuzenin nişanlısı 25 yaşında demelerine rağmen 35 yaşında olduğu herkes tarafından söyleniyor tek söylediği annemin seviyor ne yapalım. ben sevmiyorum sanki. resmen nispet yapıyor kadın ki üstüne kuzenimin yaptığı nispetleri anlatamayacak kadr çok kuyumcu değilim ama tuttu bana sende yüzük modelleri varmı diyerek nispet yaptı br gün den br güne nslsn dye sormayan kız bnu sormk için msj atyr

Neden sen de onunla gitmiyorsun ? Sonuçta senin de kuzenin.
Annenle aynı evde yaşasaydınız büyük ihtimalle sen de olaya dahil olacaktın.
Annenin şu an hayatındaki tek hareket kuzeninin düğün hazırlıkları ise,sürekli anlatması normaldir.
Bence kendini uzak tutma,ben de geleyim de mesela.

Hiçbir normal annenin çocuğunu sevmemesi durumu olamaz.
Şu düğün telaşından sizi üzdüğünüzü farketmiyordur, ama bunu yüreğinizi açarak konuşun eminim üzülecektir.
(Kimbilir belkide oda size kalbini açar başka bir neden de çıkabilir)
eminim o alışverişe sizin de katılmanızın hiç zararı olmaz

çağırmadığı için gitmeyi ble dşünmyrm nişana bile çağrılmadım çeyiz çıktı çağrılmadım nispet yapar gbi faceye foto atarız serilen çeyizlere bakarsın oldu annemin cümlesi. üstüne üstelik br nasılsın demyr sevdiğim adam yurt dışına gitti cnm yanıyor blmesne rağmen aman unutrsn oluyor lafı. oysa destek vermesi gerekirken unutursun diyip geçiştirerek yaptıkları hazırlıkları milletin çok begendiğini kendilerini öve öve anlatıyor. ben ne zmn dertleşmeye kalksam aman o adam sndn byk işte sna göre değil sna bakmaz bze gelmez gibi bahanelerle geçiştiriyor beni.

annen bu yaştan sonra değişmez zamanında oluşmamış annelik duyguları belkide babana kızgın ve sağlıksız bı düşünce ama senden çıkarıyor hırsını sana samımı olamıyor oyuzden beklentılerınden vazgeçip zor olsada annenı böyle kabul et beklentın olmassa üzülmezsınde

Kaç yaşındasın ? Neden babanı seçtin kalmak için?
Annenle baban ne yüzden ayrıldı? Yeni mi ayrıldı ? Baban ve annen evli mi ?
Bu soruları soruyorum çünkü benimkiler de ayrı, bir takım şeyleri anlayabileceğimi düşündüğümden soruyorum , sakın yanlış anlama.
Hem teyzenin kızı, çok yakın akraba. Neden sen de düğün alışverişine gitmiyorsun. Ben de gelicem de. Onlar seni çağırmıyorsa sen onlara yapış. Bir dene bakalım.

annen bu yaştan sonra değişmez zamanında oluşmamış annelik duyguları belkide babana kızgın ve sağlıksız bı düşünce ama senden çıkarıyor hırsını sana samımı olamıyor oyuzden beklentılerınden vazgeçip zor olsada annenı böyle kabul et beklentın olmassa üzülmezsınde
annem ile olduk olası anne kız gbi olamadık hep çekişip durduk ama ayrıldıktan sonra brz dha iyi gbi oldk bu seferde başkalarını sokuyor aramıza farkında olmadan. ilgi beklyrm sevgi bklyrm en azındn onlara yaptğı kdr bnada annelik yapsa

o an o sinirle ve ağlarken yanlış yazmış olabilirim böyle bir ihtamda bulunmanız yersiz

itham olarak algılama emin olki bir tek sorun yaşayan sen değilsin. Cümlelerime şöyle son vermek isterim. HERKESİN BİR DERDİ VAR DURUR İÇERİSİNDE (boşuna kendi kendini üzme hayat çok acımasız. Sen ayakta durmak istiyorsan sabırlı ve metanetli olmalısın)

Kaç yaşındasın ? Neden babanı seçtin kalmak için?
Annenle baban ne yüzden ayrıldı? Yeni mi ayrıldı ? Baban ve annen evli mi ?
Bu soruları soruyorum çünkü benimkiler de ayrı, bir takım şeyleri anlayabileceğimi düşündüğümden soruyorum , sakın yanlış anlama.
Hem teyzenin kızı, çok yakın akraba. Neden sen de düğün alışverişine gitmiyorsun. Ben de gelicem de. Onlar seni çağırmıyorsa sen onlara yapış. Bir dene bakalım.

20 yaşındayım neden babamı seçtim babam anneme göre dha çok düşkndr bna yani babam ile oldum olası her zmn anlaşablyrm en azından aramızda ki saygı dha yoğun. anlaşamadılar ayrılar. 7 sene olacak annemde babamda evlenmedi tekrar. yapamam onu işte canım çağrılmayan yere gidemem gururuma yediremiyorum çnkü. yabancı olarak uzak tutuyrlar bni ne nişana ne alış verişe nede çeyz sermeye çağrdlar nikaha da gtmcm yarım ağız geleckmsn dendi.

20 yaşındayım neden babamı seçtim babam anneme göre dha çok düşkndr bna yani babam ile oldum olası her zmn anlaşablyrm en azından aramızda ki saygı dha yoğun. anlaşamadılar ayrılar. 7 sene olacak annemde babamda evlenmedi tekrar. yapamam onu işte canım çağrılmayan yere gidemem gururuma yediremiyorum çnkü. yabancı olarak uzak tutuyrlar bni ne nişana ne alış verişe nede çeyz sermeye çağrdlar nikaha da gtmcm yarım ağız geleckmsn dendi.

Anlıyorum canım. Ama ne olursa olsun annen o senin. Gururdan daha önemli. Sen bir git bakalım, yine gelmezse sana en azından ALLAHa karşı borcunu ödemiş olursun. Ben böyle yaptım gelmedi dersin :/

Back
X