• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kısa zamanda kilo vermeliyim ne olur yardım edin intihar eşiğindeyim.

hata90

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
16
0
6
İstanbul
merhaba ben yeni üye oldum. bu aralar kilolarımla başım dertte. 73 kiloydum 25 gün diyetle 4 kilo verip 69 kilo oldum ama bu bana yetmedi. erkek arkadaşım da kilo vermemi istiyor ve bende istiyorum. belim incecik ama üst bacağım kalın ve kalçalarım var. bu yüzden incelmek için ne yapmalıyım ve 5 günde 10 kilo vermek için yazan diyet listesini uygulasam iyi bir sonuç alabilir miyim? ne olur bana yardım edin depresyona girmek üzereyim =(

Bu kadar hızlı kilo vermeniz hiç doğru değil. Ne kadar hızlı verirseniz daha fazlasını o kadar hızlı alırsınız. Boyunuz kaç bilmiyorum. Erkek arkadaşınıza gelince eminim kilolarınızı sevmesede sizde sevdiği birçok güzel özellik bulacaktır. Sizi olduğunuz gibi sevmeli. Sağlığınız çok daha önemli.

Yavaş yavaş verilen kiloya vücudun uyum sağlaması daha kolay oluyor diye biliyorum.. Birden kilo vermek için olur olmaz yöntemlere başvurursanız, erkek arkadaşınız sizi hastanede ziyaret edecek demektir Allah korusun. Az az , sık sık ye, aralıklı egzersiz :32:

merhaba ben yeni üye oldum. bu aralar kilolarımla başım dertte. 73 kiloydum 25 gün diyetle 4 kilo verip 69 kilo oldum ama bu bana yetmedi. erkek arkadaşım da kilo vermemi istiyor ve bende istiyorum. belim incecik ama üst bacağım kalın ve kalçalarım var. bu yüzden incelmek için ne yapmalıyım ve 5 günde 10 kilo vermek için yazan diyet listesini uygulasam iyi bir sonuç alabilir miyim? ne olur bana yardım edin depresyona girmek üzereyim =(

ne aclen var anlamadım
önce kendin için yap ne yapıcaksan boş ver çevrendeki insanların düşüncelerini
yediğin içtiğine dikkat et akşam yemeğni en geç 7 de bitir yemekten sonra bişey yeme
düzenli olarak yürüyüş yap bak zamanla nasılda inceliyosun
kısa sürede verilen kilolar sana zarar verir ve vücudunda sarkmalara neden olur unutma
yavaş yavaş ver hem kalıcı hemde diri bir vücudun olur

Bu kadar hızlı kilo vermeniz hiç doğru değil. Ne kadar hızlı verirseniz daha fazlasını o kadar hızlı alırsınız. Boyunuz kaç bilmiyorum. Erkek arkadaşınıza gelince eminim kilolarınızı sevmesede sizde sevdiği birçok güzel özellik bulacaktır. Sizi olduğunuz gibi sevmeli. Sağlığınız çok daha önemli.

boyum 1.65 cm ve bugün tartıldım 68 kiloyum ama bir 10 kilo kesinlikle vermem lazım. ramazan bayramında ailesiyle tanışacağım ve isteme durumları falan olacak. o yüzden çok hızlı bir şekilde kilo vermem lazım. yediklerime çok dikkat ediyorum 25 gündür. her gün spor salonuna gitme yürüyüş yapma ve havuzda yüzmek gibi imkanlarım da var ama kendime bu kiloları komplex yaptım. erkek arkadaşım bu halimle de seviyor ama ilk tanıştığımız da 57 kiloydum yine o zamana dönmek istiyorum=(

Yavaş yavaş verilen kiloya vücudun uyum sağlaması daha kolay oluyor diye biliyorum.. Birden kilo vermek için olur olmaz yöntemlere başvurursanız, erkek arkadaşınız sizi hastanede ziyaret edecek demektir Allah korusun. Az az , sık sık ye, aralıklı egzersiz :32:

dediklerinizi yapıyorum ama ancak 25 günde 5 kilo verdim daha hızlı bir yönteme ihtiyacım var biliyorum sağlıksız ama ağustosta beni istemeye falan gelecekler ve ben 68 kilodayım =(

ne aclen var anlamadım
önce kendin için yap ne yapıcaksan boş ver çevrendeki insanların düşüncelerini
yediğin içtiğine dikkat et akşam yemeğni en geç 7 de bitir yemekten sonra bişey yeme
düzenli olarak yürüyüş yap bak zamanla nasılda inceliyosun
kısa sürede verilen kilolar sana zarar verir ve vücudunda sarkmalara neden olur unutma
yavaş yavaş ver hem kalıcı hemde diri bir vücudun olur

ağustosta beni istemeye gelecekleri için acele ediyorum. 1.65 boyundayım 68 oldum ama bunu 25 günde zar zor yaptım. sporumu eksiksiz yapıyorum dikkat ediyorum yediklerime ama hızlı bir yönteme ihtiyacım var. aynalara bakamaz oldum.

