• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kırıldım

irazcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
601
2
46
Kahramanmaraş
Iş yerimde geçen yıldan çalıştığım bi arkadaş var samimi olduğumuzu sandığım..sandığım diyorum çünkü samimi olduğumuzu düşünen taraf benmişim galiba..iş yerinde 4 bayanız 2 si yeni geldi.bu arkadaşım geçen bahçede otururken yanına gittim oturdum bana bişey demeden kalktı gitti..dalgınlığına verdim alınganlık yapmadım..bugün ise bu yeni gelen arkadaşlardan biriyle otururken ben bu arkadaşınll cebine bahsettiğim kişiden çağrı geldi..hadi inelim bakalım niye çaldırmış dedi indik..çay demlemişer onun için çaldırmış..çok kırıldım bu duruma... O arkadaş tesadüf yanımda olmasa ben çağrılmıcam..diğer herkes orda...niye böyle yaptığını anlamışta değilim..normal konuşuyoruz..art niyetli de düşünmek istemiyorum ama bugün kendimi kötü hissettim..dışlanmış,istenmiyormuş gibii..ben ufaktan mesafe koyayım diyorum sizce fazla mı alınganık yapıyorum???

samimi olmasaydınız durduk yere öyle hisetmezdiniz heralde.belliki olan bişey var.bence ne olduğunu ona sormalısın

Iş yerimde geçen yıldan çalıştığım bi arkadaş var samimi olduğumuzu sandığım..sandığım diyorum çünkü samimi olduğumuzu düşünen taraf benmişim galiba..iş yerinde 4 bayanız 2 si yeni geldi.bu arkadaşım geçen bahçede otururken yanına gittim oturdum bana bişey demeden kalktı gitti..dalgınlığına verdim alınganlık yapmadım..bugün ise bu yeni gelen arkadaşlardan biriyle otururken ben bu arkadaşınll cebine bahsettiğim kişiden çağrı geldi..hadi inelim bakalım niye çaldırmış dedi indik..çay demlemişer onun için çaldırmış..çok kırıldım bu duruma... O arkadaş tesadüf yanımda olmasa ben çağrılmıcam..diğer herkes orda...niye böyle yaptığını anlamışta değilim..normal konuşuyoruz..art niyetli de düşünmek istemiyorum ama bugün kendimi kötü hissettim..dışlanmış,istenmiyormuş gibii..ben ufaktan mesafe koyayım diyorum sizce fazla mı alınganık yapıyorum???

biraz mesafeni koy canım

Ben olsam sorardım "hayırdır istemeden kırdım mı?" diye ya da "bi'sorun mu var" diye.
İnsanlar konuşa konuşa demişler sor ki ona göre çiz kendi durumunu canını da sıkma boşuna:31:

ben olsam sorardım "hayırdır istemeden kırdım mı?" diye ya da "bi'sorun mu var" diye.
Insanlar konuşa konuşa demişler sor ki ona göre çiz kendi durumunu canını da sıkma boşuna:31:

haklısın ama nasıl sorayım niye beni çağırmadın çaya bi sorun mu var diye...iş yerimde problem istemiyorum yani daha da kötü olmasından korkuyorum...çok iyilikleri var bana ...mrb mrb takılayım diyorum...belli ki yeni geleni benden daha yakın bulmuş kendine ...belki istenmemişim orda..anlamıştırda zaten yüzümden bozulduğumu içimde yaşayamam ki ben direk yüzümden belli olur.bundan sonra konuşmak istiyosa kendi gelsin ..

haklısın ama nasıl sorayım niye beni çağırmadın çaya bi sorun mu var diye...iş yerimde problem istemiyorum yani daha da kötü olmasından korkuyorum...çok iyilikleri var bana ...mrb mrb takılayım diyorum...belli ki yeni geleni benden daha yakın bulmuş kendine ...belki istenmemişim orda..anlamıştırda zaten yüzümden bozulduğumu içimde yaşayamam ki ben direk yüzümden belli olur.bundan sonra konuşmak istiyosa kendi gelsin ..

O halde sen yine güler yüzünü eksik etme diğerleriyle çaya falan çık o da zaten anlar dediğin gibi. O kaybetti de, ne canını sıkıcaksın:1:

ben olsam çay içmeye indiğinizde hayırdır beni niye çağırmadın küsmüyüz derdim

söylemesem çatlarım galiba :51:

bence de gidip sorun açık açık yüz ifadesinden doğru söyleyip söylemedğini de anlarsınız

Hiç sevmem bu belirsiz durumları.Kırıldıysa varsa bir sıkıntısı söylesin.Öyle habersiz,tuhaf halleri çekmek çok sıkıntı oluyor.
Çay ve ya kahve içmeye davet et ve sorunun ne olduğunu sor ya da soramıyorsan muhabbet arası onun sana açılmasını sağla.

Son düzenleme:
Back
X