Çok kırgınım yine yenildim...

Sirinnn00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
131
156
103
31
Merhaba, canım çok sıkkın depresyondayım. Bundan 1 sene önce beni terkedip yurtdısına egitime giden erkek arkadaşım 20 gün önce barısmak istedigini herşeyi unutturmak icin yanıma gelecegini bu surecte nasıl davranmasını istiyorsam soyleyebilecegimi diyerek beni 10 gün kadar ikna etmeye calıstı ilk basta asla diyordum ama aklıma gecirdigimiz güzel günler gelmeye basladı bir sans vermeyi kabul etmistim ki o vazgecti binlerce söz vermisti donucem hemen tanısma olur vs dedi bu yaptıgını anlamlandıramıyorum onu tam unutmusken kendini hatırlatıp cok sevdigini özledigini evlenmek istedigini söyleyerek beni ikna edip vazgecti size bu kalp acısını nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama allaha hamdolsun imtihan iste kafam cok karısık bu ne yapmaya calıstı anlayamıyorum düşüncelerinizi merak ediyorum simdiden tesekkür ederim.

Ego tatmini yapmış herhalde ahlaksız.

Üzülmeyin şunun için önünüze bakın.

Orda birini bulmustur.
Hayatta herşeyi ders olarak görün bir daha böyle sebepsiz terk eden birine güvenmemeyi öğrendiniz
Allah onuda ıslah etsin ne diyelim

Merhaba, canım çok sıkkın depresyondayım. Bundan 1 sene önce beni terkedip yurtdısına egitime giden erkek arkadaşım 20 gün önce barısmak istedigini herşeyi unutturmak icin yanıma gelecegini bu surecte nasıl davranmasını istiyorsam soyleyebilecegimi diyerek beni 10 gün kadar ikna etmeye calıstı ilk basta asla diyordum ama aklıma gecirdigimiz güzel günler gelmeye basladı bir sans vermeyi kabul etmistim ki o vazgecti binlerce söz vermisti donucem hemen tanısma olur vs dedi bu yaptıgını anlamlandıramıyorum onu tam unutmusken kendini hatırlatıp cok sevdigini özledigini evlenmek istedigini söyleyerek beni ikna edip vazgecti size bu kalp acısını nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama allaha hamdolsun imtihan iste kafam cok karısık bu ne yapmaya calıstı anlayamıyorum düşüncelerinizi merak ediyorum simdiden tesekkür ederim.

Aynı suda iki kez yıkanılmaz der eskiler, öğrenmiş oldunuz
Kendinizi üzmeyin, böylesi daha iyi belkide, iş daha ilerlese daha kötü olurdu

Orda birini bulmustur.
Hayatta herşeyi ders olarak görün bir daha böyle sebepsiz terk eden birine güvenmemeyi öğrendiniz
Allah onuda ıslah etsin ne diyelim
Ablacım zoruma gitti hersey tamam bitti acım gecti önüme bakıcam derken bana şiirler attı şarkılar attı özürler diledi unutamadıgını bensiz yapamayacagını söyleyip vazgecti kabuk tutmus yaralarımı tekrar acıttı bir insan bunu neden yapar aklımı yitircek gibi oluyorum dusundukce

Karnım doysun ama pastam da dursun demiş bakmış kontrol etmiş pastası duruyor mu sonra da karnını doyurmaya gitmiş sanırım karaktersiz. :sinirli:

Gideni kabul ediyoruz böyle kürkçü dükkanı muamelesi görüyoruz işte sonra münasebetsizler yiiaaa :KK34:

Ablacım zoruma gitti hersey tamam bitti acım gecti önüme bakıcam derken bana şiirler attı şarkılar attı özürler diledi unutamadıgını bensiz yapamayacagını söyleyip vazgecti kabuk tutmus yaralarımı tekrar acıttı bir insan bunu neden yapar aklımı yitircek gibi oluyorum dusundukce
Yani hakaret yazardım ama acık bi platform
Karaktersiz işte var bu hayatta böyleleri sen öyle değilsin cevrendede yoktur ama var böyle tipler napıcaksın
Artık darbe yedin bi kere diyorum ya birdaha aldatıldıgında sebepsiz terk edildiginde güvenmemeyi ögreniceksin

Karnım doysun ama pastam da dursun demiş bakmış kontrol etmiş pastası duruyor mu sonra da karnını doyurmaya gitmiş sanırım karaktersiz. :sinirli:

