- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
cok sınırlayın ya coookk akıl verın bana 3 buçuk yıldır bırlıkteyız genel olarak cok ıyı anlaşıyoruz bırlıkteyız deli gıbı güldüğüm tek ınsan ama tabı fıkır catısmalarımızda cok. Cok saçma bişeyden tartıştık face yanı foto koydum arada kızardı herkes görüyor kaldır dıye neyse aylardır kendı fotom var profılımde yenısını koyunca kaldır onu fln dedı bende kızdım çünkü aylardır ses çıkarmıyorsun nıye sımdı tutarsız davranma aylardır bısey demıyosun sımdı ne oldu fln dedım neyse tartışmaya başladık sonra ben bana saçma sapan konuşmalarından bıktım dedı delı oldum bende bu kırıcı sözünden sonra bısey daha söyleme dedım soylemıycem zaten duvara boş boş konusssam daha ıyı dedı ya bılmıyorum cok kırıldım bırbırımıze salam manyak bıle dememısızdır bunca yıl cok üzgünüm hırsım gecmıyor ne yapıyım kızlar abartıyomuyum....
cok sınırlayın ya coookk akıl verın bana 3 buçuk yıldır bırlıkteyız genel olarak cok ıyı anlaşıyoruz bırlıkteyız deli gıbı güldüğüm tek ınsan ama tabı fıkır catısmalarımızda cok. Cok saçma bişeyden tartıştık face yanı foto koydum arada kızardı herkes görüyor kaldır dıye neyse aylardır kendı fotom var profılımde yenısını koyunca kaldır onu fln dedı bende kızdım çünkü aylardır ses çıkarmıyorsun nıye sımdı tutarsız davranma aylardır bısey demıyosun sımdı ne oldu fln dedım neyse tartışmaya başladık sonra ben bana saçma sapan konuşmalarından bıktım dedı delı oldum bende bu kırıcı sözünden sonra bısey daha söyleme dedım soylemıycem zaten duvara boş boş konusssam daha ıyı dedı ya bılmıyorum cok kırıldım bırbırımıze salam manyak bıle dememısızdır bunca yıl cok üzgünüm hırsım gecmıyor ne yapıyım kızlar abartıyomuyum....
bunca zamandır duran resme kızmıyor, resmi değiştirince kızıyor. resmi değiştirmen insanların ilgisini çekecek, göz önüne çıkacaksın, insanlar resme bakıp beğenecekler vs.. kıskançlık damarının tutası gelmiş bence. çok abartılacak bir şey değil ikinizin açısından da. olur böyle arada ilşkiye renk gelir :)
Yok canım bırı bısey dıyemez çünkü ortak başka arkadasımız yok .sanki abartmissiniz gbme geldi acaba biri bisey mi dedide kaldir maldir dediki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sizce dedıgı seyler kırıcı degıl mı ben mı abartıyorum saçma sapan konuşmalarımdan bıkmış adam....
Facebookun amacı o zaten,fotoğraf yüklersin,birşeyler paylaşırsın,biraz saçma bir konuda boşuna kıskançlık yapmış ama sizde gönlünü alıp konuyu kapatabilirdiniz :)
Ya da çok rahatsız oluyorsa her iki taraf dondurun ikinizde hesabınızı,ortak hesap açın -her ne kadar saçma bulsam da-
Yok ayrılmak degılde pısman olsun ıstıyorum bılmıyorum kı su an ne kadar kırıldığımın farkında bıle degıl bızde genelde ınat yapıp konuşmuyoruz cok kötü bı huy ama ıkı uç gün ağzımızı bıçak acmıyortabi ki kırıcı da bunun için ayrılınmayacağına göre orta yolu bulmak gerek. yok eğer içime yer eder diyorsan al karşına konuş. sen bana böyle böyle dedin ben çok üzüldüm de. geçen eşim bana sorumsuzsun dedi. sebebi de para çekmeyi unutmuşum cebimde az para varmış. o kadar parayla istanbulda dışarı mı çıkılırmış. ilk başta sorumsuzsun mesajını okuduğumda çok kırıldım. sonra akşam anlattım güzel güzel ben buna çok alındım ne sorumsuzluğumu gördün ki dedim. böyle sakince konuşunca erkekler kendilerini daha suçlu hissediyorlar. çirkeflik bir işe yaramıyor :)) sonra defalarca özür diledi. barıştık :) çok ta takmamak lazım
Yok ayrılmak degılde pısman olsun ıstıyorum bılmıyorum kı su an ne kadar kırıldığımın farkında bıle degıl bızde genelde ınat yapıp konuşmuyoruz cok kötü bı huy ama ıkı uç gün ağzımızı bıçak acmıyor(
Konuşmama icinde ılk önce onun bısey demesı lazım tamam sınırlı çıktı ağzımdan gıbı su an oda kendını haklı görüyor en nefret etiğimde bu ıkı tarafında kendını haklı görüp adım atmamalı ...
Offf yemin ederim incir cekirdegini doldurmicak derler ya hani sizinkide o hesap valla..ya su gunlerinizin degerini bilin demekten dilimde tuy bitti canim benim.ben 22 yasindayim fakat ruhum coktan 35 i gordu..degerinizi kiymetinizi bilin..bu yillar en tatli en guzel yillariniz sonra cok ararsiniz da mum isigi kadar bulamazsiniz malesef
GT-I8150 cihazımdan gönderildi
sadece kırgınım yaz yolla. hem adım atmış hem atmamış gibi olursun
Canım cok geç artık sen göreceksen pısman olucaksın gıbı bır sürü sinir yüklü tehdıtkar mesajları yolladım ve sustum
facebooka yeni bir fotoğraf yüklerken sevgiliden izin mi alacağız yahu? yok artık.
hani bilmiyorum siz normal görüyorsanız bir şey diyemem de bana hiç doğru gelmedi.
ben böyle bir konuda kendime karışmasına müsaade etmezdim. ama bu ben olsam tabi...
hıh evet çok güzel yapmışsın. dertsiz başına dert mi arıyor bu gençler anlamıyorum ki :)
Haklsın..tam da sorun burda zaten yeterınce onun ıcın ödün veriyorum herseyımden erkek arkadaslarımı sildi cok bencılce tavız vermiyorum zaten . Zaten kimse yok Face imde bır de yenı bır fotoya böyle davranması zaten aylardır fotolarım var sesın cıkmazken bırde durup dururken bende bı ınsanım bu sefer bozulmayalım dıye susamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?