ağustosta beni istemeye gelecekleri için acele ediyorum. 1.65 boyundayım 68 oldum ama bunu 25 günde zar zor yaptım. sporumu eksiksiz yapıyorum dikkat ediyorum yediklerime ama hızlı bir yönteme ihtiyacım var. aynalara bakamaz oldum.

tamam o zaman 2 aya yakın bi zamanın var en kötü ihtimalle 5 kilo gider bu da 1 beden incelme demek geri kalanıda sözden sonra.. nişan düğün var sözden daha önemliler bence o zamana kadar zaten fit olursun
eyer hızlı verirsen canım gerçekten vücudun sarkar heralde sarkmış göğüsler kollar istemezsin
onun için acele etme diyorum sonra daha çok başın ağrır :50:

Kaç bedensin canım şu anda? Sana iki program önermek istiyorum, spor programı.
30 day shred ve callanetics. bu ikisini de incele ve kendine uygun olanı seç. yaklaşık iki bedene kadar incelirsin o zamana kadar. (42ysen 38 olabilirsin mesela) sağlıksız diyetlerdense, sıkı sporlar daha yardımcı olur sana.

canım kesinlikle sana tavsiyem çabuk kilo verme aynı hatayı ben yaptım suan boyum 1.73 kilom 57 gayet ideal bi kilo fazla yok ama heryerim sarktı bacaklarım kollarım yumusacık ve sarkık ancak sporla toparlarım kesinlike sende çabuk kilo verme iyi değil

Zaten tüm arkadaşlar söylemiş isteğinin ne kadar sağlıksız olduğunu ayrıca verilen kilolar sporla birleşmeyince asla ince gözükmüyorsun önemli olan spor da yapıp vücudu sıkılaştırman;)))

Canim.spor olmadan asla olmaz. Rejimini mutlaka sporla desteklemelisin. .her sabah elma sirkesi icmeni tavsiye ederim.icine bal katarak.bu soylediklerimi netten arastirabilirsin..ve ozellikle maydonoz suyu vucutraki suyu attigi icin 2-3 kilo garanti oyle vericeksin..ve lahana cirbasi diyetinide tavsiye ederim.icimo zor olabilir.. ama bu corba yalniz sok diyetlete giriyor...

Kaç bedensin canım şu anda? Sana iki program önermek istiyorum, spor programı.
30 day shred ve callanetics. bu ikisini de incele ve kendine uygun olanı seç. yaklaşık iki bedene kadar incelirsin o zamana kadar. (42ysen 38 olabilirsin mesela) sağlıksız diyetlerdense, sıkı sporlar daha yardımcı olur sana.

callanetics in wideolarını nereden bulabilirim bulamadım ben :26:

Yiğenimin asker arkadaşı askerden kilolu diye evine gönderilmiş..Oda 6 ayda 40 kilo vermiş..Yapılan sağlık taramasında kalbinin küçüldüünü ve bu yüzden çocuğa çürük raporu vermişler..Spor yaparak ve yediklerine dikket ederek kilo verebilirsin..Kalanı da nişandan sonra vermeye devam edersin..Önce sağlık..

İntihar nedir ya,akıl almaz bi güçsüzlük bu hem de kilo yüzünden,elinde olan bişey yüzünden,yazık!!!

Sakın böyle doğru olmayan bir yöntemi uygulamaya çalışma canım, sağlığından olursun. En doğru kilo verme şekli yavaş ve uzun süreçli olandır çünkü o zaman gerçekten yağ yakmış (yani kilo vermiş) olursun. Senin bu şekilde vereceğin kilolar yağlarından değil, kaslarından gidecektir ve bir süre sonra vücudun bunu kaldıramaz hale gelecektir. Resmen vücudun kitle endeksiyle oynuyorsun.
Yavaş ve uzun sürede ver, Beslenmene dikkat et, spor yap, zamanla hepsi gider. Sevgilinin bu konudaki acelesi ve diretmesi nedir anlamadım. Seni seven olduğun gibi kabul etsin allah allah ya.:19:

Back
X