- 8 Temmuz 2014
- 40
- 8
- 8
- 34
3 yıllık bir birlikteliğim var ve akraba oluyoruz...herşey çok güzel gidiyodu belkide biz ona ınandırıyoduk kendimizi...son zamanlarda hiç bişe yolunda gitmiyor herşeye kavga eder olduk onunda yanlışları oluyo beniimde ama ben ona hiiçbir zaman haketmediği laflar etmedim.sürekli ondan kırıcı sözler duyar oldum kırılıyodum küsüyordum ama hatasını pek anlamıyordu hep kendını haklı görür.bu durumda beni çok incitiyor.hatamı anladım özür dilerim diyene kadar da konuşmuyodum.benim çabamla ilerleme katettik ama yoruldum yıprandım artık onun kalıplasmış degişmeyen düşüncelerinden..son tartışmamız facebook profıl resmimden kaynaklandı..profilimde kendi resmimi pek kullanmıyordum önceleri sırf o istiyor diye ama düşündüm ki tek kullanan ben değilimki milyonlarca insan kullanıyo resimlerini koyuyor..kıskanıyo diye düşünüyordum önceleri ister istemez hoşumada gidiyordu ama gördümki yanlış bi düşünce bu...kendi resmimi koydum profilime ısrarla değiştirmemi istedi bu kadar ısrarının altında bi neden olmalıydı bana güvenmediğini düşünüyorum artık ne var resmimde herkes yapıyo normal dedim..bana o resmini degistir diyorum sana resmen ben koca arıyorum der gibi resmin dedi..şok oldum diyecemi dedim konuşmuyorum artık 5gün oldu..her zamankı gibi bişe olmamış gibi davranıyo askım canım diye mesajlar gönderiyo ve cvp vermıyorum.bi kaç güne eşeklik ettim özür dilerım vs.gibi mesajlar gönderir.çünkü hep aynısını yapıyo kendisinede dedimkac kez en fazla iki hafta normal oluyo ondan sonra yıne hakaretler kırıcı sözler ediyo...cok seviyorum ve ondan böyle sözler duymak canımı cok yakıyo cok üzülüyorum....nişanlanmak için planlar yapıyorduk bi taraftanda onun ailesi biliyo cokta severler isterler beni ama bu yetmiyorki aşamadığımız bişeler var ama ne ? ..eylülde katıplık sınava girecek inş olumlu sonuçlanır çünkü çok emek verdi cok calışıyo ben onun için ne düşünüyorum onun bana ettiği laflara bakın.. ne yapmalıyım ? bu tarz kırıcı hakaret dolu lafları sıkça eder oldu dayanamıyorum artık son ettiği laf cok kırdı benı..inanın profıl resmımde anormal bı durum yok öyle bişe olsa babam amcam dayılarım uyarır beni yanlış bişe yoktu..savunmasıda senın aklına gelmez ama tüm erkekler aynı şeyi düşünür o resim için dedi ve hemen facebooktaki samimiyetine güvendiğim erkek arkadaslara sordum hepsi güldü saçmalama seni biliyoruz öyle bi düşünce içi fesatlara aittir dediler.....cok üzüldüm konuşmak istemiyorumm....sizce ne yapmalıyım