Gideni kabul ediyoruz böyle kürkçü dükkanı muamelesi görüyoruz işte sonra münasebetsizler yiiaaa :KK34:
Ama bu cok acımasızca degil mi kontrol eder sorar hayatında biri varmı vs ama sözler vermek evlenicem demek şiirler atmak sarkılar atmak sonra vazgecmek deliricek gibi oluyorum aklımı yitircek gibi

Yani hakaret yazardım ama acık bi platform
Karaktersiz işte var bu hayatta böyleleri sen öyle değilsin cevrendede yoktur ama var böyle tipler napıcaksın
Artık darbe yedin bi kere diyorum ya birdaha aldatıldıgında sebepsiz terk edildiginde güvenmemeyi ögreniceksin
Herşey imtihan hamdolsun insallah bu igrenc günler gecer güzel günlerimi yasayabilirim..
Düsünceleriniz icin tesekkür ederim sanıyorum ki hamileliginizin son zamanlarındasınız rabbim zorlanmadan saglıklı bir sekilde bebeginize kavusmanızı nasip etsin. Hayırlı günler

Ama bu cok acımasızca degil mi kontrol eder sorar hayatında biri varmı vs ama sözler vermek evlenicem demek şiirler atmak sarkılar atmak sonra vazgecmek deliricek gibi oluyorum aklımı yitircek gibi

Tabi ki acımasızca ama durum bu işte gördüğünüz gibi maalesef :KK12:

Herşey imtihan hamdolsun insallah bu igrenc günler gecer güzel günlerimi yasayabilirim..
Düsünceleriniz icin tesekkür ederim sanıyorum ki hamileliginizin son zamanlarındasınız rabbim zorlanmadan saglıklı bir sekilde bebeginize kavusmanızı nasip etsin. Hayırlı günler
Amin inşallah cok teşekkür ederim
Senide Rabbim kötülerden uzak tutsun en kısa sürede gercekten sevdigin sevildiğin biriyle tanısmanı nasip etsin 🙏🏻

O şiirleri, şarkıları hissederek atmadı. Kendiniz gibi sanmayın, ş ile başlayıp z ile biten sıfatlı gani bizim memlekette. Çok büyük ihtimal sizi garanti görüyor, bu yüzden geliyor, deniyor, olduruyor ve gidiyor. Bu kadar.
Zamanında arkadaş ortamında "bakın şimdi, curls'ü nasıl ikna ediyorum." diyerek beni hoparlör açık aramıştı, aynen bu şekilde şarkılar, şiirler bilmem ne ile ikna etmeye çalışırken;" S.. ir git ş... siz." diyerek kapatmıştım telefonu. Aylar sonra o ortamda olan bir tanıdık bana anlatmıştı, hatta" curls, ş... siz deyince, esas duruşa geçti aptal. "diye dalga geçmişti onunla.
Bu tipler değişmez, evlenir 'evlendi kurtuldum.' dersin, evliyken de ulaşmaya çalışır.
Kurtul bir an önce derim.

Kabul ettigimi soylemedim ama sinyalini vermistim sonra olmayacak seylerle ugrasıyorum diyerek vazgecti engelledi beni
Bence bu sizin için ondan nefret etmek ve unutmak için bulunmaz bir fırsat bunu kullanın bence ..bazen birini unutmak için buna ihtiyaç duyarız unutamadığımız kişinin bize kötü bir davranışına kötü bir sözüne tutunuruz sizde öyle yapın... sizi tekrar tavlayıp tavlayamayacağına hala ondamısınız onu tartmış ve gitmiş boşverin böyle karaktersiz tipleri

Erkeklerin bi dönüp bakıyım eskisi hala bende mi tavrı üzme kendini geçecek emin ol

Sizi yarı yolda bırakan bir insana 2. kez söz hakkı vermeniz büyük hata.

Adamın mayası belli işte. Bu son bir ayı hiç olmamış sayın, kaldığınız yerden hayata devam edin.

Melankolik haftalar, aylar geçirir, bu üzüntüyü içinizde büyütürseniz, zarar gören, hayatı kaçıran yine siz olursunuz.

Sözü lafı 5 para etmez bir adamcık daha işte, evlensem 2 çocukla da beni yarı yolda bırakacak potansiyelde. Allah'dan gerçek yüzünü erkenden bir kez daha teyit etti deyin, yolunuza bakın.

Back
X